Foto: ToppHälsa

Träna med ToppHälsa på Porto Myrina, Grekland 9-16 oktober 2021

Följ med oss till underbara Porto Myrina på Limnos i Grekland. Årets höstnyhet bjuder på underbara instruktörer och massor av olika träningspass!

Höstens nyhet Porto Myrina – powered by Playitas, ligger precis vid havet på ön Limnos och bjuder på ett härligt område att njuta av sol, bad och träning. Hotellet är nyrenoverat och har ett superläge nära den fina sandstranden. Här kommer du att få dansa dig svettig med fantastiska Maria Bild från Let’s Dance och testa olika yogaformer med härliga Beatrice Sjöberg Magnusson. Yogaplattan ligger med utsikt mot havet, så glöm inte att njuta av utsikten under passen! Oscar Jöback är på plats liksom José Nunez med sitt eget populära koncept Moveoo och Sara ”Stark med Sara” Eriksson som kommer att utmana dig i både crossfit, bootcamp, core, HIT och rörlighetsträning. Med på resan är också ToppHälsas Pamela Andersson.

På hotellet finns ett nybyggt välutrustat och fräscht gym med frivikter, maskiner, cardiomaskiner och en stor stretchyta. Gillar du vattensporter kan du själv hyra en kajak eller testa SUP (stand up paddle board). Det finns också tennisbanor och multicourt för 5-mot-5- fotboll och basket.

Ett stenkast från hotellet ligger mysiga byn Myrina, med pittoreska gränder, lokala butiker, restauranger och traditionella tavernor.

Allt det här får du:

– Olika typer av träningsdans

– Moveoo

– Olika typer av Yoga

– Meditation

– Crossfit

– Core

– Rörlighetsträning

– Bootcamp

Definitivt schema kommer snart!

 

Om Ledarna:

Maria Bild känns igen från populära Let's Dance där hon tävlat många år och dessutom vunnit tillsammans med Måns Zelmerlöw. Maria har 11 SM-medaljer, varav 4 SM-guld och driver en egen dansskola i Nacka, utanför Stockholm. Hon är dessutom både styrketräningsinstruktör och gruppträningsinstruktör inom bland annat aerobics, funktionell styrka, träning för gravida, pilates, basic yoga och SOMA move.

Oscar Jöback är en grym träningsprofil som gett ut flera böcker om träning och motivation. Han är utbildad Master Trainer för Les Mills (Body Pump, Body Combat och Body Balance). 2006 blev han utnämnd till Årets instruktör i Storbritannien, och tre år senare fick han samma utmärkelse i Sverige. Oscar jobbar i dag som personlig träning och kognitiv samtalsterapeut i sitt eget företag. Han kör också föreläsningar och klasser på olika event och konvent.

Foto: Ulf H Börjesson / ERNST HENRY PHOTOGRAPHY

Jose Nunez är grundare till konceptet Moveoo, och driver och utvecklar nya moveoo-instruktörer över hela landet. Han är också PT, och föreläsare och är ofta med påToppHälsasresor. José har sin idrottsliga bakgrund i basket och boxning, och drivs av att utmana den traditionella träningen med nya tankar och möjligheter.

Beatrice Sjöberg Magnusson är certifierad Ashtangayogalärare och kommer under veckan att köra bland annat Ashtanga vinyasa yoga, Vinyasaflow yoga, Yinyoga, Slowflowcoreyoga, meditation och andningsövningar.

Sara Eriksson är med på många av ToppHälsas träningsresor och lockar och inspirerar dig till att hitta din väg, genom glädjen i rörelse såväl som i stillhet och att vara snäll med dig själv – för en stark kropp och ett starkt sinne, inifrån och ut. Med Sara får du träna allt från dans, H.I.T. och Bootcamp till yoga.

Foto: Peter Joensson

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör på ToppHälsa där hon ansvarar för ToppHälsas resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör och belönats med Årets Kurage, Journalistpriset 2014 av CancerRehabFonden och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer