OBS! FULLBOKAT! Succéhelg med Calle Sterner och ToppHälsa 19-21 nov 2021

Succéhelgen på Hooks Herrgård söder om Jönköping är tillbaka! Med anor från 1300-talet ligger den vackra herrgården som en lugn oas mitt i hjärtat av Småland. Här kommer det att ljuda av liv den 19-21 november 2021 då ToppHälsa kör sin årliga träningshelg med glädje, svettiga träningspass och grymma instruktörer.

Under helgen kommer du att få köra flera olika typer av pass. Bland annat kommer Let’s Dance-favoriten Calle Sterner att bjuda upp till svettig träningsdans och sprida sin härliga energi! Calle vann ju tävlingen 2019 tillsammans med Kristin Kaspersen, och nu är det din tur att via framfötterna!

Med oss har vi också José Nunez som kommer att utmana dig i sitt eget koncept Moveoo där du får träna kroppen på ett sätt du kanske aldrig gjort tidigare. José kommer också att bjuda på en föreläsning på lördagskvällen.

Förstås bjuder vi också på svettiga, tuffare pass, bland annat core, HIIT och cirkelfys, med bland andra Johanna Antonsson som ger både träningsvärk och träningsglädje! På kvällarna njuter vi av spa-lyx och god mat och dryck i den fina herrgårdsmiljön. Spaanläggningen håller högsta klass och vilar med utsikt över den vackra Hoka-sjön. Kanske vågar du till och med doppa dig i den iskalla sjön som ligger precis utanför? Det kanske behövs efter all träning! Följ med oss på en härlig träningshelg som piggar upp i vintermörkret! Vi lovar att du åker hem med förnyad energi, väl använda skrattmuskler och en lagom dos träningsvärk.

Schemat ser du här:

Om ledarna:

Calle Sterner är Let’s dance-profilen som inte bara nu gör succé i Let’s dance utan även har levererat på högsta nivå i dansshowen ”Dansa samba med mig”. Calle är göteborgaren som började som 8 – åring på dansskolan Sinclair där han också har undervisat sen 16 år tillbaka. Emellan dansen har Calle även gjort en hel del modelljobb och modevisningar. Med Calles härliga personlighet, energi och glädje kommer du som deltagare att få prova på det mesta inom dansens värld. Så stoppa ner dansskorna, kasta dig ut och kör järnet med Calle.

José Nuñez är grundare till konceptet Moveoo, och driver och utvecklar nya moveoo-instruktörer över hela landet. Han är också PT, och föreläsare och är ofta med på ToppHälsas resor. José har sin idrottsliga bakgrund i basket och boxning, och drivs av att utmana den traditionella träningen med nya tankar och möjligheter.

Johanna Antonsson, är träningsansvarig på Hooks Herrgård samt att hon driver två andra bolag inom PT/Kost & online-coachning. Johanna älskar schlager och dessa låtar får man ofta höra på hennes träningspass. Hennes teori för träning är att hitta en träningsform som du tycker är rolig – på så sätt blir det både hållbart och långsiktigt. Johannas energi och coachning förstärker motivationen till träning och du träffar henne på många olika typer av träningspass som Move You Body, fysträning, core eller Move HIIT.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer