NYHET! Bubblaren inom resevärlden just nu är Egypten! Vi på ToppHälsa vill självklart vara först ut och erbjuder därför 2019 en exklusiv och fullspäckad träningsvecka på Afrikas största sporthotell Aqua Vista - Powered by Playitas!

När: 14-21 mars 2019
Var: Aqua Vista, Hurghada, Egypten
Pris: 9 998 kr (Enkelrumstillägg tillkommer)
Avreseort: Stockholm, Göteborg (14/3) & Köpenhamn (13/3)
Allt detta ingår:
– Flyg tur retur (+ flygskatt & visum)
– Boende del i dubbelrum
– All inclusive
– Transfer och mat på flyget
– All träning enligt program

BOKA HÄR

En av vårens mest spännande nyheter är vår resa till Egypten. Vi åker till Afrikas största sporthotell, nyöppnade Aqua Vista i Hurghada. Hotellet ligger i direkt anslutning till Röda havets kristallklara vatten. Det finns även fyra pooler varav en av poolerna är belägen på taket i Red Sky Bar med en vacker utsikt över havet. Under träningsveckan i Egypten kommer du få fightas med Hollywood-stjärnan och VM-medaljören i thaiboxning Madeleine Vall Beijner, yoga på hotellets rooftop med Sara Eriksson, träna löpteknik på sprintbanan med Matilda Bergfeldt och träna hela kroppen med kändis-PT:n David ”D-flex” SeisayAri Lipponen (årets gruppträningsinstruktör 2017) bjuder på allt från Groovy Pilates till Hard Core. Dessutom får du chansen under veckan att lära dig crawla med professionella simmaren Simon Wanna och spela Padel. Detta är ett tillfälle att få bo på ett förstklassigt hotell med all inclusive för ett fantastiskt pris – så häng med oss för första gången till Egypten!

PRELIMINÄRA FLYGTIDER:

Köpenhamn 13 mars
Ditresa (NVR515) 09:15-15:05
Hemresa (NVR516) 16:05-20:30

Arlanda 14 mars
Ditresa (NVR501) 08:40-14:50
Hemresa (NVR502) 15:50-20:25

Göteborg 14 mars
Ditresa (TOM836) 08:30-14:40
Hemresa (TOM837) 16:10-20:45

DpIFRhxW4AElrJT
hrgvist_0

Crossfit
Crossfit2
Cykel
Mat
Simning

Om hotellet

Det eleganta Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas är Afrikas största och mest kompletta sporthotell och beläget strax utanför Hurghada med bara 15 minuter från flygplatsen. Powered by Playitas innebär en garanti för hög nivå på allt från service, sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat. Gäster som tidigare har besökt hotellen Playitas och La Pared kommer att känna igen mycket, även om Aqua Vista på många sätt blir helt unikt.

Hotellet har en nybyggd olympisk 50-meterspool, som är uppvärmd året runt, tre padeltennisbanor samt tre vanliga tennisbanor, ett 600 kvadratmeter stort inomhusgym, utomhusgym, sprintbanor, spinningrum och mycket mer!

Det finns även fyra pooler varav en av poolerna är belägen på taket i Red Sky Bar med en vacker utsikt över havet. En kort promenad ner till stranden så har du en skön vik med vågbrytare. Vid stranden finns även olika vattensporter mot avgift. Gratis solstolar och parasoller vid poolen och stranden. Handduksservice.

Vem kan delta

Denna resa är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner.

ToppHälsa står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.

Ledare som följer med

WW_Kristian_Pohl
Madeleine Vall Beijner är professionell fighter med VM-medaljer i thaiboxning och titlar som svensk-, nordisk- och europamästare i ryggsäcken. Utöver thaiboxning tränar hon MMA, boxning, löpning, yoga och gillar extra mycket (förutom att slåss) att träna utomhus och bli smutsig under naglarna. Hon är PT, löpcoach, kostrådgivare, håller seminarium, föreläsningar och frilansar som journalist. Madde spelade dessutom in stunts i filmen Wonder Woman.

 

Ari_Lipponen
Ari Lipponen blev årets gruppträningsinstruktör 2017 och vinnare av Guldhjärtat. Ari började dansa som 7-åring och dansar de flesta stilarna: bugg, lindy hop, rock ‘n roll, balett, jazz, modernt och latin. Han har många års erfarenhet som instruktör och undervisar bland annat i yoga, ABSolution och dans. Ari är en populär och uppskattad instruktör och en fantastisk glädjespridare. Ari kommer garanterat att inspirera dig under veckan!

 

Sara Eriksson
Sara Eriksson är med på många av ToppHälsas träningsresor och lockar och inspirerar dig till att hitta din väg, genom glädjen i rörelse såväl som i stillhet och att vara snäll med dig själv – för en stark kropp och ett starkt sinne, inifrån och ut. Med Sara får du träna allt från dans, H.I.T. och Bootcamp till yoga.

 

 

 

D-FlexFotoSandra_birgersdotterEk

Foto: FOTOGRAF BIRGERSDOTTER AB WWW.B

David ”D-Flex” Seisay introducerade personlig träning i Sverige för mer än 20 år sen. Han använde sig av sin erfarenhet från USA, där han är uppvuxen. David har tränat många kända artister och skådespelare, däribland Michael Persbrandt inför Hamilton-filmerna.

 

 

 

Matilda Bergfeldt 1
Matilda Bergfeldt är projektledare för ToppHälsas träningsresor och träningshelger och utbildad Urban Tribes löpcoach.

 

 

 

 

 

 

Vansbrosimningen 2015

Foto: Linus Ahlberg / HEAD Swimming Nordic

Vansbrosimningen 2015

Simon Wanna är professionell simmare som bland annat vunnit Vansbrosimningen, plocka medaljer på svenska mästerskapen och skaffat sig bra erfarenhet från internationella tävlingar, där han numera representerar Libanon.

 

 

 

ÖVRIGT:

En handpenning på ca 1500 kr betalar du ca 5 dagar efter att du mottagit bekräftelsen. Resan slutbetalas 40 dagar innan avresa.
ToppHälsa står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.

NUVARANDE ToppHälsas träningsresa till Egypten
14-21 mars 2019
NÄSTA FULLBOKAD
Lantlivs trädgårdskurs
16-17 mars 2019