Bubblaren inom resevärlden just nu är Egypten! Vi på ToppHälsa vill självklart vara med på tåget och erbjuder därför en exklusiv och fullspäckad träningsvecka på Afrikas största sporthotell Aqua Vista - Powered by Playitas!

När: 11-18 mars 2020
Var: Aqua Vista, Hurghada, Egypten
Pris: 11 498 kr (Enkelrumstillägg tillkommer)
Avreseort: Stockholm, Göteborg
Allt detta ingår:
– Flyg tur retur (+ flygskatt & visum)
– Boende del i dubbelrum
– All inclusive
– Transfer och mat på flyget
– All träning enligt program

 

BOKA HÄR

Aqua Vista tog tränings-Sverige med storm och Egypten är tillbaka i ny skepnad – som sport & träningsparadis! Nu gör vi om denna succéresa och välkomnar gamla och nya deltagare till en exklusiv och fullspäckad träningsvecka på Afrikas största sporthotell – Aqua Vista – Powered by Playitas! Hotellet ligger i direkt anslutning till Röda havets kristallklara vatten. Det finns även fyra pooler varav en av poolerna är belägen på taket i Red Sky Bar med en vacker utsikt över havet. Under träningsveckan i Egypten kommer du få yoga på hotellets rooftop med Sara Eriksson, dansa loss med Freddie Nyholm och träna hela kroppen med kändis-PT:n David ”D-flex” Seisay! Fler instruktörer annonseras inom kort. Detta är ett tillfälle att få bo på ett förstklassigt hotell med all inclusive för ett fantastiskt pris – så häng med oss till Egypten!

 

DpIFRhxW4AElrJT
hrgvist_0

Crossfit
Crossfit2
Cykel
Mat
Simning

Om hotellet

Det eleganta Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas är Afrikas största och mest kompletta sporthotell och beläget strax utanför Hurghada med bara 15 minuter från flygplatsen. Powered by Playitas innebär en garanti för hög nivå på allt från service, sportinfrastruktur, träning och hälsosam mat. Gäster som tidigare har besökt hotellen Playitas och La Pared kommer att känna igen mycket, även om Aqua Vista på många sätt blir helt unikt.

Hotellet har en nybyggd olympisk 50-meterspool, som är uppvärmd året runt, tre padeltennisbanor samt tre vanliga tennisbanor, ett 600 kvadratmeter stort inomhusgym, utomhusgym, sprintbanor, spinningrum och mycket mer!

Det finns även fyra pooler varav en av poolerna är belägen på taket i Red Sky Bar med en vacker utsikt över havet. En kort promenad ner till stranden så har du en skön vik med vågbrytare. Vid stranden finns även olika vattensporter mot avgift. Gratis solstolar och parasoller vid poolen och stranden. Handduksservice.


Vem kan delta

Denna resa är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner.

ToppHälsa står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.


Ledare som följer med:

Sara Eriksson
Sara Eriksson är med på många av ToppHälsas träningsresor och lockar och inspirerar dig till att hitta din väg, genom glädjen i rörelse såväl som i stillhet och att vara snäll med dig själv – för en stark kropp och ett starkt sinne, inifrån och ut. Med Sara får du träna allt från dans, H.I.T. och Bootcamp till yoga.

 

 

 

D-FlexFotoSandra_birgersdotterEk

David ”D-Flex” Seisay introducerade personlig träning i Sverige för mer än 20 år sen. Han använde sig av sin erfarenhet från USA, där han är uppvuxen. David har tränat många kända artister och skådespelare, däribland Mikael Persbrandt inför Hamilton-filmerna.

 

 

 

 

Freddie nyholm ny

Freddie Nyholm

är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion.

 

 

 

 

ÖVRIGT:

En handpenning på ca 1500 kr betalar du ca 5 dagar efter att du mottagit bekräftelsen. Resan slutbetalas 40 dagar innan avresa.
ToppHälsa står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.