Foto: Charlotte Nilsson

Träna med stjärnorna i strålande Glasriket 4-6 mars 2022

Pamela Andersson

SÄLLAN HAR VI HAFT EN VACKRARE träningshelg på programmet! Vi är stolta över att kunna erbjuda en grym träningshelg på Kosta Boda Art Hotel, mitt i Glasriket i Småland! För andra året i rad kommer vi att träna i en magisk och prisbelönt miljö designad av Kosta Bodas formgivare och med en hyllning till svensk glaskonst. Glaset är förstås den röda -tråden i all design, och alla rum är unikt inredda. Under helgen kommer du att få träna dig svettig tillsammans med härliga tränaren José Nunez, grundare av egna konceptet Moveoo, dansa dig lycklig med tidigare Let’s dance-vinnaren Annika Sjöö och testa nya tränings-former med personliga tränaren Rebecca Ekström som kör både Soma mind, Soma move och Freepower.

Foto: Mathias Nordgren

Mellan träningarna kan du njuta i hotellets berömda spa som är designat av den kända glaskonstnären Kjell Engman. Här kan du vila musklerna i en av de fantastiska poolerna som till och med har en konstutställning under vattnet! Du kan också testa en av hotellets prisbelönta behandlingar.

Hotellet ligger dessutom i direkt anslutning till Kosta glasbruk och Kosta Outlet, så det finns förstås chans till härlig shopping (till betydligt billigare priser än i butik) under helgen också!

 

Missa inte den fantastiska glasbaren!

Det här får du!

Moveoo - Alla danspass - Soma move - Soma mind - Freepower 

Det finns även ett härligt gym på plats.

Om ledarna

Foto: Amplifyphoto/ Markus Holm / Amplifyphoto/ Markus Holm

Annika Sjöö är en välkänd träningsprofil med dans som sin specialitet. Under många år var hon med och tävlade i Let´s Dance där hon 2009 vann med världens starkaste man, Magnus Samuelsson. Hon har ett stort matintresse och är diplomerad kostrådgivare och har skrivit flera böcker om både mat och träning. I dag jobbar hon också som en i Morrongänget på Mix Megapol.

 

José Nuñez är grundare till konceptet Moveoo, och driver och utvecklar nya moveoo-instruktörer över hela landet. Han är också PT, och föreläsare och är ofta med på ToppHälsas resor. José har sin idrottsliga bakgrund i basket och boxning, och drivs av att utmana den traditionella träningen med nya tankar och möjligheter.

 

Rebecca Ekström är utbildad och certifierad personlig tränare, kostrådgivare och hälsoinspiratör. Under helgen kommer hon att motivera och inspirera dig med sina härliga pass; Soma Mind, Soma Move och Freepower. I hennes pass utmanar du din rörlighet, balans, spänst och kroppskontroll.

 

Om hotellet:

Kosta Boda Art Hotel är en femstjärnig spaanläggning med höga ambitioner vad gäller service och komfort. Hotellet och spaavdelningen är designade av Kosta Bodas världskända designer – inget rum är det andra likt! Vad sägs om att sova i ett hotellrum designat av Bertil Vallien eller Anna Ehrner?

Inomhusdelen av spaanläggningen är designad av Kosta Bodas kända glaskonstnär Kjell Engman. Spamiljön är uppbyggd som en undervattensvärld med glasfiskar, vattenfall och en konstutställning – under vattnet! Inomhusanläggningen består av en stor inomhuspool och en mindre, som är varmare ca 40 grader. Det finns en vanlig bastu samt en ångbastu. Vill du beställa förfriskningar i form av öl/vin eller alkoholfria alternativ som smoothies eller äta något lättare så finns det en poolbar.

Spahotellets utomhusdel är designad av Göran Wärff och vackra glasfusade väggar ramar in poolerna. Här finns en stor utomhuspool och en mindre uppvärmd pool – som är extra härlig att sjunka ner i när snön yr.

Spareceptionen och behandlingsrummen är inredda av Åsa Jungnelius. Här finns gigantiska nagellack och läppstift samt installationer av glas att beskåda. Beskåda gärna Åsas häftiga miljö samtidigt som du avnjuter en fotbehandling i vårt fiskspa!

Spabehandlingarna som erbjuds är allt från avkopplande spabad till klassisk massage. Något som du verkligen måste prova är spahotellets prisbelönta signumbehandling: med uppvärmt glas!

Spahotellet erbjuder allt du kan önska dig för kropp och själ, dessutom: – i en fantastisk och unik miljö av glas!

Foto: Mathias Nordgren