Sällan har vi haft en vackrare träningshelg på programmet! Vi är stolta över att kunna erbjuda en av vårens stora nyheter – en träningshelg på Kosta Boda Art Hotel mitt i Glasriket i Småland!

När: 26-28 mars 2021
Var: Kosta Boda Art Hotel
Pris: 4660 kr (enkelrumstillägg 900 kr).
Detta ingår: Boende (del i dubbelrum), helpension (ej dryck), alla träningspass, föreläsning,
tillgång till spa.

 

BOKA HÄR

Här kommer vi att träna i en magisk och prisbelönt miljö designad av Kosta Bodas formgivare och med en hyllning till svensk glaskonst. Glaset är förstås den röda tråden i all design, och alla rum är unikt inredda.

Under helgen kommer du att få träna dig svettig tillsammans med stjärntränaren David ”D-Flex” Seisay, dansa dig lycklig med Let’s Dance-profilen Kristjan Lootus och testa nya träningsformer med personliga tränaren Rebecca Ekström som kör både Soma Mind, Soma Move och Freepower. Mellan träningarna kan du njuta i hotellet berömda spa eller testa en av hotellets prisbelönta behandlingar. Hotellet ligger dessutom i direkt anslutning till Kosta glasbruk och Kosta Outlet, så det finns förstås chans till härlig shopping under helgen också!

Hoppas vi ses!

Om ledarna:

David ”D-Flex” Seisay introducerade personlig träning i Sverige för mer än 20 år sen, och är en av Sveriges mest kända PT. Han använde sig av sin erfarenhet från USA, där han är uppvuxen. David har tränat många kända artister och skådespelare, bland annat Mikael Persbrandt inför Hamilton filmerna.

 

Kristjan Lootus som var proffsdansare inom Ballroom Dancing, upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Han har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedan i Sverige där han har synts i de flesta forum som har med dans att göra, bland annat i Melodifestivalen där han dansat i flera nummer. Under sju år medverkade han i svenska Let´s Dance där han gjorde stor succé.  2011 vann han hela tävlingen tillsammans med sångerskan Jessica Andersson.

 

Rebecca Ekström är utbildad och certifierad personlig tränare, kostrådgivare och hälsoinspiratör. Under helgen kommer hon att motivera och inspirera dig med sina härliga pass;, Soma Mind, Soma Move och Freepower. I hennes pass utmanar du din rörlighet, balans, spänst och kroppskontroll.

 

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör på ToppHälsa där hon ansvarar för ToppHälsas resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020.

 

Om hotellet:

Kosta Boda Art Hotel är en femstjärnig spaanläggning med höga ambitioner vad gäller service och komfort. Hotellet och spaavdelningen är designade av Kosta Bodas världskända designers – inget rum är det andra likt! Vad sägs om att sova i ett hotellrum designat av Bertil Vallien eller Anna Ehrner

Inomhusdelen av spaanläggningen är designad av Kosta Bodas kända glaskonstnär Kjell Engman. Spamiljön är uppbyggd som en undervattensvärld med glasfiskar, vattenfall och en konstutställning – under vattnet! Inomhusanläggningen består av en stor inomhuspool och en mindre, som är varmare ca 40 grader. Det finns en vanlig bastu somt en ångbastu. Vill du beställa förfriskningar i form av öl/vin eller alkoholfria alternativ som smoothies eller äta något lättare så finns det en poolbar.

Spahotellets utomhusdel är designad av Göran Wärff och vackra glasfusade väggar ramar in poolerna. Här finns en stor utomhuspool och en mindre uppvärmd pool – som är extra härlig att sjunka ner i när snön yr. Spareceptionen och behandlingsrummen är inredda av Åsa Jungnelius. Här finns gigantiska nagellack och läppstift samt installationer av glas att beskåda. Beskåda gärna Åsas häftiga miljö samtidigt som du avnjuter en fotbehandling i vårt fiskspa! Spabehandlingarna som erbjuds är allt från avkopplande spabad till klassisk massage. Något som du verkligen måste prova är spahotellets prisbelönta signumbehandling: med uppvärmt glas! Spahotellet erbjuder allt du kan önska dig för kropp och själ, dessutom: – i en fantastisk och unik
miljö av glas!