Foto: Mathias Nordgren

Träna med stjärnorna och ToppHälsa i strålande Glasriket 8-10 oktober

Sällan har vi haft en vackrare träningshelg på programmet! Vi är stolta över att kunna erbjuda en av vårens stora nyheter – en träningshelg på Kosta Boda Art Hotel mitt i Glasriket i Småland! Här kommer vi att träna i en magisk och prisbelönt miljö designad av Kosta Bodas formgivare och med en hyllning till svensk glaskonst. Glaset är förstås den röda tråden i all design, och alla rum är unikt inredda.

Under helgen kommer du att få träna dig svettig tillsammans med stjärntränaren David ”D-Flex” Seisay, dansa dig lycklig med Let’s Dance-profilen Kristjan Lootus och testa nya träningsformer med personliga tränaren Rebecca Ekström som kör både Soma Mind, Soma Move och Freepower.

Mellan träningarna kan du njuta i hotellets berömda spa eller testa en av hotellets prisbelönta behandlingar. Hotellet ligger dessutom i direkt anslutning till Kosta glasbruk och Kosta Outlet, så det finns förstås chans till härlig shopping under helgen också! Hoppas vi ses!

Glöm inte att ta med en stor plånbok – här finns det mycket att fynda!

 

 

Pamela testar den berömda poolen.
Det finns ett fint gym också om man vill träna extra mycket!

Här kommer schemat:

Schema Kosta Boda Art Hotel 2021

FREDAG 8 OKT

15.15-15.30 Samling och presentation av helgen. Kom ombytta eftersom det första passet startar direkt efteråt.

15.30-16.30 Freepower med Rebecca Ekström.

16.30-17.30 Body Fit med David ”D-Flex” Seisay.

18.30-20.00 Gemensam middag

20.00-22.00 Spaentré

LÖRDAG 9 OKT

07.00-08.00 Soma Mind (Rebecca)

08.00-09.30 Frukost

09.30-10.30 Jive med Kristjan Lootus

10.40-11.30 Upper Body (D-Flex)

12.00 Lunch

13.30-14.30 Bachata (Kristjan)

14.40-15.40 Lower Body (D-Flex)

15.50-16.50 Soma Move (Rebecca)

17.00-19.00 Spaentré

19.30 Middag

SÖNDAG 10 OKT

07.00-08.00 Soma Mind (Rebecca)

08.00-09.00 Frukost

09.00-10.00 Salsa (Kristjan) 

10.10-11.00 Body Fit (D-Flex)

11.15-12.15 Disco (Kristjan)

13.00 Lunch och avtackning

(Vi reserverar oss för ändringar i schemat)

 

Om ledarna:

David ”D-Flex” Seisay introducerade personlig träning i Sverige för mer än 20 år sen, och är en av Sveriges mest kända PT. Han använde sig av sin erfarenhet från USA, där han är uppvuxen. David har tränat många kända artister och skådespelare, bland annat Mikael Persbrandt inför Hamilton-filmerna.

Foto: Karin Törnblom / IBL Bildbyrå / / IBL

Kristjan Lootus som var proffsdansare inom Ballroom Dancing, upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Han har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedan i Sverige där han har synts i de flesta forum som har med dans att göra, bland annat i Melodifestivalen där han dansat i flera nummer. Under sju år medverkade han i svenska Let´s Dance där han gjorde stor succé.  2011 vann han hela tävlingen tillsammans med sångerskan Jessica Andersson. 

Rebecca Ekström är utbildad och certifierad personlig tränare, kostrådgivare och hälsoinspiratör. Under helgen kommer hon att motivera och inspirera dig med sina härliga pass; Soma Mind, Soma Move och Freepower. I hennes pass utmanar du din rörlighet, balans, spänst och kroppskontroll.

Foto: Charlotte Nilsson

Om hotellet:

Kosta Boda Art Hotel är en femstjärnig spaanläggning med höga ambitioner vad gäller service och komfort. Hotellet och spaavdelningen är designade av Kosta Bodas världskända designer – inget rum är det andra likt! Vad sägs om att sova i ett hotellrum designat av Bertil Vallien eller Anna Ehrner? 

Inomhusdelen av spaanläggningen är designad av Kosta Bodas kända glaskonstnär Kjell Engman. Spamiljön är uppbyggd som en undervattensvärld med glasfiskar, vattenfall och en konstutställning – under vattnet! Inomhusanläggningen består av en stor inomhuspool och en mindre, som är varmare ca 40 grader. Det finns en vanlig bastu samt en ångbastu. Vill du beställa förfriskningar i form av öl/vin eller alkoholfria alternativ som smoothies eller äta något lättare så finns det en poolbar. 

Spahotellets utomhusdel är designad av Göran Wärff och vackra glasfusade väggar ramar in poolerna. Här finns en stor utomhuspool och en mindre uppvärmd pool – som är extra härlig att sjunka ner i när snön yr.

Spareceptionen och behandlingsrummen är inredda av Åsa Jungnelius. Här finns gigantiska nagellack och läppstift samt installationer av glas att beskåda. Beskåda gärna Åsas häftiga miljö samtidigt som du avnjuter en fotbehandling i vårt fiskspa!

Spabehandlingarna som erbjuds är allt från avkopplande spabad till klassisk massage. Något som du verkligen måste prova är spahotellets prisbelönta signumbehandling: med uppvärmt glas!

Spahotellet erbjuder allt du kan önska dig för kropp och själ, dessutom: – i en fantastisk och unik miljö av glas!

Läs mer om resan här!

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer