NÄR: 13-20 oktober
PRIS: 13 998 kr
VAR: Rhodos Afandou på Levante Beach Resort 5*

BOKA HÄR

Missa inte vår tränings & hälsoresa till Rhodos!

Rhodos levererade på högsta nivå förra året så nu kör vi en favorit i repris och drar till Afandou och bor på fantastiskt fina Levante Beach Resort. I år kör vi en ny inspirerande träningsresa där vi jobbar med helhetskoncept och får inspiration till hur man gör en livsstilsförändring. Hälsa & välmående på högsta nivå.

Med oss har vi grundaren av Itrim, inspiratören och entreprenören Birgitta Thörn som kommer att berätta om sin resa och dela med sig hur du kan göra en livsstilsförändring och jobba med hållbara resultat. Någon som är målinriktad är fd löparproffset Malin Ewerlöf som nu för första gången hänger med Tara till Rhodos. 

Vinnaren från årets Let´s dance Calle Sterner som gjorde succé på Mallorca hänger med oss denna gång till Rhodos. Med en massa energi och glädje kommer han få oss alla att släppa loss och dansa som vi aldrig gjort förr. Författaren Denise Rudberg kommer inte bara dela med sig av sina författarkunskaper utan kommer även köra roliga träningspass i alla dess former. Vårt nya tillskott är yogisen & rörelsefantasten Sara Hoy som är verksam yogalärare och folkhälsovetare. Vakna upp, återhämta dig och hitta balasen tillsammans med Sara på resan.      

Profiler med på resan:

Malin Ewerlöf

Malin Ewerlöf porträtt

Foto: PELLET NILSSON

Redan som sjuåring startade Malin sin tävlingskarriär i löpning. Efter många års hårt tävlande satte skador stopp för en fortsatt elitkarriär. År 2002 valde Malin att lägga av på elit nivå efter 23 års tävlande. Sedan 10 år tillbaka driver Malin ett eget företag där hon fortsatt jobbar med löpning både som PT och föreläsare.

Lyssna på Malins inspirerande föreläsning om att få tiden att räcka till, att träna rätt så att kroppen håller livet ut och hur man vänder ett misslyckande till något positivt.

Löpning har alltid varit hennes stora passion i livet! Nu har du chansen att hänga på ut och springa med Malin i fantastiska omgivningar på Rhodos.  

Birgitta Thörn

Porträttbild glad Birgitta Thörn

Birgitta drivs av egen och andras personliga utveckling till både kropp och själ, hon arbetar idag med att hjälpa företag med att skapa hälsosamma och hållbara organisationer som i sin tur skapar värde och framgång.

Birgitta  har praktiserat detta genom 32 år som entreprenörskap i hälsobranschen, hon är bl.a. grundare av den globala kedjan Itrim. Hon kommer hålla en inspirerande och lustfylld föreläsning med utgångspunkt i sin egen historia. Valet är ditt! Här kommer du få konkreta verktyg till att lyfta  både din livsstil samt klimatet på jobbet och förbättra din relation till den älskade maten. Allvar varvat med humor och enkla, konkreta tips på att finna balans i livet.

Hon kommer hålla inspirerande och lustfyllda föreläsning med utgångspunkt i sin egen historia. Vill man kan man boka upp ”walk & talk” för att bli coachad till en start för en livsstilsförändring.

Calle Sterner

Calle Sterner porträtt

Calle är ”Lets danceprofilen som nu också gör succé i Dansa samba med mig”. Calle är göteborgaren som började som 8 – åring på dansskolan Sinclair där han också har undervisat sen 16 år tillbaka. Emellan dansen har Calle även gjort en hel del modelljobb och modevisningar. Med Calles härliga personlighet, energi och glädje kommer du som deltagare att få prova på det mesta inom dansens värld. Så stoppa ner dansskorna, kasta dig ut och kliv utanför din komfortzon och kör järnet med Calle.

Denise Rudberg

Denise Rudberg glad närbild träningsklädd

Denise är den populära författaren som har studerat film och dramaturgi i New York. Hon är aktuell med boken ”Bara tre kan leka så”. Nu hänger hon med Tara till Rhodos och bjuder på glädjefyllda träningspass och en spännande föreläsning.

Sara Hoy (Fotograf Malin Wittig)

Sara Hoy Porträtt 2019 fotograf Malin Wittig och copyright Bonnier Fakta

Sara står med ena foten på yogamattan och andra i forskningens värld. Hennes intresse för hållbar hälsa är minst sagt både djupt, brett och passionerat.

Sara är aktuell med boken ‘Yoga, vetenskap och fakta – därför fungerar det’ (Bonnier Fakta) och driver företaget Yoga Prehab som arbetar med att stödja människor i att skapa ett proaktivt förhållningssätt till kropp och hälsa. När hon inte är verksam som yogalärare arbetar hon i forskningsprojekt kopplat till yoga vid Centrum för Psykiatriforskning och Karolinska Institutet, och där utöver utbildar hon yogalärare på Nordiska Yogainstitutet. På resan kommer ni att få höra mer om hennes resa och testa lite olika yogapass i hälsans tecken.

Anna Liljeberg

Anna Liljeberg porträtt copy

Vill du lära känna Anna Taras chefredaktör lite närmare så har du nu chansen att hänga med henne under en vecka på Rhodos. Vill du har intressanta & spännande diskussioner under dessa dagar med den intellektuella & pålästa chefredaktören så är detta absolut rätt tillfälle. Anna bjuder inte bara på sig själv utan har alltid nära till skratt och sprider positiv energi omkring sig.

Annika Larsson Lexelius

828DA735-9D35-42D8-ADF1-3EC77D32B1B4

Annika Taras egna reseprojektledare hänger med till Rhodos för att finnas till för er alla och styra upp allt som behövs på plats. Sen förstås också för att vara med dansa, yoga och träna tillsammans med er alla. Förutom att resa världen över som tillhör hennes stora passion här i livet så har Annika har sjungit, dansat, spelat teater och tränat i stort sett hela sitt liv. Hon har stått på scen under flera år och så fort tillfälle finns så sjunger hon gärna en trudelutt, dansar loss och utmanar sig inom träningen i form av lopp, tävlingar eller annat för att kliva utanför sin komfortzon. Till stor del av sitt yrkesverksamma liv har hon arbetat i service, försäljning & ledarskap inom resebranschen, hotell, konferens och utbildning. Under de senaste åren har Annika även drivit ett friskvårdscenter då hennes stora driv är att få andra människor att må bra. Träning, sång, dans, musik ger henne energi, glädje och välbefinnande på alla plan. Idag tränar Annika för att må bra, för ett friskare liv och för att ”orka bli gammal”.

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur
  • Mat ombord på flyget och transfer
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension
  • Skräddarsytt träningsprogram för Taras läsare (Fås ca 2 veckor innan avresa)
  • Ta gärna med egen yogamatta

Boende

På Apollos fina sporthotell 4 + Levante Beach Resort som för övrigt fått utmärkelsen ”Customers Choice Awards” av sina gäster, så erbjuder hotellet en mängd faciliteter och ett stort utbud av sportaktiviteter för den som vill hålla sig aktiv.

Pool, havsutsikt & hotellbyggnader på Levante RHO

Du bor i fräscha dubbelrum med balkong eller terrass någonstans i de fina omgivningarna kring Levantes stora hotellområde.

Levante Beach Resort

Foto: Photographer: Scott Gog

Förutom alla härliga träningspass och föreläsningar kommer vi att cykla till fantastiska Anthony Quinn Bay, köra en vandring upp till Tsambikaberget och kanske besöka Rhodos stad för den som vill.

Tara cykelbild RHO med Anna Liljeberg

Levante erbjuder fler restauranger, a la carte, bufférestaurang, strandbar & poolbar på hotellområdet. Tillsammans med en mängd aktiviteter såsom cykling, tennis, fotboll, dykning och windsurfing m.m.

Levante Beach Resort

Foto: Photographer: Scott Gog

Vem kan delta

Denna resa är för dig som gillar att träna, vandra och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner.

Tennisbanor & multicourtbild Levante RHO

IMG_8387

IMG_8385

IMG_8354

Följ Tara i sociala medier

Facebook – TARA – för kvinnan mitt i livet & Tara resor

Instagram – @tidningentara

I samarbete med

apollo logo