Följ med oss och Apollo Sports till Båstad och Riviera Strand på en långhelg där vi kör en träningsvecka i korthet!

NÄR: 4-8 sep 2020
VAR: Hotell Riviera strand, Båstad
PRIS: 7498 kr
ALLT DETTA INGÅR: 4 nätter del i dubbelrum, helpension, alla träningspass och föreläsningar.

 

BOKA HÄR

Hotellet ligger precis intill den långa vackra stranden, och bjuder på en blandning av elegant avkoppling och ytor som gjorda för att träna på! Här kommer vi att jobba oss svettiga, men också köra mjukare yogapass som passar alla. Med oss har vi bland annat Jose Nunez som kör sitt eget koncept Moveoo och utmanar din fysik och tankesätt med nya och roliga sätt att träna.

Härliga Freddie Nyholm låter dig svänga runt i olika danspass och testar dig med konceptet Balance.

Susanne Gunnarsson, flerfaldig VM- och OS-medaljör i kanot, finns också med och kör sina populära pass för hela kroppen. Susanne har varit med tv-produktioner som Det största äventyret, Superstars, Mästarnas mästare och Fångarna på Fortet och bjuder också på sin öppenhjärtliga och ärliga föreläsning.

Vi kommer förstås att träna det mesta utomhus och följa alla
rekommendationer.

Om hotellet:

Hotel Riviera Strand ligger precis vid den finkorniga sandstranden, två kilometer utanför Båstad, som också kallas Sveriges Riviera. Stranden är Sveriges längsta och följer Laholmsbukten. Här kan du bada direkt från stranden men också från badbryggor under sommaren. Hotellet ligger i en miljö som andas ledighet och modern elegans. Stor pool, generösa rum, enastående lounge och en restaurang med gourmetkockar.

Här finns flera ytor som gjorda för träning, dessutom ett gym och ett poolområde med flera pooler. Intill hotellet ligger Malenskogen med fina stigar och motionsspår.

 

Våra ledare

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion.

José Nuñez är grundare till konceptet Moveoo, och driver och utvecklar nya moveoo-instruktörer över hela landet. Han är också PT, och föreläsare och är ofta med på ToppHälsas resor. José har sin idrottsliga bakgrund i basket och boxning, och drivs av att utmana den traditionella träningen med nya tankar och möjligheter.

Susanne Gunnarsson är flerfaldig VM- och OS-medaljör i kanot. Hon tävlade både på kort och lång distans och är den enda i Sverige som tagit medalj i båda grenarna inom kanot. Susanne har varit med tv-produktioner som Det största äventyret, Superstars, Mästarnas mästare och Fångarna på Fortet.