Träningsresa Båstad 17-19 september 2021

Följ med oss och Apollo Sports till Båstad och Riviera Strand på en härlig träningshelg med Kristjan Lootus, José Nunez och Mia Rodhborn!

Följ med ToppHälsa och Apollo Sports till Båstad och Riviera Strand på en härlig helg där träningsglädje och lite träningsvärk står i centrum! Hotellet ligger precis intill den långa vackra stranden, och bjuder på en blandning av elegant avkoppling och ytor som gjorda för att träna på. Här kommer vi att jobba oss svettiga, men också köra mjukare yogapass som passar alla.

Med oss har vi bland annat Jose Nunez som kör sitt eget koncept Moveoooch utmanar din fysik och tankesätt med nya och roliga sätt att träna.

Let’s Dance-profilen Kristjan Lootus låter dig svänga runt i olika danspass där glädje och koordination står i centrum.

Härliga Mia Rodhborn kommer att utmana dig i både Soma Move och olika yogapass som Dynamisk yoga och Medicinsk yoga, men också ett core-pass.

Vi kommer förstås att träna det mesta utomhus och följa alla

rekommendationer.

Om hotellet:

Hotel Riviera Strand ligger precis vid den finkorniga sandstranden, två kilometer utanför Båstad, som också kallas Sveriges Riviera. Stranden är Sveriges längsta och följer Laholmsbukten. Här kan du bada direkt från stranden men också från badbryggor under sommaren. Hotellet ligger i en miljö som andas ledighet och modern elegans. Stor pool, generösa rum, enastående lounge och en restaurang med gourmetkockar.

Här finns flera ytor som gjorda för träning, dessutom ett gym och ett poolområde med flera pooler. Intill hotellet ligger Malenskogen med fina stigar och motionsspår.

Våra ledare

Foto: Karin Törnblom / IBL Bildbyrå / / IBL

Kristjan Lootus som var proffsdansare inom Ballroom Dancing, upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Han har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedan i Sverige där han har synts i de flesta forum som har med dans att göra, bland annat i Melodifestivalen där han dansat i flera nummer. Under sju år medverkade han i svenska Let´s Dance där han gjorde stor succé.  2011 vann han hela tävlingen tillsammans med sångerskan Jessica Andersson.

Mia Rodhborn brinner för hållbar träning, där du blir ditt bästa jag – stark inifrån och ut. Hon tränar barn, vuxna, seniorer, rehab och gruppträning i allt ifrån yoga till crossfit. Mia har en gedigen bakgrund som coach är bland annat utbildad som STACElittränare, Stark genom klimakteriet, Medicinsk yoga instruktör, Samtalscoach och Kommunikation och förändringsarbete. Hon kommer ursprungligen från Gotland men har bott och verkat i Stockholm 25 av 30 åren i branschen. Följ henne på Instagram: Miarodhborn

José Nuñez är grundare till konceptet Moveoo, och driver och utvecklar nya moveoo-instruktörer över hela landet. Han är också PT, och föreläsare och är ofta med på ToppHälsas resor. José har sin idrottsliga bakgrund i basket och boxning, och drivs av att utmana den traditionella träningen med nya tankar och möjligheter.

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer