I april åker vi tillbaka till lyxiga Sheraton Salobre på Gran Canaria! Hotellet är en oas i Gran Canarias bergiga landskap – perfekt för dig som vill komma bort, koppla av och ladda upp med ny träningspepp och inspiration.

När: 6-13 april 2019
Var: Sheraton Salobre, Gran Canaria
Pris: 15 998 kr (Enkelrumstillägg tillkommer)
Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn
Allt detta ingår:
– Flyg tur & retur
– Mat på flyget
– Transfer
– Boende del i dubbelrum
– Halvpension
– Alla ToppHälsas aktiviteter på schemat
– Buss t/r till stranden och hotellets egen beach club (10 min tar bussen)

BOKA HÄR

Under veckan får du dansa jive, salsa och cha-cha med Kristjan Lootus och yoga till månens nedgång och solens uppgång med Sara Eriksson. och träna löpteknikmed Matilda Bergfeldt. Utmana den traditionella gymträningen och lek dig i form med José Nunez uppe på elfte våningen med utsikt över bergstopparna!

Vill du upptäcka omgivningarna erbjuder vi magnifik vandring med Kent Vikström. Följ med på dagsutflykter och upptäck Caminos reales (kungliga leder) som tar oss genom ett dramatiskt vulkanlandskap, grönskande dalar och ner genom gamla bergsbyar.

OM HOTELLET

På Salobre Resort har du möjlighet att varva träning med lyxig avkoppling i ett smakfullt inrett hotell. Det finns tillgång till lyxigt SPA (mot avgift). En makalös panoramavy väntar vid takpoolen med tillhörande pool-bar på våning 11. Här solar och badar vi tätt intill Atlanten. Hotellet har även två egna 18-håls golfbanor och ett litet gym som har öppet dygnet runt – med fantastisk utsikt över hela dalen.
Från hotellet går även en gratisbuss till stranden för dig som vill göra en utflykt. (Psst! Det finns även en dold pool som väntar den som hittar).

ÖVRIG INFO

Flygtider (preliminära):
Arlanda – Gran Canaria 08.50-13.50, Gran Canaria – Arlanda 14.50-21.50
Göteborg – Gran Canaria 08.30-12.55, Gran Canaria – Göteborg 14.00-20.15
Oslo – Gran Canaria 09.00-13.50, Gran Canaria – Oslo 17.50-00.30

1. 
2. 

Handpenning på ca 1500 kr betalar du ca 5 dagar efter att du mottagit bekräftelsen. Resan slutbetalas 40 dagar innan avresa.

ToppHälsa står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.

Följ ToppHälsa i sociala medier:

Facebook:
ToppHälsa Travel

Instagram:
@topphalsamagazine