I april åker vi tillbaka till lyxiga Sheraton Salobre på Gran Canaria! Hotellet är en oas i Gran Canarias bergiga landskap – perfekt för dig som vill komma bort, koppla av och ladda upp med ny träningspepp och inspiration.

Datum: 6-13 april 2019
Pris: 15 998 :-

BOKA HÄR

 

Under veckan får du testa olika typer av yoga och dansa härlig Bollywood med Lena Järpstenoch köra roliga, funktionella Moveoo-klasser med José Nunez uppe på elfte våningen med utsikt över bergstopparna!

Träningsresa på Kanarieöarna

För den som vill upptäcka omgivningarna erbjuder vi magnifik vandring med Kent Vikström och Christer Skog. Följ med på dagsutflykter och upptäck bland annat Caminos reales (kungliga leder) som tar oss genom ett dramatiskt vulkanlandskap, grönskande dalar och ner genom gamla bergsbyar. Dessutom får du träna massa härliga pass såsom Bootcamp, Core, HIT, Crossfit WOD och cirkelfys med Sara Eriksson och lära dig löpteknik med Matilda Bergfeldt. På kvällarna hålls föreläsningar av våra fantastiska instruktörer som både ger dig nya perspektiv på livet och massor av härlig träningsinspiration.

Salobre resortPå Salobre Resort har du möjlighet att varva träning med lyxig avkoppling i ett smakfullt inrett hotell. Det finns tillgång till lyxigt SPA (mot avgift). En makalös panoramavy väntar vid takpoolen med tillhörande pool-bar på våning 11.Umgås i poolen på Kanarieöarna
Här solar och badar vi tätt intill Atlanten. Hotellet har även två egna 18-håls golfbanor och ett litet gym som har öppet dygnet runt – med fantastisk utsikt över hela dalen.Pilates och träning bland palmer
Från hotellet går även en gratisbuss till stranden för dig som vill göra en utflykt. (Psst! Det finns även en dold pool som väntar den som hittar).
På kvällarna minglar vi och äter tillsammans och du kommer få ta del av inspirerande föreläsningar med bland annat Topphälsas chefredaktör Pamela Andersson. Det här blir en vecka som ger både träningsvärk och minnen långt efter hemkomst. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner!

Det här ingår i resan till Gran Canaria

Datum: 6-13 april 2019
Pris: 15 998 :- (Handpenning på ca 1500 kr betalar du ca 5 dagar efter att du mottagit bekräftelsen. Resan slutbetalas 40 dagar innan avresa).
Var: Sheraton Salobre, Gran Canaria
Ingår: Flyg tur och retur, mat på flyget, transfer, del i dubbelrum, halvpension, alla ToppHälsas aktiviteter på schemat, buss t/r till stranden och hotellets egen beach club (10 min tar bussen)
Avreseorter: Stockholm, Göteborg, Oslo
Flygtider (preliminära):
Arlanda – Gran Canaria 08.50-13.50, Gran Canaria – Arlanda 18.05-01.05
Göteborg – Gran Canaria 08.30-12.55, Gran Canaria – Göteborg 14.00-20.15
Oslo – Gran Canaria 09.00-13.50, Gran Canaria – Oslo 17.50-00.30

Åka på träningsresaVid poolen

Följ ToppHälsa i sociala medier:

Facebook:
ToppHälsa Travel

Instagram:
@topphalsamagazine

 

NUVARANDE Träningsresa till Gran Canaria
6-13 april 2019
NÄSTA Paketresa eller charterresa? Här är allt du behöver veta