Händer i ring
NÄR:
3-10 (4-11 maj) maj 2019
VAR: Cavo Spada Deluxe & SPA, Kolymbari, Kreta
PRIS: 12 998 kr 

BOKA HÄR

Förra årets succé är tillbaka, nu drar vi amelia & Tara till underbara Kreta och bor på Apollos fantastiska sporthotell Cavo Spada Deluxe & SPA. I år har vi äran att ha med dansproffset Kristjan Lootus som kommer få oss alla släppa loss på dansgolvet. Precis som sist har vi Sofie Ståhl (PT-fia), yogisen Frida (Flow) Lindström & hälsorådgivaren Therese Ljungkvist som även denna gång kommer att inspirera, få er att svettas loss riktigt ordentligt och hitta er balans. Vårt senaste tillskott i år är den grymma Sara Eriksson garanterat kommer få på gott humör med sina roliga & kreativa träningspass. Maria Sognefors amelias chefredaktör kommer hänga med precis som förra året, hålla ställningarna & stå för veckans powerwalks. Åsa Brolin amelias repotagechef springer gärna tillsammans med er under veckan i de vackra omgivningarna. Vi lovar att ni kommer att få en massa glädje och energi som kommer att räcka långt efter det att ni har kommit hem.

Träningsprofiler med på resan är:

Kristjan Lootus

Kristjan Lootus

Kristjan som är proffsdansaren inom Ballroom Dancing upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Han fortsatte sin karriär och har tävlingsdansat i över 12 år när han sedan började upptäcka fler olika dansstilar.

Kristjan har arbetat både som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan sen provade sin karriär i USA för att sen ta stora steget och flytta till Sverige. Sedan dess har han synts både i Let´s dance, Melodifestivalen, Diggiloo och mycket mycket mer. Kristjan säger ” Dance with your heart and your feet will follow”.

Sofia Ståhl (PT-fia)

Sofia är utbildad kost- och träningskonsult (lic. personlig tränare och lic. kostrådgivare) och en stor hälsoinspiratör i sociala medier. Som PT-Fia driver hon en av Sveriges största hälsobloggar och har tagit emot priser som Årets Hälsoinspiratör, Årets Hälsoblogg och Årets Träningsblogg. Hon är hälsoprofil i Amelia och författare till flera böcker inom hälsa och träning.

Med värme, humor och igenkänning beskriver Sofia Ståhl fällorna som vi lätt hamnar i när vi vill ändra vår livsstil och ta bättre hand om oss själva. Hon tycker att träning idag handlar mer om press, prestation och perfektion än den rörelseglädje och hälsofrämjande aktivitet som det borde vara. Det viktiga är inte att du försöker uppnå ett ”perfekt” hälsosamt liv, tränar mest eller äter det som alla andra gör. Det viktiga är att du strävar efter att hitta den balans som faktiskt fungerar i ditt vardagspussel säger Sofia Ståhl. Tillsammans med Frida kör du utmanande och roliga teamträningar, intervaller och hinderbana.

Frida Lindström (Flow)

 5ba760f6329cc 5ba760f632a14portrattbild frida lindstrom.jpg

Frida driver träningsanläggningen UCSP – Under Construction Sports Performance på Riddargatan i Stockholm, ett holistiskt och familjärt träningscenter som bland annat erbjuder Personlig Träning, Teamtraining, naprapati, kiropraktik, funktionsmedicin och personlig träning,

I över 20 år har hon jobbat med träning och hälsa, hon är utbildad holistic Lifestylecoach, personligtränare, kostrådgivare och kommunikologistudent. Hon drivs av att optimera kroppens kapacitet, få kroppens alla system att jobba tillsammans, inspirera till variation och skapa värdefulla tillstånd. Det är inte alltid vi behöver träna mer men ofta smartare. Kroppen som en enhet är fokus, där alla delar hör ihop heart, body, soul. Tillsammans med Frida så kommer du att få hitta balansen i Yoga, Yin Yogan och Soma Move.

Therese Ljungkvist
Therese Ljungkvist Kreta 2019

Therese är hälso- och kostrådgivaren som vill sprida budskapet om att hälsa är livsviktigt men behöver inte vara dödsallvarligt. Med ett coachande förhållningssätt och positiv energi vill Therese prata hälsa på ett avskalat sätt, utan pekpinnar, där fokus ligger på att engagera och inspirera individen.

Mat, träning, motivation och stress är några av de teman som Therese skriver, föreläser och konsulterar inom. Therese menar att: Med små insatser kan vi göra stor skillnad för vår hälsa. För att skapa långsiktigt hållbara hälsovanor behöver vi flytta fokus från punktinsatser och snabba lösningar och istället låta hälsoarbetet få ta tid, och inte glömma att njuta av livet. 

Sara Eriksson

Sara Eriksson Apollo - Kreta 2019

Sara har en passion för träning, yoga och människor! Hon är utbildad yogalärare, idrottsvetare, akademiskt certifierad personlig tränare och gruppträningsinstruktör som vill att deltagarna känner glädje under passen!
Under veckan på Kreta uppmuntrar Sara dig att testa något nytt som utmanar, väcker nyfikenheten och får ett leende att spridas på dina läppar! Tillsammans med Sara kommer du att få testa på Mobility, core, löpteknik, bootcamp, aqua aerobics, funktionell träning & HIIT.
Maria Sognefors
Maria Sognefors porträtt jpeg
Maria är chefredaktör på amelia och som du kommer få chansen att lära känna mer på plats. Tillsammans med henne kan du ta morgonens powerwalk & träffa på träningspassen/gymet då Maria tycker om att ta i ordentligt och röra på sig. Förutom träning, dans & god mat så kommer ni helt klart att få uppleva glädje, skratt och skapa en massa roliga minnen tillsammans.
Åsa Brolin Amelias repotagechef profilbild
Åsa är reportagechefamelia och en hängiven långlöpare på fritiden. Hon upptäckte löpningen som 37-årig småbarnsmamma och har sedan dess sprungit otaliga lopp, bl a åtta halvmaraton och även maraton. Hon har framgångsrikt coachat ett gäng damer inför Tjejmilen (alla gick i mål!) och fått alla i sin omgivning att börja springa enligt principen ”lugnt, långt och med ett leende”. Häng med om du vill för att förbättra uthålligheten och för att lära dig springa lite längre än du brukar!

 

Allt detta ingår:

– Flyg tur & retur
– Mat ombord på flyg & transfer
– Del i dubbelrum på Cavo Spada
– All inclusive
– Skräddarsytt träningsprogram (skickas en vecka innan avresa)

Obs – ta gärna med egen yogamatta!

Bild träningstjej matta Kreta Apollo

Här bor vi:

Det fantastiska Hotell Cavo Spada Deluxe & SPA som är Apollos 5 * sporthotell i Kolymbari har ett utmärkt läge intill den fina stranden där flera av våra träningspass utförs. Hotellet har fått utmärkelse inom sin klass och kategoribaserat på Apollos gästers kundnöjdhet – ”Customer Choice Awards”.

tara-amelia-kreta2 pool med många läsare

Övrig information

Under veckan finns även möjlighet att följa med på diverse utflykter med Apollo bl a till magiska Samariaravinen där du kan välja att vandra eller löpa dig inom denna fantastiska natur.

IMG_1055

Vem kan delta

Denna resa är för dig som gillar att träna, vandra och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner.

I samarbete med

 

apollo logo

header_AME_TAR