I år är vi tillbaka på Kreta för sjunde året i rad! I två veckor kommer våra grymma instruktörer inspirera och peppa dig att svettas och utmana dig själv i alltifrån boxning till cykel och crawl. Förra årets resa sålde slut snabbt så boka i god tid! Välj en av veckorna - eller varför inte båda?!

När: 7/14 8/15 maj 2021 och/eller 14/21-15/22 maj 2021 (Olika datum beroende på vilken ort ni reser ifrån)
Var: 
Cavo Spada Deluxe & Spa, Kolymbari, Kreta
Pris: 12 998 kr (en vecka) och 21 998 kr (två veckor)
Avreseort: Stockholm, Göteborg och Köpenhamn
Allt detta ingår:
– Boende, del i dubbelrum
– Flyg t/r
– Transfer och mat på flyget
– All inclusive
– All träning enligt program

 

BOKA HÄR

Vi bor på femstjärniga hotell Cavo Spada Deluxe & Spa i Kolymbari, Kreta. På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löpspår, tennisbana, gym och självklart fantastiska pass med ToppHälsas och Apollo Sports egna instruktörer. I priset ingår alla måltider, dryck och ett fullspäckat träningsprogram med 100 % pepp och inspiration. Precis som det skall vara på en fullspäckat träningsresa.

Våra ledare på träningsresan till Kreta

Oavsett vecka kommer vi erbjuda massor med rolig och effektiv träning. Ni kommer bland annat få cykla med Christer Skog och vi kommer dansa med Kristjan Lootus och Freddie Nyholm. Med träningsinstruktören Sara Eriksson hittar vi glädjen genom rörelsen via bland annat H.I.T. och bootcamp och tillsammans med professionella thaiboxaren Madeleine Vall Beijner hittar vi vår inre fighter genom boxningen. Vi lär oss crawla med Josefin Lillhage. Vi återhämtar oss och hittar balansen med yogisen Åsa Nyvall Dessutom kommer vi hänga med  inspirerande Pamela Andersson under båda veckorna.

Fler ledare kommer att presenteras inom kort.


 


VI RESER MED BÅDA VECKORNA:

Pamela.png - Rätt

Pamela Andersson är ToppHälsas chefredaktör och författare till boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Pamela är ambassadör för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med om sin livshistoria.

Christer skog - rätt

Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Utöver skidor är Christer världsmästare på cykel genom Europa och leder våra pass på landsvägscykel på träningsresorna.

Freddie Nyholm - Rätt

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion.

Åsa nyvall - Rätt

Åsa Nyvall är samtals-coach och yogalärare och håller klasser inom yin yoga, restorativ yoga och meditation. Åsa bloggar om välbefinnande på topphälsa.se och har tillsammans med Annika Sjöö skrivit boken Mativation.

Sara-Eriksson---Ny

Sara Eriksson är med på många av våra träningsresor och lockar och inspirerar dig till att hitta din väg, genom glädjen i rörelse såväl som i stillhet och att vara snäll med dig själv – för en stark kropp och ett starkt sinne, inifrån och ut. Med Sara får du träna allt från dans, H.I.T. och Bootcamp till yoga.

 Nicklas Säfström

Nicklas Säfström kommer ta med er på härliga cykelturer och hålla till i poolen med diverse olika pass. På cykel har Nicklas gjort tre kust till kustturer över USA, korsat Australien, kört ett dussintal Ironmantävlingar, däribland VM på Hawaii.


VI RESER MED FÖRSTA VECKAN:

 

Josefin Lillhage

Josefin Lillhage är en av Sveriges mest framgångsrika simmare med en debut i VM redan som 15åring. Karriären blev lång och Josefin har tävlat i fyra Olympiska spel och vunnit mängder av mästerskapsmedaljer. Efter livet som elitidrottare jobbar Josefin fortfarande flitigt med träning och idrott b.la. med ledarskap, näringslära och idrottsmedicin.


VI RESER MED ANDRA VECKAN:

 

Madeleine Vall Beijner är professionell fighter med VM-medaljer i thaiboxning och titlar som svensk-, nordisk- och europamästare i ryggsäcken. Utöver thaiboxning tränar hon MMA, boxning, löpning, yoga och gillar extra mycket (förutom att slåss) att träna utomhus och bli smutsig under naglarna. Hon är PT, löpcoach, kostrådgivare, håller seminarium, föreläsningar och frilansar som journalist. Madde spelade dessutom in stunts i filmen Wonder Woman.

Kristjan

Kristjan Lotus som är proffsdansaren inom Ballroom Dancing upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Kristjan har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedan i Sverige där han har synts i de flesta forumen som har med dans att göra. Under flera år medverkade han även i Let´s dance där han gjorde stor succé.

Fler ledare kommer att presenteras inom kort.


 

Boende

Cavo Spada Delux & SPA Giannoulis Hotels är ett 5* hotell som ligger strandnära vid Kolymbari på Kreta. Här bor vi i fina dubbelrum med All Inclusive med närheten till SPA med ett brett utbud av behandling. Hotellet erbjuder en massa sportfaciliteter med både gym inomhus och utomhus, fina gruppträningsytor, cykel och tennisbanor där vi kommer att tillbringa många timmar under veckorna framför oss.

På hotellet finns en poolbar, lobbybar och 4 restauranger som serverar internationella och grekiska rätter som efter våra träningspass kan komma väl till pass för att fylla på med extra energi.

På Cavo Spada Delux så finns 3 pooler att erbjuda om man önskar att ta sig ett dopp för att kyla ner sig efter passen, alternativt så finns fantastiska havet i direkt anslutning till hotellet med en fin klapperstensstrand.

Utflykt till Samariaravinen

Du har också chansen att följa med på ett löpäventyr till Samariaravinen, en heldagsutflykt (mot avgift 650 kr/pers) för dig som vill vandra ravinen och uppleva magisk natur och passar även dig som vill springa lite längre och samtidigt uppleva den natursköna ravinen under ett rafflande långpass.
På morgonen så serveras det en tidig frukost på hotellet och sedan får ni med er en varsin lunchbox som ni kan äta under vandringen. Det finns även möjlighet att köpa med sig enklare snacks samt dricka vid entrén till Samaria ravinen.

Observera att vid färre än 30 deltagare per grupp så slås grupperna ihop till en och samma. Man kan fortfarande välja att springa eller gå men det är samma buss tillbaka vilket kan innebära en väntetid för snabba löpare.

ÖVRIGT:

En handpenning på ca 1500 kr betalar du ca 5 dagar efter att du mottagit bekräftelsen. Resan slutbetalas 40 dagar innan avresa.
ToppHälsa står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.

Följ oss i sociala medier:
Facebook: ToppHälsa Travel
Instagram: @topphalsamagazine

Pamela Kreta gul klänning

Foto: Annika Larsson Lexelius

I samarbete med Apollo

NY LOGGA ApolloSports_2020

Frågor kring resan

Mejl: sports@apollo.se eller ring  08-519 307 07.

 

TH_traingcamp_rosalinne_utan_årtal-(1)-2_rosa

7001_KRO_banner_980x300e