I år är vi tillbaka på Kreta för femte året i rad! I två veckor kommer våra grymma instruktörer inspirera och peppa dig att svettas och utmana dig själv i alltifrån boxning till cykel och crawl. Förra årets resa sålde slut snabbt så boka i god tid! Välj en av veckorna - eller varför inte båda?!

Pris för en vecka: 12 998 kr
Pris två veckor: 21 500 kr
När: 10/11-17/18 maj 2019
och/eller
17/18-24/25 maj 2019
Boka en av veckorna eller båda

 

BOKA HÄR

Vi bor på femstjärniga hotell Cavo Spada Deluxe & Spa i Kolymbari, Kreta. På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löpspår, tennisbana, gym och självklart fantastiska pass med ToppHälsas och Apollo Sports egna instruktörer. I priset ingår alla måltider, dryck och ett fullspäckat träningsprogram med 100 % pepp och inspiration. Precis som det skall vara på en fullspäckat träningsresa.

Våra ledare på träningsresan till Kreta

Oavsett vecka kommer vi erbjuda massor med rolig och effektiv träning. Du kommer att få träffa ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson, cykla med Christer Skog, tidigare förbundskapten för svenska skidlandslaget. Simlektioner kommer erbjudas båda veckorna (ledare anges inom kort). Dessutom får du träna tuffa fightfyspass och boxning med Biggest loser-coachen Sabina Dalfjäll liksom köra tuffa bootcamp-pass, hinderbana och roliga dansklasser med Freddie Nyholm.För dig som gillar att springa eller vill komma igång får du med flera löppass om dagen möjlighet att slipa på löptekniken med Lofsangruppens Lena Ovegård. Dessutom avslutas dagarna med inspirerande föreläsningar varje kväll. Träningsveckan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner!

Första veckan (10/11-17/18 maj) kommer du få simlektioner av tidigare världsmästarinnan i simning, Emma Igelström och yoga med ToppHälsas affärschef Annika Kvist.

Andra veckan (17/18-24/25 maj) kommer du få yoga med wellnessexperten och ToppHälsas bloggare Åsa NyvallNicklas Säfström coachar i cykel första veckan och i simning andra veckan.

  • Pris: 12 998:- (en vecka) och 21 500:- (två veckor)
  • När: 10/11-17/18 och 17/18-24/25 maj 2019
    Boka en av veckorna eller båda.
    Datum är beroende på vilken ort ni reser från.
  • Res från: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Umeå, Skellefteå (olika datum beroende på avreseort)
  • VarCavo Spada Deluxe & Spa, Kolymbari, Kreta
  • En handpenning på ca 1500 kr betalar du ca 5 dagar efter att du mottagit bekräftelsen. Resan slutbetalas 40 dagar innan avresa.

Samariaravinen

Du har också chansen att följa med på ett löpäventyr till Samariaravinen, en heldagsutflykt (mot avgift 650 kr/pers) för dig som vill vandra ravinen och uppleva magisk natur och passar även dig som vill springa lite längre och samtidigt uppleva den natursköna ravinen under ett rafflande långpass.
På morgonen så serveras det en tidig frukost på hotellet och sedan får ni med er en varsin lunchbox som ni kan äta under vandringen. Det finns även möjlighet att köpa med sig enklare snacks samt dricka vid entrén till Samaria ravinen.

Observera att vid färre än 30 deltagare per grupp så slås grupperna ihop till en och samma. Man kan fortfarande välja att springa eller gå men det är samma buss tillbaka vilket kan innebära en väntetid för snabba löpare.

Grupp 1 – Löpning

06:00              Pickup från Cavo Spada

07:15              Ankomst till Samaria ravinen

11:30              Båt från Agia Roumeli till Chora Sfakion

12:45              Ankomst till Chora Sfakion för vidare busstransport till Cavo Spada.

15:00              Ankomst till Cavo Spada

Grupp 2 – Vandring

06:00              Pickup från Cavo Spad

07:15              Ankomst till Samaria ravinen

17:30              Båt från Agia Roumeli till Sougia

18:15              Ankomst till Sougia för vidare busstransport till Cavo Spada.

19:45              Ankomst till Cavo Spada

VI RESER MED BÅDA VECKORNA:

Topphälsas chefredaktör Pamela AnderssonPamela Andersson är ToppHälsas chefredaktör och författare till boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Pamela är ambassadör för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med om sin livshistoria.

Christer SkogChrister Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Utöver skidor är Christer världsmästare på cykel genom Europa och leder våra pass på landsvägscykel på träningsresorna.

 

Nicklas Säfström

Nicklas Säfström: är äventyrscyklist och triathlet som till vardags jobbar med coaching, ledarskap och föreläsare inom psykiatri. Nicklas har många triumfer i bagaget, han har b.la. cyklat kust-till-kust i både USA och Australien, och även tävlat i flertalet Ironman-tävlingar, däribland VM på Hawaii. 

 

 

 

Freddie nyholmFreddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion.

 

 

 

 

 

Lena OvegårdLena Ovegård är utbildad personlig tränare och hälsocoach och har stor erfarenhet av träning för gravida och nyblivna mammor. Lena har dessutom en bred bakgrund där hon varit aktiv inom b.la. handboll, dans, löpning och styrketräning. Nu jobbar hon på Lofsangruppen, som är en träningsplattform inriktad på träning, kost och beteendeförändring.

 

 

 

Sabina DalfjällSabina Dalfjäll är en rutinerad dans-coach som har medverkat i både, Let’s Dance och Melodifestivalen. Hon har jobbat med många stora svenska artister och är en fantastisk PT, dansare och koreograf. Sabina har medverkat i tv-programmet Bigest Looser Sverige där hon stöttat och hjälpt människor med träning, kost och hälsa

 

 

 

 

VI RESER MED VECKA 1:

Emma Igelström

Emma Igelström, tidigare världsmästarinna i simning med fyra VM-guld, ett VM-silver, tolv EM-guld, två EM-silver och tre EM-brons. Emma medverkade i Mästarnas mästares jubileumssäsong 2018.

 

 

 

 

Annika Kvist

Annika Kvist är ToppHälsas affärschef och yogainstruktör på SATS i Stockholm. Annika leder Yin yoga och Dynamisk Flow yoga. ​Annika har tidigare varit verksam inom träningsbranschen där hon varit VD för utbildningsföretaget World Class Education som erbjöd utbildningar inom hälso – och träningsbranschen samt genomgått flera yogautbildningar inom yoga- och yinyoga samt barnyoga.

 

 

 

VI RESER MED VECKA 2:

Åsa NyvallÅsa Nyvall är samtals-coach och yogalärare och håller klasser inom yin yoga, restorativ yoga och meditation. Åsa bloggar om välbefinnande på topphälsa.se och har tillsammans med Annika Sjöö skrivit boken Mativation.

 

 

 

 

 

Matilda BergfeldtMatilda Bergfeldt är projektledare för ToppHälsas träningsresor och träningshelger och utbildad Urban Tribes löpcoach.

 

 

 

 

 

 

 

Följ oss i sociala medier:
Facebook: ToppHälsa Travel
Instagram: @topphalsamagazine

NUVARANDE Träningsresa till Kreta
10-25 maj 2019
NÄSTA Kom i form på Mallorca med M-magasin
11-18 maj 2019