I år är vi tillbaka på Kreta för sjätte året i rad! I två veckor kommer våra grymma instruktörer inspirera och peppa dig att svettas och utmana dig själv i alltifrån boxning till cykel och crawl. Förra årets resa sålde slut snabbt så boka i god tid! Välj en av veckorna - eller varför inte båda?!

När: – 8/15 9/16 maj 2020 och/eller 15/22-16/23 maj 2019 (Olika datum beroende på vilken ort ni reser ifrån)
Var: 
Cavo Spada Deluxe & Spa, Kolymbari, Kreta
Pris: 12 998 kr (en vecka) och 21 500 kr (två veckor)
Avreseort: Stockholm, Göteborg och Köpenhamn
Allt detta ingår:
– Boende, del i dubbelrum
– Flyg t/r
– Transfer och mat på flyget
– All inclusive
– All träning enligt program

 

BOKA HÄR

Vi bor på femstjärniga hotell Cavo Spada Deluxe & Spa i Kolymbari, Kreta. På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löpspår, tennisbana, gym och självklart fantastiska pass med ToppHälsas och Apollo Sports egna instruktörer. I priset ingår alla måltider, dryck och ett fullspäckat träningsprogram med 100 % pepp och inspiration. Precis som det skall vara på en fullspäckat träningsresa.

Våra ledare på träningsresan till Kreta

Oavsett vecka kommer vi erbjuda massor med rolig och effektiv träning. Ni kommer bland annat få cykla med Christer Skog och Rickard Nordstrand som är världsmästare i thaiboxning kommer gå igenom tekniken i thaiboxning samt utmana dig i tuffa och roliga boxningsintervaller och fyspass! Vi kommer dansa med Kristjan Lootus och Freddie NyholmDessutom kommer vi hänga med  inspirerande Pamela Andersson under båda veckorna.

Utflykt till Samariaravinen

Du har också chansen att följa med på ett löpäventyr till Samariaravinen, en heldagsutflykt (mot avgift 650 kr/pers) för dig som vill vandra ravinen och uppleva magisk natur och passar även dig som vill springa lite längre och samtidigt uppleva den natursköna ravinen under ett rafflande långpass.
På morgonen så serveras det en tidig frukost på hotellet och sedan får ni med er en varsin lunchbox som ni kan äta under vandringen. Det finns även möjlighet att köpa med sig enklare snacks samt dricka vid entrén till Samaria ravinen.

Observera att vid färre än 30 deltagare per grupp så slås grupperna ihop till en och samma. Man kan fortfarande välja att springa eller gå men det är samma buss tillbaka vilket kan innebära en väntetid för snabba löpare.

 


VI RESER MED BÅDA VECKORNA:

Pamela.png - Rätt

Pamela Andersson är ToppHälsas chefredaktör och författare till boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Pamela är ambassadör för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med om sin livshistoria.

Christer skog - rätt

Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Utöver skidor är Christer världsmästare på cykel genom Europa och leder våra pass på landsvägscykel på träningsresorna.

Freddie Nyholm - Rätt

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion.

NicklasS

Nicklas Säfström kommer ta med er på härliga cykelturer och hålla till i poolen med diverse olika pass. På cykel har Nicklas gjort tre kust till kustturer över USA, korsat Australien, kört ett dussintal Ironmantävlingar, däribland VM på Hawaii.

Åsa nyvall - Rätt

Åsa Nyvall är samtals-coach och yogalärare och håller klasser inom yin yoga, restorativ yoga och meditation. Åsa bloggar om välbefinnande på topphälsa.se och har tillsammans med Annika Sjöö skrivit boken Mativation.


VI RESER MED FÖRSTA VECKAN:

 

Madeleine Vall Beijner

Madeleine Vall Beijner är professionell fighter med VM-medaljer i thaiboxning och titlar som svensk-, nordisk- och europamästare i ryggsäcken. Utöver thaiboxning tränar hon MMA, boxning, löpning, yoga och gillar extra mycket (förutom att slåss) att träna utomhus och bli smutsig under naglarna. Hon är PT, löpcoach, kostrådgivare, håller seminarium, föreläsningar och frilansar som journalist. Madde spelade dessutom in stunts i filmen Wonder Woman.

Kristjan

Kristjan Lotus som är proffsdansaren inom Ballroom Dancing upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Kristjan har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedan i Sverige där han har synts i de flesta forumen som har med dans att göra.


 

VI RESER MED ANDRA VECKAN:

Rickard Nordstrand

Rickard Nordstrand är världsmästare i thaiboxning och blev WMC World Champion i lätt tungvikt som han försvarade tre gånger och har utövat sporten i mer än 17 år. Rickard arbetar som PT, föreläsare och är entreprenör. Under de senaste åren har Rickard även jobbat som skådespelare och stuntman, bland annat i Hamilton och HBO:s succéserie Games of Thrones.

 

Fler ledare kommer att presenteras inom kort.


ÖVRIGT:

En handpenning på ca 1500 kr betalar du ca 5 dagar efter att du mottagit bekräftelsen. Resan slutbetalas 40 dagar innan avresa.
ToppHälsa står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.

Följ oss i sociala medier:
Facebook: ToppHälsa Travel
Instagram: @topphalsamagazine

I samarbete med Apollo

NY LOGGA ApolloSports_2020

Frågor kring resan

Mejl: sports@apollo.se eller ring  08-519 307 07.

 

TH_traingcamp_rosalinne_utan_årtal-(1)-2_rosa

7001_KRO_banner_980x300e