ToppHälsa åker tillbaka till Kroatien i september men denna gång till ett hotell med extra allt - Romana Beach Resort med fantastiskt läge vid Makarska rivierans klarblå vatten.

När: 21-28 september 2019
Var: Romana Beach Resort, Makarska Riviera i Kroatien
Pris: 14 998 kr (Enkelrumstillägg tillkommer)
Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn
Allt detta ingår:
– Flyg tur retur
– Boende del i dubbelrum
– Halvpension (frukost & middag)
– Transfer och mat på flyget
– All träning och föreläsningar enligt program

BOKA HÄR

Under veckan får dansa massa roliga stilar med Let´s Dance-proffset och programledaren av ”Du är vad du äter” Annika Sjöö och träna Body Fit med kändis-PT:n David ”D-flex” Seisay. Efter tuffa HIIT-pass och bootcamps med Sara Eriksson passar det bra att balansera med utsträckande och avslappnande Yin yoga tillsammans med välbefinnande-coachen och yogaläraren Åsa Nyvall och lyssna till hennes och ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson. Varje kväll är det en ny föreläsning. Njut dubbelt upp av veckan genom att varva träningspassen med härliga dopp i poolen, goda nyttiga måltider och spabesök. Resan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner!

Om hotellet

Fyrstjärniga lägenhetshotellet Romana Beach Resort har bara några år på nacken och lockar med ett bra läge vid stranden i Makarska. Mellan hotellet och stranden sträcker sig en fin, otrafikerad strandpromenad som kantas av restauranger, barer och små butiker.

Romana Beach Resort

Foto: Sara Lindström

Pooler och klapperstensstrand
På hotellet finns två stora pooler, poolbar och en separat, hjärtformad barnpool. En av de stora poolerna är uppvärmd till minst 20 grader. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice.

Romana Beach Resort

Foto: Sara Lindström

Utanför hotellet sträcker sig den smala klapperstensstranden Buba Beach med gratis solstolar och parasoller för hotellets gäster. Aqua Center arrangerar olika vattensporter mot avgift på stranden.

Romana Beach Resort

Foto: Sara Lindström

Vällagad och hälsosam mat
I restaurangen serveras varierade och hälsosamt komponerade maträtter. I kaffe- och juicebaren Mondo Coffee kan du köpa gott kaffe, nypressade juicer och lokala bakverk.

Romana Beach Resort

Foto: Sara Lindström

Vem kan delta

Denna resa är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner.

Preliminära flygtider:

Arlanda 21-28 sep
17:40-20:30
21:30-00:15

Göteborg 21-28 sep
15:25-18:10
18:55-21:40

Köpenhamn 21-28 sep
06:20-08:50
09:40-12:10

Ledare som följer med

Annika_Sjöö

Foto: Amplifyphoto/ Markus Holm

Annika Sjöö dansade in i våra hjärtan när hon i en tårdrypande final vann Let’s Dance med världens starkaste man Magnus Samuelsson! Hon har bl.a. två svenska Juniormästerskapsguld i 10-dans på sin meritlista och lärde kronprinsessa Victoria och prins Daniel deras bröllopsvals. Numera driver Annika företaget Healthy business Gbg med verksamhet inom kost, träning och hälsa. Hon är en mycket uppskattad föreläsare, kostrådgivare och bloggare. Annika har släppt tre kokböcker, två träningsböcker samt tre tränings dvd:er tillsammans med sin man som är personlig tränare! Annika är utbildad idrottslärare, kostrådgivare samt instruktör i flertalet träningsformer.

Topphälsas chefredaktör Pamela Andersson

Pamela Andersson är ToppHälsas chefredaktör och författare till boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Pamela är ambassadör för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med om sin livshistoria.

D-FlexFotoSandra_birgersdotterEk

Foto: FOTOGRAF BIRGERSDOTTER AB WWW.B

David ”D-Flex” Seisay introducerade personlig träning i Sverige för mer än 20 år sen. Han använde sig av sin erfarenhet från USA, där han är uppvuxen. David har tränat många kända artister och skådespelare, däribland Michael Persbrandt inför Hamilton-filmerna.

 

Asa nyvall topphalsa
Åsa Nyvall är samtals-coach och yogalärare och håller klasser inom yin yoga, restorativ yoga och meditation. Åsa bloggar om välbefinnande på topphälsa.se och har tillsammans med Annika Sjöö skrivit boken Mativation.

 

 

Sara Eriksson
Sara Eriksson är med på många av ToppHälsas träningsresor och lockar och inspirerar dig till att hitta din väg, genom glädjen i rörelse såväl som i stillhet och att vara snäll med dig själv – för en stark kropp och ett starkt sinne, inifrån och ut. Med Sara får du träna allt från dans, H.I.T. och Bootcamp till yoga.

 

Övrigt

ToppHälsa står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.

En handpenning på ca 1500 kr betalar du ca 5 dagar efter att du mottagit bekräftelsen. Resan slutbetalas 40 dagar innan avresa.

I samarbete med

Apollo sports logotyp

 

7001_KRO_banner_980x300e