ToppHälsa åker tillbaka till Kroatien i september 2020 – denna gång till vårt populära Romana Beach Resort med fantastiskt läge vid Makarska rivierans klarblå vatten.

När: 19-25 september 2020
Var: Romana Beach Resort, Makarska Riviera i Kroatien
Pris: 14 998 kr (Enkelrumstillägg tillkommer, 4100kr)

Allt detta ingår:
– Flyg tur & retur
– Boende del i dubbelrum
– Halvpension
– Transfer och mat på flyget
– All träning och föreläsningar enligt program

Begränsat antal platser!

 

BOKA HÄR

Under veckan får dansa massa roliga stilar, köra HIIT-pass och bootcamps, balansera med utsträckande och avslappnande yoga, springa, njuta av olika typer av grupppträning och lyssna på intressanta föreläsningar till bland annat ToppHälsas Pamela Andersson.

Varje kväll är det en ny föreläsning. Njut dubbelt upp av veckan genom att varva träningspassen med härliga dopp i poolen, goda nyttiga måltider och spabesök. Resan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner!


Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner.


Träningsprogrammet

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras. Vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa.

Preliminärt program


Ledare som följer med

 Porträtt Annika Sjöö

Foto: Amplifyphoto/ Markus Holm


Annika Sjöö dansade in i våra hjärtan när hon i en tårdrypande final vann Let’s Dance med världens starkaste man Magnus Samuelsson! Hon har bl.a. två svenska Juniormästerskapsguld i 10-dans på sin meritlista. Det var Annika som fick den stora äran att lära kronprinsessa Victoria och prins Daniel deras bröllopsvals. Numera driver Annika företaget Healthy business Gbg med verksamhet inom kost, träning och hälsa. Hon är en mycket uppskattad föreläsare, kostrådgivare och bloggare. Annika har släppt tre kokböcker, två träningsböcker samt tre tränings dvd:er tillsammans med sin man som är personlig tränare! Annika är utbildad idrottslärare, kostrådgivare samt instruktör i flertalet träningsformer.
Sara-Eriksson---Ny

Sara Eriksson är med på många av ToppHälsas träningsresor och lockar och inspirerar dig till att hitta din väg, genom glädjen i rörelse såväl som i stillhet och att vara snäll med dig själv – för en stark kropp och ett starkt sinne, inifrån och ut. Med Sara får du träna allt från dans, H.I.T. och Bootcamp till yoga.

Susanne Gunnarsson - Rätt

Susanne Gunnarsson är flerfaldig VM- och OS-medaljör i kanot. Hon tävlade både på kort och lång distans och är den enda i Sverige som tagit medalj i båda grenarna inom kanot. Susanne har varit med tv-produktioner som Det största äventyret, Superstars, Mästarnas mästare och Fångarna på Fortet.

asa-nyvall1

Åsa Nyvall är samtalscoach och yogalärare och håller klasser inom yin yoga, restorativ yoga och meditation. Åsa bloggar om välbefinnande på topphälsa.se och har tillsammans med Annika Sjöö skrivit boken Mativation.

Rickard
Rickard Nordstrand är thaiboxare, föreläsare, stuntman, entreprenör och personlig tränare. 2009 blev han världsmästare i lätt tungvikt på hemmaplan i Stockholm.

Pamela.png - Rätt

Pamela Andersson är ToppHälsas representant och författare till boken ”Jag ska inte dö idag”, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon är även aktuell med uppföljaren till hennes första bok, ”Två hål i huvudet och ett mirakel”. Pamela är ambassadör för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands om sin livshistoria.


Om hotellet

Fyrstjärniga lägenhetshotellet Romana Beach Resort har bara några år på nacken och lockar med ett bra läge vid stranden i Makarska. Mellan hotellet och stranden sträcker sig en fin, otrafikerad strandpromenad som kantas av restauranger, barer och små butiker.

Pooler och klapperstensstrand
På hotellet finns två stora pooler, poolbar och en separat, hjärtformad barnpool. En av de stora poolerna är uppvärmd till minst 20 grader. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice.

Utanför hotellet sträcker sig den smala klapperstensstranden Buba Beach med gratis solstolar och parasoller för hotellets gäster. Aqua Center arrangerar olika vattensporter mot avgift på stranden.

Om hotellet

Fyrstjärniga lägenhetshotellet Romana Beach Resort har bara några år på nacken och lockar med ett bra läge vid stranden i Makarska. Mellan hotellet och stranden sträcker sig en fin, otrafikerad strandpromenad som kantas av restauranger, barer och små butiker.

Romana Beach Resort

Foto: Sara Lindström

Pooler och klapperstensstrand
På hotellet finns två stora pooler, poolbar och en separat, hjärtformad barnpool. En av de stora poolerna är uppvärmd till minst 20 grader. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice.

Romana Beach Resort

Foto: Sara Lindström

Utanför hotellet sträcker sig den smala klapperstensstranden Buba Beach med gratis solstolar och parasoller för hotellets gäster. Aqua Center arrangerar olika vattensporter mot avgift på stranden.

Romana Beach Resort

Foto: Sara Lindström

Vällagad och hälsosam mat
I restaurangen serveras varierade och hälsosamt komponerade maträtter. I kaffe- och juicebaren Mondo Coffee kan du köpa gott kaffe, nypressade juicer och lokala bakverk.

Romana Beach Resort

Foto: Sara Lindström

 

Träningsyta Kroatien Romana Beach 2019 (1)
Kroatien´´
Kroatien---Löprunda

Kroatien---s

Kroaten-'

 

I samarbete med Apollo

NY LOGGA ApolloSports_2020

Frågor kring resan – Mejl: sports@apollo.se eller ring  08-519 307 07.

 

TH_traingcamp_rosalinne_utan_årtal-(1)-2_rosa