Viktig information kring vår träningsresa till Mallorca!

NÄR: 25 april-2 maj 2020
VAR: Hotell Sunprime Waterfront i Can Pastillia
PRIS: 15 995 kr prenumerant, 16 995 kr icke prenumerant (enkelrumstillägg 3300 kr)
ALLT DETTA INGÅR:
– flyg och boende
– mat på flyg och transfer
– del i dubbelrum
– halvpension
– alla träningspass
– föreläsningar, workshops & humorinslag i form av stand up

 

BOKA HÄR

Vår träningsresa på Mallorca i april är inställd!

Sent igår eftermiddags beslutade VING att ställa in träningsresan 25 april- 2maj på Mallorca. Alla kommer att få tillbaka sina betalningar, både anmälningsavgiften och respektive inbetalt belopp. VING kontaktar alla via mail med mer detaljerad information.

Med tanke på rådande omständigheter känns det som det bästa beslutet just nu. Vi hoppas såklart att allt kommer att vända inom snar framtid och att vi framöver kan erbjuda er nya upplevelser på spännande platser. 
Kontakta VING på mail om du har frågor eller funderingar på mail: konferens@ving.se
Det går också alldeles utmärkt att kontakta vår reseansvariga Annika Larsson Lexelius för den som vill på mail: annika.larsson.lexelius@mag.bonnier.se
Allt gott önskar vi på Tara

___________________________________________

Mallorca i vårt hjärta, nu återvänder vi ännu en gång till denna fantastiska ö som har allt att erbjuda.

Missa inte chansen att få träffa nya vänner, känna gemenskap och hänga med våra grymma profiler i en hel vecka. Du kommer inte att ångra dig!

Tillsammans med våra härliga träningsprofiler dansar, tränar och yogar vi tillsammans. Skratt i samband med stand up, spännande föreläsningar, mingel och andra äventyr utlovas. Vi laddar på med en massa energi, inspiration och glädje så det räcker för en lång tid framöver.

Hon gjorde succé förra året energiknippet och den charmiga PT & träningsprofil Pischa Strindstedt. Tillsammans med mycket skratt och glädje kommer Pischa ta med dig på en fartfylld resa där du garanterat kommer att kliva ur din komfortzon. Vi utmanar och återhämtar oss med Yogisen Naofal Ouazzani som med sitt glada, positiva och lekfulla sätt kommer att få oss i balans genom yogan. Tillsammans den grymt roliga komikern Hasse Brontén kommer vi även att få träna våra skrattmuskler under vecka i form av stand up. Hasse bjuder även på succéföreläsningen ”Bipopulär” som blandas med allvar och humor. Vår nya fantastiska gruppträningsinstruktör Gina Lundberg hänger med och kommer få oss att svettas och bli vardagsstarka med fokus på både styrka och kondition. Ett kärt återseende & som gjorde succé förra året är dansproffset Kristian Lootus som garanterat kommer att få alla att svänga på höfterna nere på beachen under 5 dgr.

Nytt för i år är att vi på Tara kommer att ha tillgång till AerobicWeekends Swedens proffsiga instruktörer. De har utbildat mer än 25000 instruktörer runt om i världen och står för träningsglädje, inspiration, kunskap, nytänkande och tillgänglighet. Vi är super taggade och glada över att vi får ta del av deras kunskap, ge oss motivation och glädje i högsta klass.

Vilket succégäng vi har med oss till Mallorca, det kan inte bli mer än  på högsta nivå.

Taras härliga chefredaktör Anna Liljeberg hänger också med på resan och kommer hålla i morgonens powerwalk på stranden. Givetvis är hon även med er och tränar, minglar och njuter av veckan tillsammans med er alla. Projektledaren Annika Larsson Lexelius som ansvarar för Taras alla resor kommer att ta hand om er på plats tillsammans med alla härliga profiler.

Profiler som är med oss på resan är som följer:

Pischa Strindstedt
Pischa porträtt glad armar i kors
Pischa är personliga tränaren, träningsinfluencern, bloggaren och egenföretagaren som nu har sina egna träningscenter med WÖRKOUT i spetsen. Hon är aktuell som den coachande tränaren i Biggest Looser och släpper sin en egen bok i april 2019. Hon ser träning och hälsa som en livstil som inte bara hjälper till att få muskler och energi utan även har stärkt hennes självförtroende självkänsla som hon tidigare saknade. Tillsammans med Pischa kommer vi att få prova på det mesta inom kampsport och crossfit där skratt och glädje utlovas.
WÖRKOUT: 
Wörkout passen kommer innefatta styrka, flås med egna kroppsvikten eller varandras , HIIT. På dessa pass kommer du definitivt att kliva ur comfortzone. Och räkna med både träningsvärk & skrattfest! Passet är inspirerat från både crossfit & kampsport men på en nivå som passar alla.
Styrka, kondition, parträning. Lättare löpning tex sprinter.
Föreläsning: ”Mål är drömmar med deadlines”
Pischa tar er igenom sin resa om hur hon nådde sina mål. Vilka redskap använde hon för att gå från krogråtta till entreprenör inom träningsbranschen? Hur ska Du nå dina mål? Och vad är det som hindrar dig?
Kristjan Lootus
Kristjan porträtt Mallis
Proffsdansaren Kristjan har dansat sedan väldigt ung ålder och har arbetat både som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland. Detta var innan han breddade karriären i USA för att sedan ta stora steget och flytta till Sverige. De flesta av oss har sett Kristjan i något sammanhang då han varit med i bland annat Let’s Dance, Melodifestivalen, Diggiloo. Kristjan säger ”Dance with your heart and your feet will follow”. Under 5 dagar kommer vi att få prova på disco, salsa, jive, bachata och har vi tur blir det även lite spontandans på kvällen i samband med våra glädjefyllda mingel.
Hasse Brontén
Hasse Brontén Stand up komiker- foto Robert Eldrim

Foto: © Robert Eldrim, Medljus

Hasse är den fd polisen som bytte jobbet på Säpo mot att börja jobba som komiker. Vi har kunnat se honom på landets alla scener, i tv-program som Parlamentet eller som programledare för Efterlyst. En mångsysslare som skrivit manus till Melodifestivalen och som också leder den populära podden Snutsnack. Träning är och viktigt för den nyblivne pappan, så han lär nog dyka upp på nåt pass också”. Ni kommer även få ta del av Hasses föreläsning ”Bipopulär” – Vem är egentligen knäpp?

Gina Lundberg
Gina skrattar bild färg
Gina är gruppträningsinstruktör med fokus på både styrka och kondition. Hon är utbildad i Les Mills gruppträningskoncept Bodypump, cx Worx och Grit. Hon håller klasser på Sats i Stockholm. En funktionell core som bas i kroppen är det allra viktigaste för att klara vardagen och vara just vardagsstark. Att kombinera styrka med Hiit-träning (Hög-Intensiv Intevall-Träning) gör att man får en varierad och rolig träning. Hon lever efter devisen att ”alla kan”, det gäller bara att hitta rätt träningsform.

Naofal Ouazzani

Naofal Ouazzani porträtt 2019

Naofal, yogin som är uppskattad för sin lättsamma och lekfulla undervisning kommer hålla i yogan under resan. Han är utbildad inom vinyasa och yinyoga som han undervisar i på olika yogastudios i Stockholm. Han håller även i företagsklasser, workshops i armbalanser och fördjupning inom yogan. Med sin bakgrund och erfarenhet inom flera yogastilar kommer du få flöda i rörelse och landa i stillhet för att få möjlighet att varva ner och ladda batterierna och samtidigt stärka kroppen och öka rörligheten. Vi startar morgonen med en morning flow för att vakna till liv och på eftermiddagen är det dags för Vinyasa eller yinyoga.

Fyll på med energi och ta del av Naofals härliga personlighet och glada framtoning. Både vana och ovana yogis bjuds på en utmaning och glädjande utveckling.

Anna Liljeberg
Anna Liljeberg porträtt copy
Vill du lära känna Taras chefredaktör Anna lite närmare så har du nu chansen att hänga med henne under en vecka på Mallorca. Förutom att träna, dansa och mingla med Anna, så kommer ni garanterat att ha intressanta och spännande diskussioner, både om livet på en tidning och som tonårsmorsa mitt i livet.
Annika Larsson Lexelius
Annika Larsson Lexelius Italien Toscana 2019
Ansvarig för Taras alla resor är projektledaren Annika som kommer att ta hand om er alla på plats. Annika kommer tidigare från resebranschen och har drivit ett friskvårdscenter då hon älskar att hjälpa och få andra människor att må bra. Förutom att resa världen över som är hennes stora passion så tränar, sjunger och dansar hon så fort tillfälle ges vilket ger henne energi, glädje och välbefinnande på alla plan. Idag tränar Annika för att må bra, för ett friskare liv och för att ”orka bli gammal”.

Boende: Sunprime Waterfront 4 + i Can Pastillia

PMI_Sunprime_Waterfront__poolområde

Sunprime Waterfront ligger direkt vid stranden vid den fina stranden Playa de Palma. Byn Can Pastillia påminner om det gamla Mallorca men med modernt touch med tillgång till både mysiga restauranger, shopping och här finns även en liten båthamn. Vill du kan du lätt ta dig till Palma med både på cykel, buss eller bil på några minuter för att känna på storstadspulsen. LÄS MER OM HOTELLET HÄR

Glad deltagare Mallis 2019

Resan passar alla

Denna resa riktar sig till både till den som önskar komma igång och till den erfarne tränaren. Våga även resa ensam, du kommer garanterat att möta flera nya vänner under denna vecka och känna gemenskap och uppleva nya saker tillsammans. Vi från tara-redaktionen finns även där för dig under hela veckan.

Pischa lyfter upp Annika Lex på beachen

Program

Ni kommer under veckan få träna beachcamp, HIIT, core, box, dans och yoga & mycket annat så det står härliga till. Schemat kommer att skickas separat några veckor innan avresa. Men räkna med att det kommer att finnas en massa härliga pass att välja på under veckan.

Yoga på takterrassen Mallis

Utflykter och andra aktiviteter

Det finns ju massor att upptäcka på Mallorca och vi ser så klart till att det finns tid för att njuta av detta och få tid för avkoppling emellanåt. Varför inte cykla in till Palma för att strosa runt, shoppa och äta något gott tillsammans. Du kommer innan avresa få förslag på aktiviter och utflykter som kan göras på egen hand men även i hop i grupp på den fantastiska ön Mallorca.

Skrattbild deltagare Mallis

Humor och skrattinslag

Under veckan kommer det garanterat att bjudas på många skratt så magmusklerna får sig en omgång. Inte bara i träningen utan även på kvällstid då vi bjuder på stand up, föreläsningar, aktiviteter & mingel.

Boxbild beach Mallis tjej & kille

Deltagare dans på strand Mallis

Beachcamp med Pischa killar bild Mallis

Följ Tara i sociala medier

Facebook – TARA – för kvinnan mitt i livet & Tara resor

Instagram – @tidningentara

Pischa med delatagare beachcamp

Frågor om resan:

E-post: tara@ving.se

Ving Grupp & Konferens tel: 0771-345 678

Frågor kring program och innehåll:

Projektledare Annika Larsson Lexelius

E-post: annika.larsson.lexelius@mag.bonnier.se

Mobil: 076-5356538

Med reservation för eventuella ändringar 

Annika Tarabild powerwalk

 

I samarbete med VING

Ving logo