Är träning det bästa du vet? Då borde du verkligen följa med Topphälsa till Playitas Resort på Fuerteventura. Träning och umgänge i toppklass!

När: (datum beroende på avreseort)
1-8 och 2-9 november 2020
8-15 och 9-16 november 2020
Var: Playitas Resort, Fuerteventura
Pris: 13 498:- (en vecka)
och 18 998:- (2 veckor)
Avreseort: Stockholm (mån), Göteborg (mån), Köpenhamn (sön).
Allt detta ingår:
– Flyg tur retur
– Transfer och mat på flyget
– Boende del i dubbelrum
– Halvpension (frukost och middag)
– All träning enligt program

BOKA HÄR

Det här är resan för dig som älskar träning! Tillsammans med Apollo skapar vi en återkommande succéträningsresa till Playitas Resort – Fuerteventura under två veckor i november 2020. Veckorna har alla de rätta ingredienserna för en komplett träningsresa i grupp.

På Playitas ryms alla – från vardagsmotionärer till elitidrottare och proffs. Här får du chansen att träna, utvecklas och komma i form i ett kvalitetssäkrat program med handplockade instruktörer, en bred och härlig variation av olika typer av gruppträning, yoga, dans, löpning, simning, cykel och andra träningspass tillsammans med ToppHälsas och Apollo Sports ledare och instruktörer – på ett av Europas största och bästa sporthotell. Vi inspirerar varandra under en vecka fylld av träning, samvaro, sol, skratt och bad.

Vad kan jag förvänta mig av resan till Playitas?

På Playitas finns mängder med sport, träning och aktiviteter för alla smaker och nivåer och vi kryddar vårt program lite extra med sköna Topphälsa-profiler! Du kan cykla med världsrekordhållaren Christer Skog (v 45-46), lära dig crawla i olympiska poolen med fyrfaldiga världsmästarinnan Josefin Lillhage (v 45).

Du får också chansen att köra roliga och pulshöjande dansklasser med underbara Freddie Nyholm (vecka 45+46). Yoga och andra roliga och energigivande klasser med populära Topphälsa-instruktören Lena Järpsten liksom utmanande bootcamps på stranden, vardagsfys, funktionell träning, boxning, vandring och powerwalk och mycket, mycket mera.

Varva de tuffare passen med yoga varje morgon, träna boxfys och massa annat skoj innan du går för att lyssna på inspirerande föreläsningar av våra fantastiska instruktörer. Dagarna avslutas med gemensamma middagar då vi sitter ner och sammanfattar dagen och delar varandras upplevelser!

Med på resan är ToppHälsas Pamela Andersson.

Flera fantastiska instruktörer är på ingång, så håll utkik!

 

Vi är med båda veckorna på träningsresan till Fuerteventura:

Pamela.png - Rätt

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör på ToppHälsa där hon ansvarar för ToppHälsas resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020.

Efter veckan kommer ni ha blivit boostade med Pamelas härliga skratt, glädje och positiva närvaro som smittar av sig och inspirerar alla omkring henne. Och gillar ni sport – då vet ni vem ni ska hänga med! Pamela har suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!

 

Christer skog - rätt

Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Utöver skidor är Christer världsmästare på cykel genom Europa och leder våra pass på landsvägscykel på träningsresorna.

Freddie Nyholm - Rätt

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion.

Lena . Rätt

Lena Järpsten har över 15-års erfarenhet av gruppträning inom både cykel, aerobics, styrketräning och yoga och är certifierad inom Yoga Alliance. Lena håller dessutom utbildningar för ledare, företag och myndigheter. Hon har haft Indien som ett andra hem under många år där hon fördjupat sig i sambandet mellan rörelse, kroppen och vår förmåga att uppleva glädje och välbefinnande.

Vi är med vecka 1 på träningsresan:

Josefin Lillhage

Josefin Lillhage är en av Sveriges mest framgångsrika simmare med en debut i VM redan som 15åring. Karriären blev lång och Josefin har tävlat i fyra Olympiska spel och vunnit mängder av mästerskapsmedaljer. Efter livet som elitidrottare jobbar Josefin fortfarande flitigt med träning och idrott b.la. med ledarskap, näringslära och idrottsmedicin.

Calle Sterner porträtt

Calle Sterner är Let’s danceprofilen som inte bara nu gör succé i Let’s dance utan även har levererat på högsta nivå i dansshowen ”Dansa samba med mig”. Calle är göteborgaren som började som 8 – åring på dansskolan Sinclair där han också har undervisat sen 16 år tillbaka. Emellan dansen har Calle även gjort en hel del modelljobb och modevisningar. Med Calles härliga personlighet, energi och glädje kommer du som deltagare att få prova på det mesta inom dansens värld. Så stoppa ner dansskorna, kasta dig ut och kör järnet med Calle.

Vi är med vecka 2 på träningsresan:

 

 

David d-flex

David ”D-Flex” Seisay introducerade personlig träning i Sverige för mer än 20 år sen. Han använde sig av sin erfarenhet från USA, där han är uppvuxen. David har tränat många kända artister och skådespelare, däribland Mikael Persbrandt inför Hamilton-filmerna. David kommer få er att svettas loss ute i Playitas fina omgivningar.

Annika Larsson

Annika Larsson Lexelius är projektledaren som kommer att ta hand om er alla på plats tillsammans med Pamela Andersson. Annika kommer tidigare från resebranschen och har drivit ett friskvårdscenter då hon älskar att hjälpa och få andra människor att må bra. Förutom att resa världen över som är hennes stora passion så tränar, sjunger och dansar hon så fort tillfälle ges vilket ger henne energi, glädje och välbefinnande på alla plan. Idag tränar Annika för att må bra, för ett friskare liv och för att ”orka bli gammal”.

Övrig information

En handpenning på ca 1500 kr betalar du ca 5 dagar efter att du mottagit bekräftelsen. Resan slutbetalas 40 dagar innan avresa.

Resenär på Topphälsas träningsresa på Fuerteventura

Carina Eriksson, Playitas resenär

” Att få starta dagen med solhälsning på Playitas framför en magisk soluppgång, är den bästa starten man kan tänka sig. Denna vecka innehåller allt; balans, träning, sol och bubbel,  i ett och samma paket. Topphälsa har även i år fått till ett fantastiskt koncept. Känslan av att springa rakt upp i bergen till Fyren Punta La Entallada, tur och retur 15 km med bästa Topphälsa-gänget, den känslan bär jag med mig länge”

Playitas

cc4c2190-27c1-4bdf-a469-9b6dd69b2d08

3ba99fc4-a3df-4d88-9e01-c2f37998447b
Playitas1

I samarbete med

NY LOGGA ApolloSports_2020

Frågor kring resan

Mejl: sports@apollo.se eller ring  08-519 307 07.

 

TH_traingcamp_rosalinne_utan_årtal-(1)-2_rosa

 

7001_KRO_banner_980x300e