Är träning det bästa du vet? Då borde du verkligen följa med Topphälsa till Playitas Resort på Fuerteventura. Träning och umgänge i toppklass!

När: 4-11 nov och 5-12 nov (vecka 1)
11-18 nov och 12-19 nov (vecka 2)
Pris: 13 998:- (en vecka)
och 19 498:- (2 veckor)

BOKA HÄR

Det här är resan för dig som älskar träning! ToppHälsas succéträningsresa till Playitas Resort är tillbaka igen i november 2018 med alla de rätta ingredienserna. Nu har du chansen att träna, utvecklas och komma i form tillsammans med ToppHälsa och Apollo Sports – på ett av Europas största och bästa sporthotell. Vi inspirerar varandra under en vecka fylld av träning, samvaro, sol och bad. Vi är på plats 2 veckor, så res med ena veckan eller varför inte båda?!

Vad kan jag förvänta mig av resan till Playitas?

På Playitas finns mängder med sport, träning och aktiviteter för alla smaker och nivåer. Som ToppHälsa-resenär får du exklusivitet på vårt träningsprogram med våra fantastiska instruktörer som coachar och peppar dig hela veckan! Med på resan är ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson. Följ med på härliga cykelturer med Christer Skog, lära dig crawla i olympiska poolen med Josefin Lillhage, kör utmanande bootcamps på stranden och dansa massa olika stilar med Freddie Nyholm. Yoga och testa på härligt galen Bollywood-dans med Lena Järpsten. Varje kväll kan du även lyssna till inspirerande föreläsningar av våra fantastiska instruktörer.

Första veckan (4/5-11/12 nov) kommer du bland annat få svettas och forma kroppen med David ”D-flex” Seisay, träna tuffa och roliga fys- och styrkepass med Susanne Gunnarsson, vässa löptekniken med Kent Vikström.

Andra veckan (11/12-18/19 nov) kommer du få träna sprint och jumps och mycket mer med Robert Kronberg, utmana den traditionella gymträningen och leka dig i form med Jose Nunez, ta landsvägsturer på cykel med Christer Skog, lära dig crawla med Josefin Lillhage och lyssna på hysteriskt rolig stand up show av Marika Carlsson, som vid flera tillfällen blivit utnämnd till årets kvinnliga komiker!

Resan passar för alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. För dig som är sugen på att resa ensam – GÖR DET! Vi lovar att du kommer att hitta massor av nya vänner på resan.

Viktig informaton

Var: Playitas Resort, Fuerteventura
Pris: 13 998 :- (en vecka) och 19 498 :- (två veckor)
När: 4-11 nov och 5-12 nov (vecka 1) samt 11-18 nov och 12-19 nov (vecka 2)
Ingår: Flyg tur och retur, mat på flyget, transfer, del i dubbelrum eller lägenhet, halvpension (frukost & middag), eget träningsprogram för endast ToppHälsas resenärer
Avreseorter: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn & Helsingfors
OBS! Begränsat antal platser! Resan kan bokas fram till två veckor innan avresa, i mån av plats.
En handpenning på ca 1500 kr betalar du ca 5 dagar efter att du mottagit bekräftelsen. Resan slutbetalas 40 dagar innan avresa.

Resenär på Topphälsas träningsresa på Fuerteventura

Carina Eriksson, Playitas 2017

” Att få starta dagen med solhälsning på Playitas framför en magisk soluppgång, är den bästa starten man kan tänka sig. Denna vecka innehåller allt; balans, träning, sol och bubbel,  i ett och samma paket. Topphälsa har även i år fått till ett fantastiskt koncept. Känslan av att springa rakt upp i bergen till Fyren Punta La Entallada, tur och retur 15 km med bästa Topphälsa-gänget, den känslan bär jag med mig länge”

 


 

 

Vi är med båda veckorna på träningsresan till Fuerteventura:

Topphälsas chefredaktör Pamela AnderssonPamela Andersson är ToppHälsas chefredaktör och författare till boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Pamela är ambassadör för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med om sin livshistoria.

 

Christer SkogChrister Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Utöver skidor är Christer världsmästare på cykel genom Europa och leder våra pass på landsvägscykel på träningsresorna.

Lena Järpsten
Lena Järpsten: Har över 15-års erfarenhet av gruppträning inom både cykel, aerobics, styrketräning och yoga och är certifierad inom Yoga Alliance. Lena håller dessutom utbildningar för ledare, företag och myndigheter. Indien har varit som ett andra hem i många år där hon fördjupat sig i sambandet mellan kroppen och vår förmåga att uppleva glädje och välbefinnande.

 

Freddie NyholmFreddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion.

Josefin Lillhage
Josefin Lillhage är en av Sveriges mest framgångsrika simmare med en debut i VM redan som 15åring. Karriären blev lång och Josefin har tävlat i fyra Olympiska spel och vunnit mängder av mästerskapsmedaljer. Efter livet som elitidrottare jobbar Josefin fortfarande flitigt med träning och idrott b.la. med ledarskap, näringslära och idrottsmedicin.

 

 

Vi är med vecka 1 på träningsresan:

David D-Flex SeisayDavid ”D-Flex” Seisay introducerade personlig träning i Sverige för mer än 20 år sen. Han använde sig av sin erfarenhet från USA, där han är uppvuxen. David har tränat många kända artister och skådespelare, däribland Michael Persbrandt inför Hamilton-filmerna.

 

 

 

 

 

 

Susanne GunnarssonSusanne Gunnarsson är flerfaldig VM- och OS-guldmedaljör i kanot. Hon tävlade både på kort och lång distans och är den enda i Sverige som tagit medalj i båda grenarna inom kanot. I år är Susanne med i Kanal 5’s storsatsning Superstars.

 

Matilda BergfeldtMatilda Bergfeldt är projektledare för ToppHälsas träningsresor och träningshelger och utbildad Urban Tribes löpcoach.

Kent Viktström

 

 

 

Kent Vikström är löpcoachen som ger dig en upplevelse utöver det vanliga. Kent brinner för trail-löpningen. Här är inte tempot och prestationen det viktiga, utan det är löparupplevelsen i naturen i sig som är målet. Naturen hjälper oss att utvecklas som människor och komma närmare vårt sanna jag.

 

Vi är med vecka 2 på träningsresan:

Robert Kronberg
Robert Kronberg är svensk rekordhållare på 60 och 110 m häck, med över 30 landskamper för Sverige, flera Finnkamps- och Europa cup-segrar, OS- och VM-finalist samt EM-brons. Han är även svensk lagmästare i tyngdlyftning 2013 och 2014 samt Veteran Europamästare 2017. Robert driver och äger företaget kronBee samt är utvecklare av träningsformen kronBee konceptet. Han utbildar, inspirerar, instruerar och lär ut med samma energiska anda som den när han själv tävlade.

 

 

 

 

Jose Nunez
Jose Nunez är grundare av Moveoo. Han både utbildar, utvecklar, tränar och föreläser inom Moveoo som är känt för att vara en utmanande och samtidigt tillåtande träningsform som lockar fram skratt.

 

 

 

 

 

 

 

Marika carlsson
Marika Carlsson är en av Sveriges mest framstående komiker och varit med i bland annat i humorprogrammet Parlamentet och Stockholm Live. Hon har varit värd för Sommar i P1 och har det egna programmet Marika i P4. Marika har utsetts till Årets kvinnliga komiker vid Svenska Stand up-galan två gånger. Nu senast var Marika Carlsson aktuell med supersuccén Jag är gud. En standup-föreställning där hon gjorde upp med sin sexuella läggning och kristna uppväxt.

 

 

 

Sandra Hiort
Sandra Hiort, ToppHälsas träningsredaktör, är utbildad personlig tränare samt friskvårdskonsult. På våra resor är Sandra med som löpcoach, och ibland håller hon även pass med fokus på styrka och träningsglädje. Sandra gör också PeppPodden tillsammans med ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson.

 

 

 

 

 

 

 

NUVARANDE Träningsresa till Playitas
5-12 och 12-19 nov 2018
NÄSTA Följ med M-magasin till Argentina & Patagonien!
6-16 november 2018