Är träning det bästa du vet? Då borde du verkligen följa med Topphälsa till Playitas Resort på Fuerteventura. Träning och umgänge i toppklass!

När: (datum beroende på avreseort)
3-10 och 4-11 november 2019
10-17 och 11-18 november 2019
Var: Playitas Resort, Fuerteventura
Pris: 13 998:- (en vecka)
och 19 498:- (2 veckor)
Avreseort: Stockholm (mån), Göteborg (mån), Köpenhamn (sön).
Allt detta ingår:
– Flyg tur retur
– Transfer och mat på flyget
– Boende del i dubbelrum
– Halvpension (frukost och middag)
– All träning enligt program

BOKA HÄR

Det här är resan för dig som älskar träning! ToppHälsas succéträningsresa till Playitas Resort är tillbaka igen i november 2019 med alla de rätta ingredienserna. Nu har du chansen att träna, utvecklas och komma i form tillsammans med ToppHälsa och Apollo Sports – på ett av Europas största och bästa sporthotell. Vi inspirerar varandra under en vecka fylld av träning, samvaro, sol och bad. Vi är på plats 2 veckor, så res med ena veckan eller varför inte båda?!

Vad kan jag förvänta mig av resan till Playitas?

På Playitas finns mängder med sport, träning och aktiviteter för alla smaker och nivåer. Som ToppHälsa-resenär får du exklusivitet på vårt träningsprogram med våra fantastiska instruktörer som coachar och peppar dig hela veckan! Med på resan är ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson. Följ med på härliga cykelturer, lära dig crawla i olympiska poolen med Josefin Lillhage, kör utmanande bootcamps på stranden, träna löpteknik och prova på olika dansstilar. Varva de tuffare passen med yoga varje morgon och eftermiddag innan du går för att lyssna på inspirerande föreläsningar av våra fantastiska instruktörer. Dagarna avslutas med gemensamma middagar då vi sitter ner och sammanfattar dagen och delar varandras upplevelser!

Resan passar för alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. För dig som är sugen på att resa ensam – GÖR DET! Vi lovar att du kommer att hitta massor av nya vänner på resan.

Vi är med båda veckorna på träningsresan till Fuerteventura:

Pam_peter_jönsson

Foto: fotograf peter joensson

 

Pamela Andersson är ToppHälsas chefredaktör och författare till boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Pamela är ambassadör för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med om sin livshistoria.

 

TällbergChrister Skog HR

Foto: Magnus Osth

Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Utöver skidor är Christer världsmästare på cykel genom Europa och leder våra pass på landsvägscykel på träningsresorna.

 5b757e36c0449 5b757e36c0492sabina dalfjall foto peter jonsson.jpg

Sabina Dalfjäll är en rutinerad dans-coach som har medverkat i både, Let’s Dance och Melodifestivalen. Hon har jobbat med många stora svenska artister och är en fantastisk PT, dansare och koreograf. Sabina har medverkat i tv-programmet Bigest Looser Sverige där hon stöttat och hjälpt människor med träning, kost och hälsa.

Freddie Nyholm_NY

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion.

 

bolly2Lena

Lena Järpsten har över 15-års erfarenhet av gruppträning inom både cykel, aerobics, styrketräning och yoga och är certifierad inom Yoga Alliance. Lena håller dessutom utbildningar för ledare, företag och myndigheter. Hon har haft Indien som ett andra hem under många år där hon fördjupat sig i sambandet mellan rörelse, kroppen och vår förmåga att uppleva glädje och välbefinnande.

Vi är med vecka 1 på träningsresan:

Susanne Gunnarsson 11_foto Sandra Birgersdotter Ek

 

 

 

 

 

Susanne Gunnarsson är flerfaldig VM- och OS-medaljör i kanot. Hon tävlade både på kort och lång distans och är den enda i Sverige som tagit medalj i båda grenarna inom kanot. Susanne har varit med tv-produktioner som Det största äventyret, Superstars, Mästarnas mästare och Fångarna på Fortet.

Josefin Lillhage

Josefin Lillhage är en av Sveriges mest framgångsrika simmare med en debut i VM redan som 15åring. Karriären blev lång och Josefin har tävlat i fyra Olympiska spel och vunnit mängder av mästerskapsmedaljer. Efter livet som elitidrottare jobbar Josefin fortfarande flitigt med träning och idrott b.la. med ledarskap, näringslära och idrottsmedicin.

Vi är med vecka 2 på träningsresan:

Marika carlsson

Marika Carlsson är en av Sveriges mest framstående komiker och varit med i bland annat i humorprogrammet Parlamentet och Stockholm Live. Hon har varit värd för Sommar i P1 och har det egna programmet Marika i P4. Marika har utsetts till Årets kvinnliga komiker vid Svenska Stand up-galan två gånger.

Nu senast var Marika Carlsson aktuell med supersuccén Jag är gud. En standup-föreställning där hon gjorde upp med sin sexuella läggning och kristna uppväxt. Med sin komiska vinkel lyckas hon ge nytt ljus på den heliga skriftens fallgropar.

 

Kristjan Lootus

Kristjan Lootus, proffsdansaren! Kristjan har dansat sedan väldigt ung ålder och har arbetat både som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland. Detta var innan han breddade karriären i USA för att sedan ta stora steget och flytta till Sverige. De flesta av oss har sett Kristjan i något sammanhang då han varit med i bland annant Let’s Dance, Melodifestivalen, Diggiloo. Kristjan säger ”Dance with your heart and your feet will follow”.

Övrig information

En handpenning på ca 1500 kr betalar du ca 5 dagar efter att du mottagit bekräftelsen. Resan slutbetalas 40 dagar innan avresa.

Resenär på Topphälsas träningsresa på Fuerteventura

Carina Eriksson, Playitas resenär

” Att få starta dagen med solhälsning på Playitas framför en magisk soluppgång, är den bästa starten man kan tänka sig. Denna vecka innehåller allt; balans, träning, sol och bubbel,  i ett och samma paket. Topphälsa har även i år fått till ett fantastiskt koncept. Känslan av att springa rakt upp i bergen till Fyren Punta La Entallada, tur och retur 15 km med bästa Topphälsa-gänget, den känslan bär jag med mig länge”

 

7001_KRO_banner_980x300e