När hösten ligger tung är de skönt att tanka på med sol och värme så följ med amelia på femstjärnig träningsresa till Levante Beach. Magiska morgonyogapass utlovas i soluppgången. Häng med!

När: 14-21 oktober
Pris: 13 498kr

 

BOKA HÄR

 

Följ med på träningsresa till Levante Beach! Det 5-stjärninga hotellet precis vid havet bjuder in till magiska morgonyogapass i soluppgången. Dessutom lockar ett svalkande dopp i en av de fem poolerna efter ett träningspass.

Med oss denna gång följer Olga Rönnberg som driver mammafitness och Terese Alvén som är löperska och aerobicinstruktör. Dessutom följer Annette Lefterow med som bjuder in till lugnande och ibland utmanande yogapass.

Följ med amelia på träningsresa!

Vart: Levante Beach Resort – Rhodos
Vad ingår: Flyg, mat ombord, transfer t/r, boende i del av dubbelrum, halvpension, alla träningspass, bergsvandring till kapellet, föreläsningar och såklart våra underbara cavamingel varje kväll.

Levante Beach, Rhodos

Pool vid femstjärnigt hotell

Mer om resan till Rhodos

Under veckan får du möjlighet att testa det framgångsrika träningskonceptet bakom mammafitness där du aktiverar hela kroppen. Men självklart ligger ett stort fokus på kroppens kärna under Olgas pass. Ta även tillfället att lär dig löpträna eller varför inte förbättra din löpning tillsammans med Terese. Dessutom kommer Terese under veckan hålla hennes otroligt uppskattade aerobicspass där rörelseglädje är i fokus.

Annette är en underbar yogini och kommer under veckan hjälpa oss med både den inre och yttre styrkan. Vi erbjuder morgonyoga vid havet i soluppgången, detta är inget du vill missa!

Levante Beach resort erbjuder dig halvpension under hela veckan och restaurangen har ett brett utbud av varierad kost som passar alla. Finns även möjlighet att uppgradera till helpension.
Hotellet erbjuder även spabehandlingar som är mycket uppskattade, speciellt efter träningspassen.

Under veckan komma vi även göra en favorit i repris, bergsvandring upp till ett vackert kapell som har en fantastisk vy.
Vandringen upp för berget är delvis lite utmanande men även otroligt inspirerande och energigivande.

Träning på stranden

Vandring i de grekiska bergen

Resan passar alla

Denna resa riktar sig till både den erfarne tränaren och till den som önskar komma igång. Våga även resa ensam, du kommer att möta flera nya vänner under denna vecka!
Vi från tara-redaktionen finns även där för dig under hela veckan.

Mer om träningsprofilerna

Olga Rönnberg
Med oss på resan har vi Träningsprofilen Olga Rönnberg, som blev känd som tuff tränare i tv-programmet ”Biggest Loser”. Olga är PT med egna företaget MammaFitness som har fokus på att få ordning på mammakroppen – det vill säga stärka ”core”, kroppens mittparti, inifrån och ut. Superbra och viktig träning för alla som vi får testa på under en hel vecka.

Terese Alven

Terese Alvén har arbetar med träning i 20 år och är även skribent och skrivit böcker om både träning och hennes personliga resa med matmissbruk. Hon driver även en av Sveriges största träningsbloggar som genom åren fått många fina utmärkelser, här finner du både inspiration och smarta tips. Under veckan kommer Terese ha inspirerande löprundor där hon även går igenom löpteknik. Du får inte heller missa hennes underbara aerobicspass där rörelseglädje verkligen är i fokus.

Annette Lefterow
Annette Lefterow har mer än 30 års erfarenhet som pedagog inom träning, yoga, hälsa och dans och har utvecklat en egen hälsofilosofi, Lefterow-metoden. Under veckan kan du testa bland annat Anelow, Yogalates, Pilates och Yoga med Annette. Hon kommer även föreläsa om Lefterow-metoden, 8 vägar mot hälsa och välbefinnande.

NUVARANDE Träningsresa Rhodos
14-21 oktober 2018
NÄSTA Följ med Allt om Mat till Champagne!
18-21 oktober 2018