Följ med på en fantastiskt energigivande träningsresa till Rhodos med ToppHälsa! På schemat står tennis, yoga och Moveoo – bland annat.

När: 6-13 okt 2019
Var: Levante Beach Resort på Rhodos
Pris: 13 498 kr (enkelrumstillägg tillkommer)
Avreseort: Stockholm, Göteborg och Köpenhamn
Allt detta ingår:
– Flyg tur och retur
– Mat på flyget
– Transfer
– Boende, del i dubbelrum
– Halvpension
– All träning enligt program
– Föreläsningar

 

BOKA HÄR

Nu åker vi för fjärde året i rad till fantastiska Levante Beach Resort på Rhodos. Här får du lära dig och öva dig i tennis, lära dig att crawla i den olympiska poolen och utforska Rhodos på cykel med Christer Skog. Du får också utmanande Moveoo-pass med Jose Nunez och träna yoga, HIIT och bootcamp med Sara Eriksson.

Du kommer även få lyssna till nya inspirerande föreläsningar varje kväll, bland annat av ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson som är med på resan. Det finns fina pooler, tennisbanor och gym samt ett vattensportscenter med segling, vindsurfing och dykning. Vi äter tillsammans och minglar på kvällarna. Vi lovar att den här veckan lämnar båda träningsvärk och minnen långt efter hemkomst. Resan är för alla – från nybörjare till vana motionärer!

OM LEDARNA:

Topphälsas chefredaktör Pamela AnderssonPamela Andersson är ToppHälsas chefredaktör och författare till boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Pamela är ambassadör för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med om sin livshistoria.

 

Christer SkogChrister Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Utöver skidor är Christer världsmästare på cykel genom Europa och leder våra pass på landsvägscykel på träningsresorna.

 

 

Jose Nunez
Jose Nunez är grundare av Moveoo. Han både utbildar, utvecklar, tränar och föreläser inom Moveoo som är känt för att vara en utmanande och samtidigt tillåtande träningsform som lockar fram skratt.

 

Josefin Hjertqvist

Josefin Hjertquist är tennisspelaren som under sin karriär i USA b.la. blivit utsedd till CAA Womens´s Tennis Rookie of the year. Josefin är även ambassadör för Amnesty och brinner för mänskliga rättigheter.

ÖVRIGT:

En handpenning på ca 1500 kr betalar du ca 5 dagar efter att du mottagit bekräftelsen. Resan slutbetalas 40 dagar innan avresa.
ToppHälsa står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.

 

 

I samarbete med

Apollo sports logotyp

NUVARANDE Träningsresa till Rhodos
6-13 oktober 2019
NÄSTA Favorit i repris! Arts & Crafts med Allt om Trädgård
14-18 september 2019