Häng med på en vecka kryddad med pepp, inspiration, glädje, svett och gemenskap. Tillsammans med ToppHälsa och Tara dukar vi upp för en fullspäckad träningsresa med grymma instruktörer.

När: 4-11 okt 2020
Var: Levante Beach Resort på Rhodos
Pris: 13 498 kr (enkelrumstillägg tillkommer)
Avreseort: Stockholm, Göteborg och Köpenhamn
Allt detta ingår:
– Flyg tur och retur från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn
– Mat på flyget
– Transfer
– Delat boende i dubbelrum
– Halvpension (frukost/middag)
– All träning enligt program
– Föreläsningar

​​* Enkelrumstillägg 3998:-
Begränsat antal platser!

Hotellskatt tillkommer i Grekland.

 

BOKA HÄR

I år slår vi ihop Taras och ToppHälsas populära resa och gör den tillsammans. Femte året i rad åker vi till sport & tränings tillika semesterparadiset Levante Beach Resort på Rhodos. Vår nya dansprofil för i år är Maria Bild som garanterat kommer att sprida dansglädje omkring sig. Här får du träningsglädje i form av bootcamps, HIIT & aqua aerobics m.m. med Sara Eriksson, köra utmanande funktionell träning under Moveoo´s träningskoncept med José Nunes. Med Christer Skog utforskar vi Rhodos på cykel genom Rhodos fantastiska natur!  Under veckan lyssnar vi på nya inspirerande föreläsningar. Dessutom finns ett vattensportcenter med segling, vindsurfing och dykning på hotellet. Hyr en SUP och paddla ut för lite härlig egentid på det kristallklara havet.

Upplägget är enkelt och passar för alla!

Träna, njut vid poolen, ät gott, mingla, möt nya vänner och fyll på med härlig inspiration.En vecka som lämnar båda träningsvärk och minnen efter sig. Resan passar såväl nybörjare som träningsvana. Var inte heller rädd för att åka ensam, här väntar flera nya vänner på dig och vi från redaktionen finns på plats med dig hela veckan.

Boende på träningshotell i toppklass

Vi bor på femstjärniga Levante Beach resort på Rhodos. På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löprundor, cykel, tennisbanor och gym. Självklart är alla Taras & Topphälsas ledarledda pass inkluderade i resans pris där vi maxat vårt träningsschema men också tid för avkoppling och återhämtning.

Träningsprogrammet – Hur ser veckan ut?

Programmet kommer läggs lite längre fram. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll.

 


Vi följer med som ledare!

Maria Bild Porträtt photoshop 1

Maria Bild har dansat sedan barnsben! Tillhörde under en tioårsperiod den svenska eliten inom tiodans med ett tiotal SM-medaljer och fina resultat utomlands som följd. Är mest känd för svenska folket som den första vinnaren av Let´s dance tillsammans med Måns Zelmerlöw.  Har sedan dess varit med i ytterligare sex säsonger av programmet och dansat med bl a Oscar Zia, Marcus Schenkenberg och Patrik Sjöberg. Maria är idag med i danskompaniet ”Move your feet” som turnerat runtom i Sverige med föreställningarna ”En dans på rosor” och ”Dansa samba med mig”. Maria driver sin egen dansskola och instruerar förutom dans bla SOMA MOVE, pilates och löpning. Hon är även en flitigt anlitad föreläsare och instruktör vid workshops och events  inom dans, träning och hälsa. På plats på Rhodos så kommer vi få testa olika härliga danser men också ett och annat träningspass vilket vi ser fram emot.

Christer

Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Utöver skidor är Christer världsmästare på cykel genom Europa och leder våra pass på landsvägscykel på träningsresorna.

Sara Eriksson Apollo - Kreta 2019

Sara Eriksson är med på många av våra träningsresor och lockar och inspirerar dig till att hitta din väg, genom glädjen i rörelse såväl som i stillhet och att vara snäll med dig själv – för en stark kropp och ett starkt sinne inifrån och ut. Med Sara får du träna allt dans, HIIT, Bootcamp, aqua aerobics och till yoga.

Jose

Jose Nunez har drygt 30 år som tränare och är en av landets mest meriterade och uppskattade inom sitt område. Han är grundaren av träningsmetoden Moveoo som är en vidareutveckling på den funktionella träningen. När han inte utbildar ledare åker han runt i landet och föreläser samt håller workshops under temat- ”framtidens träning & en sundare livsstil”

Fler ledare presenteras inom kort.


 

Frågor kring resan

Mejl: sports@apollo.se eller ring  08-519 307 07.

Frågor kring program och innehåll

Projektledare Pamela Andersson

E-post: pamela.andersson@mag.bonnier.se

_______________________________________

I samarbete med Apollo

NY LOGGA ApolloSports_2020