Följ med på en fantastiskt energigivande träningsresa till Rhodos med ToppHälsa! På schemat står tennis, yoga och Moveoo – bland annat.

När: 6-13 okt 2019
Var: Levante Beach Resort på Rhodos
Pris: 13 498 kr (enkelrumstillägg tillkommer)
Avreseort: Stockholm, Göteborg och Köpenhamn
Allt detta ingår:
– Flyg tur och retur
– Mat på flyget
– Transfer
– Boende, del i dubbelrum
– Halvpension
– All träning enligt program
– Föreläsningar

 

BOKA HÄR

Nu åker vi för fjärde året i rad till fantastiska Levante Beach Resort på Rhodos. Här får du lära dig att spela tennis med Christian Laning, crawla i den olympiska poolen med Josefin Lillhage och utforska Rhodos på cykel med Christer Skog. Du får också utmanande Moveoo-pass med Jose Nunez, köra stärkande freepower och somamove med Rebecca Ekström och träna yoga, HIIT och bootcamp med Sara Eriksson.

Du kommer även få lyssna till nya inspirerande föreläsningar varje kväll, bland annat av ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson som är med på resan. Det finns fina pooler, tennisbanor och gym samt ett vattensportscenter med segling, vindsurfing och dykning. Vi äter tillsammans och minglar på kvällarna. Vi lovar att den här veckan lämnar båda träningsvärk och minnen långt efter hemkomst. Resan är för alla – från nybörjare till vana motionärer!

OM LEDARNA:

Topphälsas chefredaktör Pamela Andersson
Pamela Andersson är ToppHälsas chefredaktör och författare till boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Pamela är ambassadör för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med om sin livshistoria.

 

Christer Skog
Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Utöver skidor är Christer världsmästare på cykel genom Europa och leder våra pass på landsvägscykel på träningsresorna.

 

Josefin Lillhage

Josefin Lillhage är en av Sveriges mest framgångsrika simmare med en debut i VM redan som 15åring. Karriären blev lång och Josefin har tävlat i fyra Olympiska spel och vunnit mängder av mästerskapsmedaljer. Efter livet som elitidrottare jobbar Josefin fortfarande flitigt med träning och idrott b.la. med ledarskap, näringslära och idrottsmedicin.

 

Jose Nunez

Jose Nunez är grundare av Moveoo. Han både utbildar, utvecklar, tränar och föreläser inom Moveoo som är känt för att vara en utmanande och samtidigt tillåtande träningsform som lockar fram skratt.

 

Sara Eriksson Apollo - Kreta 2019
Sara Eriksson är med på många av ToppHälsas träningsresor och lockar och inspirerar dig till att hitta din väg, genom glädjen i rörelse såväl som i stillhet och att vara snäll med dig själv – för en stark kropp och ett starkt sinne, inifrån och ut. Med Sara får du träna allt från dans, H.I.T. och Bootcamp till yoga.

 

Screen Shot 2019-06-27 at 15.06.05 (kopia)
Rebecca Ekström är utbildad och certifierad personligtränare, kostrådgivare och hälsoinspiratör med mycket god kunskap och erfarenhet att kunna göra förändringar i både kropp och själ. Med Rebecca kommer ni få köra bl.a. som gör dig stark, smidig och skadefri. Rebecca kör även en härlig morning run/powerwalk med er.

Christian Laning

Christian Laning är en erfaren tennistränare som tränar vuxna på alla nivåer. Ni som följer med oss till Rhodos får en unik möjlighet att lär er tennis från grunden. Ta tillfället att fråga Christian alla möjliga frågor om tennis som kommer ge er de bästa förutsättningarna för att lära er att spela tennis på riktigt.

 

 

ÖVRIGT:

En handpenning på ca 1500 kr betalar du ca 5 dagar efter att du mottagit bekräftelsen. Resan slutbetalas 40 dagar innan avresa.
ToppHälsa står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.

 

 

I samarbete med

Apollo sports logotyp

7001_KRO_banner_980x300e