I mars är vi på ToppHälsa tillbaka på häftiga och lyxiga sporthotellet Thanyapura Sports för fjärde året i rad där vi tränar, springer ock trekkar i tropisk djungelmiljö!

NÄR: 3/3 –  11/3 2019 (bor 4-11/3)
PRIS: 15 998 kr
Välj att stanna 10 nätter för 18 998 kr

 

BOKA HÄR

Under veckan får du dagliga simlektioner i OS-poolen av den tidigare världsmästarinnan och flerfaldiga medaljören i simning, Josefin Lillhage. Världsmästaren i thaiboxning Rickard Nordstrand går igenom tekniken i thaiboxning och utmanar dig i tuffa och roliga boxningsintervaller och fyspass. Häng med på cykelturer bort från hotellområdet på magiska vägar med Christer Skog. Dansa, kör hinderbaneträning och vattenaerobics med Freddie Nyholm. Träna stärkande core-pass, pilates och dynamisk flow yoga tillsammans med Michaela Liebhardt i soluppgången. Dessutom bjuds du på inspirerande kvällsföreläsningar med bland annat Pamela Andersson.

Det spelar ingen roll vilken träningsnivå du är på, du utgår bara ifrån dig själv och våra grymma coacher finns där för dig hela veckan.

Vi bor Sydostasiens största sporthotell Thanyapura som erbjuder service och mat i världsklass! Hotellet är beläget i utkanten av djungeln inbäddat i rofyllda, grönskande omgivningar med gummi-, ananas- och bananodlingar. Du har tennisplaner, utmarkerade löprundor intill djungeln, hinderbana och ett mysigt poolområde med swim-in-bar att njuta av.

Det här ingår i träningsresan till Thailand:

 • Thaiboxning
 • Dans, vattenaerobics, hinderbana och Balance
 • Varierande cykelturer på härliga vägar
 • Crawlskola
 • Morgonjogg och powerwalks
 • Yoga i soluppgången
 • Löpning och teknikskola
 • Trekk och löptur i djungeln
 • Inspirerande före­läsningar

  VAR: 
  Thanyapura Sports hotel, Phuket Thailand
  INGÅR: Flyg, transfer, mat på flyget, del i dubbelrum, halvpension och alla ToppHälsas aktiviteter under veckan.
  AVRESEORT: Stockholm

OM LEDARNA PÅ PLATS I PHUKET:

Topphälsas chefredaktör Pamela AnderssonPamela Andersson är ToppHälsas chefredaktör och författare till boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Pamela är ambassadör för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med om sin livshistoria.

Christer SkogChrister Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Utöver skidor är Christer världsmästare på cykel genom Europa och leder våra pass på landsvägscykel på träningsresorna.

 

Freddie nyholmFreddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion.

 

 

 

 

 

Josefin Lillhage
Josefin Lillhage är en av Sveriges mest framgångsrika simmare med en debut i VM redan som 15åring. Karriären blev lång och Josefin har tävlat i fyra Olympiska spel och vunnit mängder av mästerskapsmedaljer. Efter livet som elitidrottare jobbar Josefin fortfarande flitigt med träning och idrott b.la. med ledarskap, näringslära och idrottsmedicin.

Rickard Nordstrand

Rickard Nordstrand är världsmästare i thaiboxning och blev WMC World Champion i lätt tungvikt som han försvarade tre gånger. Rickard arbetar som PT, föreläsare och är entreprenör.

 

 

 

 

 

Michaela Liebhardt
Michaela Liebhardt är tränare i pilates, core- och yoga, hon har tidigare varit med på många av ToppHälsas träningsresor som omtyckt instruktör.

 

 

 

Följ ToppHälsa i sociala medier:
Facebook: ToppHälsa Travel
Instagram: @topphalsamagazine

Träningsresan arrangeras i samarbete med
Apollo sports logo

NUVARANDE Träningsresa till Thailand
3-11 mars 2019
NÄSTA Reseguide till Thailand – bland underbara dofter, smaker och solsken