I mer än tusen år har pilgrimer vandrat här, i det magiska landskapet. För fjärde året i rad gör vi nu ytterligare en vandringsresa. Den här gången den 13-20 september. Följ med - skynda dig att boka!

Datum: 13 – 20 september.
Pris prenumeranter: 20 395 kr.
Pris övriga: 22 395 kr.
Priset avser per person samt del i dubbelrum.
Enkelrumstillägg 2 495 kr.

I priset ingår:
– Reguljärflyg i ekonomiklass med Lufthansa Stockholm/Arlanda – Frankfurt – Santiago t&r. För andra avreseorter, vänligen kontakta Relasian, telefon 0720-44 15 53.
– Klimatkompenserat flyg alla sträckor.
– Busstransfers flygplatsen – hotellet t&r.
– Bagagetransfer av en resväska (max 20 kg) från hotell till hotell längs vägen.
– 7 nätter i delat dubbelrum på 2* och 3* pensionat/hotell inkl frukost.
– 7 frukost, lunchpaket inkl dryck ankomstdagen och 7 middagar inkl dryck.
– Pilgrimspass att samla stämplar för ”Compostela”diplomet.
– En halvdags sightseeing i Santiago de Compostela inkl entréer samt vidare till Finisterre.
– Vandring längs pilgrimsleden från Sarria till Santiago de Compostela.
– Svensktalande guide under hela resan.
– Engelsktalande vandringsguide i Spanien.
– En representant från M-magasin under hela resan.

BOKA HÄR

 

Vi går den franska vägen som de flesta vandrare väljer. Den sträcker sig från Saint-Jean-Pied-dePort i Frankrike till Santiago de Compostela i Spanien och är totalt ca 80 mil men vi kommer förstås att gå en kortare sträcka på ca 11 mil.

resa_pilgrim_karta_460px

 

 

 

Vi har guider med oss. Och på dagarna bär vi bara vår egna lilla dagsryggsäck. Övrig packning körs från etapp till etapp. Allt för att vi ska få en maximal upplevelse och kunna njuta av vandringen!

I mer än tusen år har pilgrimer vandrat här för att hedra minnet av aposteln Jakob. För katolikerna är vandringen helig men många gör vandringen av andra skäl. Gemensamt för den samling gamla pilgrimsleder i Europa är att alla leder till Santiago de Compostela. Landskapet är magiskt vacker med varierande natur och under vandringen har man tid att reflektera, tänka och vara med sig själv. För många innebär det ett uppvaknande där man tar ett steg tillbaka och får distans. Oavsett vad man har för mål med vandringen så kommer det att bli en vecka med unika upplevelser och nya vänner. Många av pilgrimerna vi möter första dagarna kommer vi att träffa längs hela vandringen.

Att gå ”El Caminon” är en upplevelse utöver det vanliga, vissa beskriver det som att bli pånyttfödd! Med på resan har vi en erfaren svensk guide och dessutom en representant från M-magasin som är med och skämmer bort oss!

BOKA HÄR

eller ring till Elisabeth Karlsson på Relasian Travel & Event, 0720-44 15 53.

Caminon
BILD Alla vid katedralen
Santiago katedral