Upplev fantastiska Bad Gastein i Österrike och bli ett med naturen - Följ med oss på ToppHälsas perfekta träningsresa

När: 5-9 sept (5 dgr) alt  5-12 sept (7dgr) år 2020
Var: Ski Lodge Reineke 3*, Bad Gastein i Österrike
Pris: 13395 kr (5 dgr) alt 13995 (7 dgr) 11495 kr utan flyg (Enkelrumstillägg 1000 kr, begränsat antal)
Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

 

BOKA HÄR

Njut av de underbara dofterna från almträden, den friska bergsluften och brusandet av bäckarna under våra fantastiska vandringar. Upplev de genuina 350 km långa vandringsvägar genom Gasteindalen. Tillsammans med ToppHälsas Pamela Andersson och yogisen och författaren Annika Kvist, lokala bergsguider och reseledare från STS Alpresor kommer du att vandra genom gröna alpängar och högalpina glaciärområden i naturreservatet Hohe Tauern.

Turerna passar såväl nybörjare som inbitna alpinister. Exakt vilken tur vi går tar vandringsledarna beslut om på morgonen när vi sett de senaste väderrapporterna för dagen och därefter har vi ett gemensamt morgonmöte där vi går igenom kartor och höjdkurvor för dagens turer tillsammans. Detta år kan du välja mellan 5 eller 7 dagar. Du kan också boka utan flyg på veckoresan och ta dig med tåg eller bil på egen hand.

Vi varvar långa vandringsturer med skön avkopplande och återhämtande yoga tillsammans, njuter i termalbadet, äter fantastiska middagar och samtalar om dagens upplevelser!


ALLT DETTA INGÅR 5 dgr:
 • Flyg T/R Arlanda/Göteborg/Köpenhamn – München
 • Transfer München – Bad Gastein
 • Inkvartering i 4 nätter på Hotel Ski Lodge Reineke***+
 •  Frukostbuffé på hotellet i 4 dagar
 • Trerätters middag i 4 dagar
 • Ett dagsinträde till termalbadet Felsentherme
 • Alpin Vandring i 3 dagar, inkl lunch, guidning och transporter.
 • Yogapass (hålls på hotel Salzburger Hof)
 • Reseledarservice
 • Lokala skatter
 • Flygskatter
ALLT DETTA INGÅR 7 dgr: 
 • Flyg T/R Arlanda/Göteborg/Köpenhamn – Salzburg/München
 • Transfer T/R Salzburg/München – Bad Gastein
 • Inkvartering i 7 nätter på Ski Lodge Reieneke***+
 • Frukostbuffé på hotellet i 7 dagar
 • Trerätters middag i 6 dagar
 • Ett dagsinträde till termalbadet Felsentherme
 • Alpin Vandring i 4 dagar, inkl lunch, guidning och transporter.
 • Yogapass (hålls på hotel Salzburger Hof)
 • Reseledarservice
 • Lokala skatter
 • Flygskatter

PROFILER SOM FÖLJER MED:

Pamela vandrar i Bad Gastein

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör på ToppHälsa där hon ansvarar för ToppHälsas resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020.

Efter veckan kommer ni ha blivit boostade med Pamelas härliga skratt, glädje och positiva närvaro som smittar av sig och inspirerar alla omkring henne. Och gillar ni sport – då vet ni vem ni ska hänga med! Pamela har suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!

Image 1

Annika Kvist är affärsutvecklare, yogalärare, kostrådgivare och författare till boken Healthy Happy Living. Hon kommer att dela med sig av fyra nycklar till en hållbar och hälsosam livsstil i sin föreläsning och kommer också att hålla återhämtande och avkopplande yogapass. Förutom föreläsning och yoga kommer Annika såklart med och vandrar, så då får ni chansen att få lära känna henne ännu mer och upptäcka Annikas härliga personlighet och energi som hon sprider till alla i sin närhet.


OM HOTELLET

Ski Lodge Reineke 3 * har en sportig och ombonad atmosfär där personalen ser till att ni får den bästa upplevelsen. Alla rum är utrustade med sköna DUX-sängar, så du kan sova extra gott efter en tuff vandringsdag.

Ski Lodge Reineke har en trevlig restaurang och bar/lounge på bottenvåningen. Varje morgon serveras en rejäl frukost och på kvällarna njuter du av en vällagad middag.

TERMALBADET: Ligger 250 meter från Ski Lodge där ni har tillång till en fri dagsentré under dagarna. Ni kan givetvis vistas där fler dagar men då på egen bekostnad.


OM BAD GASTEIN

Bad Gastein collage 3

Med ett behagligt och myggfritt klimat, termalbad och oslagbara naturupplevelser är Bad Gastein en av Alpernas mest populära sensommarorter. Med sitt perfekta läge, precis vid Alpernas största nationalpark Hohe Tauern, erbjuder byn vandring i absolut toppklass. Områdets kombination av glaciärer och blomstrande sommarängar gör att många anser det vara en av de vackraste platserna och med över 600 km vandringsleder finns alltid något nytt att upptäcka.


OM VANDRINGARNA

Våra alpina vandringar sker på olika höjd och vi använder oss ibland av liftar för att komma upp och ner. Turerna varierar mellan 8-12 km och 300-800 höjdmeter per dag. Vi delar in oss i två grupper med olika tempo där vi oavsett gruppval tar regelbundna pauser för att vila och njuta av omgivningarna.


UTFLYKT

I år kan du välja att hänga med på en utflykt till Salzburg för 495 kr.


ÖVRIGT

Packlista och tips inför vandringen hittar du HÄR!

Flygtider 5-9 september kommer inom kort. (till Munchen)

Flygtider 5-12 september kommer inom kort. (till Salzburg)

ToppHälsa och Tara står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.

FRÅGOR OM RESMÅL, HOTELL, FLYG & VANDRINGARNA KONTAKTA STS ALPRESOR DIREKT PÅ: 0771-202020.  

Alperna---Kosor

Alperna---Sol

Aplerna---Bild-

Alperna-10


Resan i samarbete med:

sts_alpresor_logo

Följ ToppHälsa & Tara i sociala medier:

Facebook:

ToppHälsa Travel

TARA – för kvinnan mitt i livet & Tararesor


Instagram:


@topphalsamagazine

@tidningentara