Vandring på Mallorca med M-magasin den 9–13 november 2021!

Ny resa med M-magasin till omåttligt omtyckta och natursköna Mallorca!

Att vandra på vackra Mallorca har blivit otroligt populärt de senaste åren och det är lätt att bli bortskämd av det fina landskapet och de fantastiska vandringslederna. Vi bor i fiskebyn Puerto de Sóller som ligger vid bergskedjan Sierra de Tramuntanai på västra Mallorca. Under våra dagar på ön njuter vi av vandringar till bland annat Fornalutx, utnämnd till Spaniens vackraste by, samt till Deia, en annan vacker och exklusiv liten by dit konstnärer vallfärdar för de vackra vyernas skull.

Vi gör en utflykt till huvudstaden Palma där vi får vi en guidad rundtur i de medeltida vindlande gränderna med caféer och tapasbarer.  I Puerto de Sóller njuter vi av den fina stranden med sin strandpromenad och små lokala restauranger och butiker. Det är en stillsam liten by med underbara solnedgångar.

På Mallorca möter vi vår svenska reseledare och som vanligt följer en representant från M-magasin med och skämmer bort oss. Följ med du också!

 

Här kan du läsa mer om resan!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aktuellt just nu

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer