Häng med ToppHälsa och Malin Berghagen på en magisk yogaresa till Indien! Vi bor på Coconut Island, yogar och tränar på dagarna och njuter av bad, ljudet av svajande palmer, tropisk värme och havets brus.

NÄR: 6-14 februari 2021
PRIS: Boka-tidig rabatt för 15 995 kr framtill 31 mars 2020, därefter ordinarie pris 16 498 kr (enkelrumstillägg 3000 kr)
Allt detta ingår:
– Flyg tur/retur från Stockholm/Köpenhamn
– Boende (del i dubbelrum)
– Helpension
– Transfer och mat på flyget
– All yoga och träning enligt program

BOKA HÄR

I orten Poovar i sydindiska delstaten Kerala går vår yogaresa tillsammans med Apollo. Isola Di Cocco är en unik anläggning som ligger längs stranden vid Indiska Oceanen. En liten allé av kokosnötspalmer leder fram till Isola di Cocco och här välkomnas du av lugnet. Vi kommer spendera tid för yoga, meditation och träning. Fantastiska Malin Berghagen åker med på resan och får oss att njuta av yogans magi. Tillsammans med yoga-instruktören Annika Kvist kommer hon att leda dig i en skön yogamix som passar både nybörjare och vana yoigsar. Vi har också den lokala yoga-läraren Riyas Babu som driver yogacentret Satwik School of Yoga på plats för att guida oss i meditation.

Vår instruktör Sara Orrensjö kommer att stå för dans, core och cirkelfys bland annat, medan Pamela Andersson från ToppHälsa leder dig på härliga morgonpromenader och bjuder på sin fantastiska föreläsning.

Vem kan delta?
Denna resa är för dig som gillar att yoga, vill uppleva Indien så där lite lagom och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner.

Om programmet:

Schema kommer inom kort.

Programmet är preliminärt och tiderna kan komma att justeras på plats för att passa väder och lokaler.

Utflykter:
Vi erbjuder 3 utflykter under veckan (valfritt mot avgift).

  • Backwaters (24 h) med övernattning på traditionell husbåt.
  • Varkala, heldag i heliga klippbyn Varkala för strand, yoga och lite lokal shopping. (transfer ca 1 h 30 min enkel väg)
  • Kovalam, stranddag (ca 30 min enkel väg), kan arrangeras flera dagar för den som önskar.

 


Om ledarna:

Malin-Berghagen---Denna

Malin Berghagen är svensk skådespelerska, författare, yogalärare och har hunnit skriva fem böcker om både yoga och hälsa. Malin vill inspirera andra till att uppleva livet här och nu. Att älska, utvecklas, drömma, uppleva och vara närvarande i litet som stort.

Annika Kvist

Annika Kvist är yogalärare, kostrådgivare och författare till boken Healthy Happy Living. Hon kommer att dela med sig av fyra nycklar till en hållbar och hälsosam livsstil i sin föreläsning och kommer också att hålla återhämtande och avkopplande yogapass.

Sara-Orrensjö

Sara Orrensjö är coach, instruktör och föreläsare. Hon har sin bakgrund inom gymnastik och simhopp. Utbildad hälsopedagog och fd professionell extremskidåkerska. Hon har vunnit Nordiska Mästerskapen i friåkning och var med och skapade världens första skidfilm med enbart kvinnliga åkare. Parallellt med skidåkningen har Sara jobbat med gruppträning och personlig träning på olika gym i Sverige.

Pamela-Andersson---Denna

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör på ToppHälsa där hon ansvarar för ToppHälsas resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020.

Efter veckan kommer ni ha blivit boostade med Pamelas härliga skratt, glädje och positiva närvaro som smittar av sig och inspirerar alla omkring henne. Och gillar ni sport – då vet ni vem ni ska hänga med! Pamela har suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!

Riyas Babu

Riyas Babu
Riyas, bosatt i Kerala, undervisar yoga, meditation och filosofi med 18 års erfarenhet runt om i världen. Driver Satwik School of Yoga (Varkala) och undervisar i yoga sommartid i Bergen, Norge.


Bra att veta:

Rummen
Du bor i moderna rum eller bungalows med traditionell inredning. Alla rum har uteplats/veranda med utsikt över de fina trädgårdarna.

Ayurveda centre
På hotellet finns ett Ayurveda center där du kan boka autentiska ayurvediska behandlingar.

Yoga
Vi yogar utomhus med utsikt över havet, palmerna och floden.

Bad
Poolområde med stor pool för svalkande dopp med vacker utsikt. Stranden nås med liten båt som trafikerar hotellet gratis dagligen. Tar ca 5 minuter över och inget som behöver planeras. Du hoppar på när strandsuget blir stort och återvänder när det passar dig.

Om maten
Helpension ingår. I restaurangen serveras frukost, lunch och middagsbuffé. Det bjuds på både lokala spännande rätter från sydinsindiska Kerala-köket, mycket vegetariskt, mer traditionella indiska rätter liksom rätter med fisk och kötträtter liksom internationella rätter. Rätterna är anpassade efter säsong och hotellet använder råvaror med hög kvalité, lokala leverantörer och håller god hygien.


 

AMEX5150 - Copy
EJBJ2731 - Copy
LEHC4746 - Copy
WPXN7743

CLMW1177 - Copy
Indien-2
Indieen
Indieeen

I samarbete med:

NY LOGGA ApolloSports_2020

TH_traingcamp_rosalinne_utan_årtal-(1)-2_rosa