NÄR: 6-7 oktober 2019

PRIS:
Pris för prenumeranter: 1 790 kronor.
Pris icke prenumeranter: 1 990 kronor.
Pris per person och avser del i E-hytt.Tillägg för övriga hyttkategorier. 

För mer info och bokning ring: 08-666 33 33

BOKA HÄR

M:s kryssningar till Åbo liknar inga andra. Vi har samlat ihop en riktig D-vitamininjektion  som kommer att pigga upp oss i höstmörkret.

M-magasin åker på kryssning – för 16:e gången!

I höst tar Åsa Lundegård och M-Magasins grundare Amelia Adamo på sig kaptensmössorna återigen. Vi äter dricker, umgås och underhålls under ett fullspäckat dygn. Kom med oss du också! Vi lovar ett fartfyllt dygn av glädje och överraskningar.

Åsa Lundegård och Amelia Adamo i kaptenskläder

Bli inspirerad på kryssningen av:

SVEN WOLLTER. Foto Jan-Åke Eriksson

Foto: Jan-Ake Eriksson

Sven Wollter älskar kärlek, teater och politik. I sin senaste roman, ”Britas resa” finns det mesta med, berättat genom två kvinnors olika liv. Den handlar om några kvinnor som ger sig av från Höga kusten mot Stockholm 1942. Romanen ”Britas resa” är som tv-serien ”Vår tid är nu” i bokform.

MARIA MÖLLER

Foto: Håkan Larsson

Maria Möller  Maria Möller sjunger fantastiskt, imiterar briljant och är en lysande komiker. Hon medverkar både som artist och föreläsare på kryssningen! På söndag kväll framträder hon tillsammans med pianisten Maria Kvist och under måndagen möter vi Maria då hon bjuder oss på sin underhållande föreläsning om kommunikation.

LASSE BERG. Foto Peter Jönsson

Foto: FOTOGRAF PETER JOENSSON

Lasse Berg är författaren bakom succéerna om människans tillblivelse. Den här gången är Lasse djupt personlig. Han kommer prata om detta märkvärdiga med att vara människa. Och inte minst om vad lycka är för någonting mystiskt. Hur den plötsligt kan komma som från ingenstans. Till och med när tillvaron till stor del handlar om sorgen efter en förlorad dotter, vilket präglat mitt liv under de senaste tre åren.

MAG_KRYSS2 (kopia)

Birgitta Piper och Caroline Törnquist Vår ekonomiska coach Birgitta Piper och juridiska experten Caroline Törnqvist ställer frågan. Vill du ge med kall eller varm hand? Dom prata om det som är så viktigt för oss alla, nämligen vikten av vårt eget ansvar gentemot nära och kära. Viktigt att ”tänka efter före”, det är många gånger försent annars!

MARIA RASHIDI

Maria Rashidi  vet vad hedersförtryck är. 100 operationer har hennes ansikte fått genomgå. Nu kämpar hon för andra hotade. Från barndomen i Iran till frigörelsen i Sverige. En frigörelse som slutade med att maken hon lämnade anlitade en man att kasta syra i ansiktet på henne. Med utgångspunkt i självbiografin ”Bränd Frihet” kopplar Maria Rashidi sin livsberättelse till hederskultur. Hjärtefrågan är slöjtvång för barn.

JOHANNA WESTMAN

Johanna Westman  är TV-kocken från Go’kväll som vet det mesta om mat. Sådant som är gott, nyttigt för kropp och knopp och vad som inte fastnar på midjan. Hon är kokboksförfattaren som har gjort en lång rad kok- och bakböcker för unga och vuxna sedan början av 2000-talet.

LINNEA ÖST

Foto: ©Fotograf Peter Knutson 070-7346002 www.peterknutson.se Bilden skyddas av upphovsrättslagen. Fotografens namn ska anges vill A

Linnea Öst – Vi lottar ut 10 konsultationsstunder med Linnea, M-magasins egna skönhetsexpert som tipsar personligen om skönhet och mode. Var med i utlottningen!