För nionde året i rad åker vi till Sunne och kör vår populära skidhelg. Vi åker på längden, och helgen passar både dig som är nybörjare och dig som vill maxa tekniken inför exempelvis Vasaloppet.

När: 24-26 januari 2020
Var: Selma Spa i Sunne
Pris: 4 445 kr inkl moms

Allt detta ingår:
– Boende del i dubbelrum
– Frukost, lunch, mellanmål & middag
– Alla aktiviter i programmet

BOKA HÄR

 

Vi bor på härliga Selma Spa där vi njuter av yoga, bad och behandlingar mellan skidpassen. Tränare är fd förbundskaptenen för Svenska skidlandslaget, Christer Skog. Förutom personlig coachning med vallningsråd och skidteknik föreläser han även om träningsupplägg och vilken utrustning som behövs.

Helgen bjuder även på härliga yogapass som passar utmärkt att varva skidåkningen med. På Selma Spa Sunne finns även fantastiska spamöjligheter för dig som vill koppla av efter passen. Missa inte den här härliga helgen att kicka igång din skidåkning med!

Har du inte möjlighet att följa med oss till Sunne finns det en fantastisk möjlighet den 14-16 februari då vi åker till Dalarna, Tällberg. Läs mer om det här.

 

madshus skidmärke

ToppHälsa står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.

Vid snöbrist åker vi till Torsbys skidtunnel till extra kostnad.

 

Christer Skog
Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar och numera coach för Svenska Paraolympiska landslaget. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Utöver skidor är Christer världsmästare på cykel genom Europa och leder våra pass på landsvägscykel på träningsresorna.