Lutar det åt ett skidlopp i vinter? Eller vill du bara lära dig grunderna i längdskidåkning? För tionde året i rad åker vi till värmländska Sunne och kör vår populära skidhelg.

När: 29-31 januari 2021
Var: Selma Spa i Sunne
Pris: 4 750 kr inkl moms

Allt detta ingår:
– Boende del i dubbelrum
– Frukost, lunch, mellanmål & middag
– Alla aktiviter i programmet

BOKA HÄR

 

Vi bor på härliga Selma Spa där vi njuter av både yoga, bad och behandlingar mellan skidpassen. Skulle det bli en snöfattig vinter åker vi till Torsbys tunnel där både nybörjare och elitåkare samsas. (Till extra kostnad).

ToppHälsas skidläger är anpassade för att alla ska kunna vara med. Vi har flera instruktörer på plats med före detta förbundskaptenen för Svenska skidlandslaget, Christer Skog i spetsen. På plats delar vi in deltagarna i flera olika grupper, du väljer själv på vilken nivå du vill köra. Är du nybörjare, eller kanske du åkt något år och vill ta nästa steg i din åkning? Eller också siktar du på ett eller flera skidlopp i vinter och vill maxa din teknik. Här finns plats för alla!

Du får också lära dig hur du ska valla skidorna så att du får både glid och fäste.

SCHEMAT FÖR HELGEN HITTAR DU HÄR!

 

madshus skidmärke

ToppHälsa står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.

 

 

Christer Skog
Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Han jobbar också som personlig tränare och har tränat flera världsmästare och världsrekordhållare.

Christer är världsrekordhållare på landsvägscykel genom Europa och föreläser om hållbar träning. Han är mentor för Gripsholmskolan i Mariefred tillsammans med Renata Chlumska, och brinner för alla barns rätt att idrotta där han tillsammans med komikern Måns Möller cyklar jorden runt till förmån för Viggo Foundation. En insamlingsstiftelse som arbetar för att barn med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF diagnoser) ska få ett aktivare liv och möjlighet att idrotta.