Hitta din hälsobalans med Mia Lundin & Ewa Meurk
31 okt-1 nov

Hormoner, hälsa & glädje på Vår Gård

NÄR: 31 oktober – 1 november 2020
VAR: Vår Gård i Saltsjöbaden
PRIS: Del i dubbelrum 4020 kr eller enkelrum 4320 kr

 

BOKA HÄR

Hitta din hälsobalans! Du kan må så mycket bättre!
Unik helg där du kan höja och testa din hälso-IQ med hjälp av Ewa Meurk. Mia Lundin guidar dig i hormondjungeln och vägleder dig till rätt hjälp.

Tillsammans under helgen kommer vi få kunskap och  inspiration av Mia och Ewa som har stor erfarenhet och kompetens inom kvinnohälsa med helhetssyn.

Vad får dig att må bra mitt i livet? Vad händer i kroppen i förklimakteriet och klimakteriet? Mia förklarar hur vägen till hormonell balans ser ut. Med Mias erfarenhet och kunskap och genom att hela tiden hålla sig uppdaterad med den senaste forskningen och behandlingsmetoderna inom kvinnohälsa och hormonbehandling, kan Mias moderna kvinnoklinik HerCare erbjuda sina patienter de säkraste och mest effektiva behandlingen. Vi kommer att få ta del av Mias föreläsning och få experthjälp för hur vi kan göra för att må så bra vi bara kan.

Ewa visar hur du kan kan ta steget att höja ditt Hälso – IQ.  Hon ger oss kunskap om hur din kropp fungerar och hur du kan optimera ditt mående genom att genom att förstå sin egen metabolism. Metabol hälsa är en förutsättning för livet självt. Ewa lär dig att bli din egen hälsoingenjör genom att dela med sig och föreläsa om de 5  hälsomarkörerna som hela världens läkare och forskare är överens om indikerar ohälsa.

Allt detta ingår:

  • Övernattning i del i dubbelrum alt enkelrum
  • Frukost 2 st
  • Lunch 2 st
  • Trerättersmiddag lörd
  • Fika
  • Visning av Vår Gård
  • Föreläsningar
  • Mätning av fasteblodssocker för den som vill
  • 1 Yogapass (medtag egen yogamatta)

Profiler med under helgen:

 

Ewa Meurk

Ewa Meurk verktygslåda PS

Ewa Meurk, Hälsoingenjör, föreläsare och författare

Ewa Meurk ”Hälsoingenjören”, driver Elitista AB som hjälper företag, ledningsgrupper och privatpersoner att se hälsa som en av sina viktigaste framgångsfaktorerna för att lyckas nå sina mål. Genom att kombinera sin tekniska bakgrund som civilingenjör med en gedigen utbildning inom näringslära och funktionsmedicin hjälper hon sina kunder att lägga upp framgångsrika strategier för hur de ska bli starkare, friskare och effektivare, både arbetsmässigt men även privat.

Ewa har en MS.c från KTH och har under de senaste 20 åren startat och drivit ett antal företag, främst inom IT-sektorn men även inom andra områden. I sin roll som VD och företagsledare har hon gedigen erfarenhet av entreprenörskap, ledarskap och personalfrågor och hur man får människor att topp prestera utan att de slits ut.

På plats kommer ni ha möjlighet att mäta ditt fastblodssocker och få ta del av de 2 spännande föreläsningarnaHealth is the new WealthAtt mäta är att veta, som ger dig många bra verktyg för metabol hälsa. Det kommer även finnas möjlighet för den som vill att göra en mätning av kroppssammansättningen efter programmets slut efter lunch på söndagen, som ett extra erbjudande för Taras deltagare som bokas & betalas på plats. Kostnad 500 kr.

Mia Lundin

Mia Lundin porträtt PS

Mia är specialistsjuksköterska inom gynekologi och obstetrik och har sedan 1989 arbetat med behandling av hormonella förändringar/obalanser som PMS, förklimakteriet, klimakteriet, och förlossningsdepression. Hon har i mellandagarna 2019 släppt ut sin tredje bok, ”Vägen till hormonell balans”. Numera driver hon sin egen klinik, Hercare is Danderyd, Stockholm. På plats kommer du få ta del av hennes föreläsningar: Vägen till hormonell balansgenom förklimakteriet och klimakteriet del I och II. Det kommer även finnas tid för intressanta gruppdiskussioner.

Boende

Vi bor på det rogivande hotellet Vår Gård i Saltsjöbaden vid havet i en vacker miljö.

 Vår gård byggnad Skärtofta flygbild

Historia

Det finns en historia på Vår Gård. De vackra gamla husen byggdes av industrimagnater som Thiel och Wallenberg för över hundra år sedan. Några årtionden senare köptes de av Kooperativa Förbundet och Vår Gård blev en kursgård för kooperationens anställda. Tiotusentals människor kom hit på kurser. De fick lära sig saker som de behövde 
i sitt jobb, och saker som de behövde för att fungera som människor. Den förste rektorn här hette Harald Elldin. Han lät människor lära sig om estetik, konst och kultur jämsides med effektivitet och försäljning. Menade att de både skulle må bättre och göra ett bättre jobb om de kände en mening, ett sammanhang och en koppling till historien.

Allt det här kommer du att få höra mer om på en spännande visning av hotellets egna Marika Lindblom vid ankomst.

 

Vår gård gröna salongen

Du bor i smakfulla och  hemtrevliga dubbel eller enkelrum med sköna sängar. Dubbelrummen ligger högt belägna i huset Ektofta med en strålande utsikt mot hav eller skog. Enkelrummen ligger i olika annex utanför konferensanläggningens huvudbyggnad i en avskild vacker miljö.

Vår gård twin room

Frågor kring helgen & boende

Mejl:  bokning@vargard.se eller 08-7487760

Frågor kring program och innehåll

Projektledare Kerstin Broström

E-post: kerstin.brostrom@mag.bonnier.se

Tara-logga-rosa

I samarbete med Vår Gård

Va¦èr_Ga¦èrd_Lockup_RGB