Matinspiration och träning med Alexandra Zazzi!

När: 21-22 september 2019
Var: Falkenberg Strandbaden, Falkenberg
Pris: 3990 kr
Allt detta ingår:
– Boende lör – sön (del i dubbelrum)
– Välkomstfika
– Lunch lör & sön
– Trerätters middag lördag
– Frukostbuffé söndag
– Alla träningspass enligt program
– Alexandra Zazzi’s föreläsningar
– Full access till Retreat Club

Bokning sker via mejl till: konferensservice@strandbaden.se
Ange fullständiga uppgifter – namn, adress, telefonnummer och antal samt märk ämnesraden med: ToppHälsa2019

Följ med tv-kocken och matinspiratören Alexandra Zazzi till underbara Falkenberg Strandbad och låt dig peppas av hennes fantastiska matresa. Alexandra blev tvåa i Biggest Loser VIP och gick ner 25 kilo, där och då började hennes stora livsstilsförändring och den här helgen får vi lyssna på hennes intressanta kostföreläsning och ta del av hennes bästa kosttips.

Vi kommer också att träna med Les Mills-instruktören Oskar Fransson som kommer att få upp flåset på oss med allt från core, s’habam och body attack.Vi startar varje morgon med att väcka kroppen i en snabb powerwalk och det kommer förstås att finnas tid att njuta av det vackra spa:et i Retreat Club. 

Det här är verkligen ett perfekt tillfälle för dig som vill få ny kraft och komma igång ordentligt med rutiner efter en lång och härlig sommar!


Om hotellet:

Göteborgarnas Hamptons brukar det kallas. Semester, njutning, gastronomi, beach club är ord som besökare ofta beskriver Falkenberg Strandbad med. Hotellet med spa och konferens ligger strax utanför centrala Falkenberg med ett underbart läge mitt på Skrea Strand som sträcker sig längs med kusten. På Falkenberg Strandbad brinner man för att laga och ta fram riktigt bra mat och dryck. Den härliga frukostbuffén med nybakat bröd och havsvy serveras i restaurang Famille som är en utav tre i utbudet.

falkenberg-strandbad-bild_0219_111014-8159

Foto: Falkenberg Strandbad by ESS Group

retreat-club-strandbaden-6

falkenberg-strandbad-bild_0033_IMG_9134

Foto: Falkenberg Strandbad by ESS Group


famille-strandbaden-restaurang-1

brunch-falkenberg-strandbad-tall

falkenberg-strandbad-std-rum-1


Vi följer med till Falkenberg Strandbad

180919_Alexandra_Zazzi27441 höh

Foto: JOHN HAGBY

Alexandra Zazzi är en flitigt anlitad tv-kock, matskribent, föreläsare, kokboksförfattare och seminariearrangör.
Alexandra är född i Stockholm men uppväxt i norra Italien. Matintresset ligger i generna, den italienska lusten till mat och råvaror, till att äta tillsammans och umgås runt matbordet. Hon började sin karriär med att servera hamburgare i Kungsträdgården i Stockholm, fortsatte på en krog i New York och har sedan drivit två egna restauranger i Göteborg, lunchrestaurangen och cateringföretaget Pasta Panini samt den italienska restaurangen La Stazione. Senast aktuell var Alexandra som medverkande i tv-programmet Biggest Looser VIP där hon kom på en andra plats.

 

oskar2

Foto: Copyright 2019. All rights reserved.

Oskar Fransson är killen som lever för sina träningsklasser på gymkedjan Nordic Wellness.
Han är utbildad gruppträningsinstruktör och de koncept han instruerar i är BodyAttack, SH’BAM, Rpm, Sprint, Core och HIIT. I träningssalarna är han igenkänd för sin medryckande energi och hans sätt att alltid peppa sina deltagare maximalt.

ToppHälsa står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.