Följ med M-magasin på en riktig energikryssning i höst! Här bjuds du förutom på god mat även på underhållning som definitivt piggar upp i höstmörkret.

NÄR: 7-8 oktober 2018

PRIS:
Pris för prenumeranter: 1 790 kronor.
Pris icke prenumeranter: 1 990 kronor.
Pris per person och avser del i B-hytt.

BOKA HÄR

M:s kryssningar till Åbo liknar inga andra. Vi har samlat ihop en riktig D-vitamininjektion  som kommer att pigga upp oss i höstmörkret.

M-magasin åker på kryssning – för 15:e gången!

I höst tar Åsa Lundegård och Amelia Adamo på sig kaptensmössorna och vi äter dricker, umgås och underhålls under ett dygn på Ålands hav. Kom med oss du också! Vi lovar ett fartfyllt dygn av glädje och överraskningar.

Åsa Lundegård och Amelia Adamo i kaptenskläder

Bli inspirerad på kryssningen av:

Malin Persson Giolito

Malin Persson Giolito fick 2016 ett stort genombrott med den kritikerhyllade rättegångsthrillern Störst av allt. Den belönades bl.a. med pris för Årets bästa kriminalroman och Glasnyckeln och har sålts i över 300 000 exemplar bara i Sverige. Översättningsrättigheterna är köpta av 29 länder och Störst av allt kommer att bli Netflix första svenska originalserie. Malin Persson Giolito har arbetat som advokat och på Europeiska kommissionen i Bryssel och har tidigare gett ut romanerna Dubbla slag (2008), Bara ett barn (2010) och Bortom varje rimligt tvivel (2012). Hon är född 1969, uppvuxen i Djursholm och bor idag med sin familj i Bryssel.

Foto: Viktor Fremling

Rickard Söderberg

Rickard Söderberg studerade vid OperaAkademiet i Köpenhamn och har gjort en rad roller exempelvis titelrollerna i Monteverdis L’Orfeo, J. C. Bachs Temistocle, Mozarts Idomeneo och Monteverdis L’Orfeo. Söderberg är idag lika uppmärksammad för sin sång som för sin aktivism och sitt engagemang i samhällsdebatten, något han plockat med sig in i rampljuset via medverkan i folkära program som Sommar i P1, Körslaget, Let’s Dance och Melodifestivalen. 2016 vann han dessutom tidningen QX pris som årets HBT-person och ledde det mycket uppskattade ”Gatans kör” på SVT. Under 2018 tar han sin föreställning ”Gaytenor” på turné genom Sverige, släpper en ny skiva och en ny bok med sina samlade texter. Självklart sjunger Rickard för oss!

Golnaz Hashemzadeh Bonde

Golnaz Hashemzadeh Bonde skriver om hur det är att vara en iransk invandrare och göra en klassresa neråt och om hur prestationer blir ett verktyg för att godkännas. I senaste romanen, Det var vi, berättar hon sin mammas historia.

Foto: Helen Karlsson

Roine MagnussonRoine Magnusson är fotografen som aldrig slutar att vara nyfiken. Han har sina rötter i traditionellt naturfoto men har hela tiden sökt sig vidare i formspråk, perspektiv och ljussättning. Som naturens egen studiofotograf har han fotograferat bilderna till den Augustprisnominerade Nära fåglar, och har även porträtterat kor och träd som de personligheter de är i böckerna Kor, en kärlekshistoria (Årets Pandabok 2012) och Till träden.

 

Lena Andersson

Augustprisade Lena Andersson är tillbaka med en ny strålande roman: ”Sveas son – en berättelse om folkhemmet”. Här berättar hon om samhällets utveckling genom en familj. Lena Andersson vann läsarnas hjärtan med sina romaner om den olyckligt förälskade poeten Ester. ”Egenmäktigt förfarande” ses redan som en klassiker. Hon är också känd för sina krönikor i DN.

Foto: Henric Lindsten.

Boka din plats idag!

NUVARANDE Lyckokryssa med M-magasin den 7-8 oktober 2018!
NÄSTA Träningsresa till Rhodos
7-14 oktober 2018