NÄR: 23-24 nov 2019
VAR: Ästad Vingård
PRIS: 3830 kr del i Tvåbäddsrum på Stenbackagården (4130 kr i enkelrum)
PRIS: 4030 kr del i dubbelrum på Kvarnbäcksgården med egen bastu&nbsp (4330 kr enkelrum);

 

BOKA HÄR

NYHET – Åk med Leila Söderholm till fantastiska Ästad Vingård. En av Sveriges största vingårdar vackert beläget i naturreservatet och Åkulla bokskogar i närheten av Göteborg. Under helgen får du lära känna Leila lite bättre, få lyssna på hennes gripande livshistoria och såklart träna tillsammans i glädjefylld och rolig träning som du kan ta med dig hem. Ni kommer även att få träffa Isabelle Moberg som tar med er på en yogaresa där ni kommer att få tid till återhämtning, hitta balansen och vara i nuet för en stund för att ladda era batterier.

Leila Söderholm

Leila Söderholm träning on bridge

Foto: Photographer: Le Monde de Leo

Leila Söderholm är föreläsare, inspiratör och hälsoexpert. Hon är flitigt anlitad av företag, stora magasin, hälsosajter och TV. Med sin smittande energi har hon coachat och inspirerat tusentals människor att göra de små förändringarna som gör den stora skillnaden!

Leila Söderholm Svart Tshirt Byline Lina Eidenberg

Leila är energiknippet som får dig att vakna till liv! Med lika stor del inkänning som humor inspirerar Leila både företag och privatpersoner till bättre hälsa och glädje. Utan pekpinnar, bara med härlig skön inspiration. I Leilas populära föreläsningar får du många tankeställare och enkla verktyg att använda direkt. Hur får vi balans i livet? Alla delar är lika viktiga, jobb och fritid, sociala kontakter, sömn, mat och rörelse. Hur kan vi må bättre på jobbet och vad har vi själva för ansvar?

Leila Söderholm sitting with ball

Foto: Photographer: Le Monde de Leo

Träningspass:
Leila har en förmåga att göra träningen rolig och härlig. Vi får lära oss hur vi hittar tid, vi får uppslag till nya roliga pass, inspiration till hur vi får till det och framför allt vi får massor av olika övningar och upplägg som gör det enklare att få in i livet.

Isabelle Moberg

Porträtt Isabelle Moberg

Isabelle Moberg är utbildad yogalärare med en certifierad 200h yoga alliance-utbildning från San Francisco. Hon började som balettlärare 2008 och har sedan dess lett många olika former av träning bland annat löpning, cirkelträning och bootcamp. Yoga är den träningsformen som fastnade och ligger närmast om hjärtat eftersom den alltid går att anpassa och utveckla. 

Isabelle delar med sig av en stark och utmanande yoga som leder till mer energi och bättre meditation. Hon tycker att det fina med yogan är att föra samman kropp, sinne och själ vilket bidrar till en bättre hälsa och ökad livsglädje.

Boende

Ästad Vingård ligger strax utanför Göteborg i ett vackert beläget naturreservat. Vi kommer att bo i Kvarnbäcksgården i smakligt inredda standard dubbelrum där alla rum har egen bastu. Alternativt i tvåbäddsrum på Stenbackagården med fin standard för er som söker bekväm komfort i mysig och lantlig miljö.

Ästad sovrum

Ästad stenbadkar

Allt detta ingår

  • Boende i dubbelrum eller tvåbäddsrum (enkelrumstillägg tillkommer)
  • Morgonfika (1 st)
  • Frukost (2 st)
  • Lunch (2 st) inklusive lättdryck
  • Gårdsmeny middag (1 st)
  • Vinguidning
  • Vinprovning
  • Föreläsning med Leila Söderholm
  • Träningspass med Leila Söderholm
  • Yogapass med Isabelle Moberg

Vinguidning & vinprovning på Ästad vingård

En svensk vingård i Halland, kan det bli bättre! För snart sex år sedan planterades 15.000 vinstockar på gården. Sedan följde år av både rekordkalla vintrar och otroligt heta somrar – torka, hagel, skyfall och nattfrost. Så på det fjärde året när vintern äntligen övergått till sommar, mognar Ästad vingårds Solarisdruvor precis lagom långsamt för att ge rätt sötma och smak – och det kan skördas. Ett år senare tappas det första vinet upp på Ästad vingård sitt eget vineri.

Vi kommer få en privat guidning i vineriet och ta del av processen där druvor omvandlas till ett vitt vin. Därefter väntas en egen vinprovning som bygger i stor utsträckning på sunt förnuft – stanna upp ett tag och koncentrera dig på hur vinet påverkar dina sinnen – och upptäck på så sätt din egen smak. Detta kommer att bli en härlig upplevelse där vi håller smaklökarna på topp tillsammans med ett öppet sinne.

Ästad vindruvor

Vintillverkning Ästad Vingård

Vingård Ästad

Program

Lördag 23 nov

08.00      Morgonfika

09.00 .    Redaktionen hälsar välkommen

09.30      Föreläsning – 100 % Hälsa – en livsviktig föreläsning                     om hållbart hälsoarbete.

10.10        Kaffe

10.30       Träning med Leila –

”Styrka To Go – träna igenom hela kroppen och öka konditionen. Ett garanterat enkelt, fartfylld, effektivt och överraskande pass där hela kroppen får sig en genomkörare.”

12.00        Dagens lunch inklusive lättdryck

13.30        Gemensam promenad för den som vill

14.00        Smygträna – varje minut gör skillnad

15.30       Yoga med Isabelle Moberg

17.00         Vinguidning

18.00         Vinprovning

19.00         Gårdsmeny

Söndag 24 nov

07.00          Morgonpromenad för den som vill

07.30           Morgonyoga med Isabelle Moberg

08.30          Frukost

10.00           Träning med Leila –

”Rumpa, lår & kondition  – våra största muskelgrupper tränar vi med små gummiband. Ett briljant sätt att få kontakt med musklerna så att de jobbar på djupet. Överkropp & Mage – Har du 12 minuter över i din vardag? Då är detta det perfekta passet för dig, garanterat effektivt och enkelt att få till.

12.00           Lunch

13.00          Workshop & frågestund med Leila – Strategier för hållbar hälsa, vilka små åtgärder ger stora förändringar i livet?

14.00          Avslutning

Obs att schemat är preliminärt.

I samarbete med Ästad Vingård

Följ Tara i sociala medier

Facebook – TARA – för kvinnan mitt i livet & Tara resor Instagram – @tidningentara