Mitt i idylliska Tällberg ligger First Hotel Gyllene Hornet där ToppHälsa ska rocka loss med en härlig träningshelg! Med oss har vi Madelinn Fernandez, Mia Rodhborn och Christer Skog.

NÄR: 15-17 okt 2021
VAR: First Hotel Gyllene Hornet
PRIS: 4895 kr (enkelrumstillägg tillkommer på 200 kr)
Allt detta ingår:
Boende, del i dubbelrum.
Frukostbuffé lörd & sönd, lunch lörd & sönd, middag fred & lörd,
Fika fre-sön, all träning enligt program. * Resan arrangeras av, och din bokning av resan kommer att ske direkt med Gyllene Hornet.

Natursköna Dalarna och området kring Siljan är som gjort för dagar med både lugn och ro – och häftiga träningspass i de vackra omgivningarna.

Vi har samlat ihop tre superinstruktörer som tillsammans kommer att ge dig en helg som du sent ska glömma! Eller vad sägs om rutinerade glädjespridaren från Gotland, Mia Rodhborn, som kommer att leda både yogapass och tuffare funktionell träning. Madelinn Fernandez från FightingSpirit (som själv tävlar i crossfit) kommer att hålla i box- och tauff-träningen. Tillsammans med världsrekordhållaren på cykel genom Europa, Christer Skog, som kör en kortare vandring en av dagarna, stavgångsintervaller och en föreläsning om träning, bildar de en trio som kommer att få dig att både skratta, kämpa och åka hem med träningsvärk i hela kroppen!

Men det finns förstås tid för återhämtning under helgen också. Gyllene Hornet har en härlig inomhuspool på 20 meter, där du kan ta en simtur innan frukost eller bara koppla av i mellan passen. Här finns också ett spa för dig som vill unna sig lite extra.

Ta chansen till en annorlunda och häftig träningshelg med oss! Vi följer förstås alla restriktioner från Folkhälsomyndigheterna.

HÄR HITTAR DU SCHEMAT FÖR HELGEN! 

 

mia_rodhborn2
Mia Rodhborn brinner för hållbar träning, där du blir ditt bästa jag – stark inifrån och ut. Hon tränar barn, vuxna, seniorer, rehab och gruppträning i allt ifrån yoga till crossfit. Mia har en gedigen bakgrund som coach är bland annat utbildad som STAC Elittränare, Stark genom klimakteriet, Medicinsk yoga instruktör, Samtalscoach och Kommunikation och förändringsarbete. Hon kommer ursprungligen från Gotland men har bott och verkat i Stockholm 25 av 30 åren i branschen. Följ henne på Instagram:
Miarodhborn

madelinn-fernandez2
Madelinn Fernandez driver företaget FightingSpirit som instruktör och personlig tränare/coach. Hon är en av Sveriges fyra Nike Master Trainers och även delägare i det egna träningskonceptet TAUFF Training. Madelinn har tävlat på SM nivå i Taekwondo men de senaste åren har hon fastnat extra för CrossFit som hon också tävlar i. Madelinn garanterar er att ni som följer med på denna helg att ni kommer få känna på vad fightingspirit är, på riktigt!

christer-skog2
Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Utöver skidor är Christer världsmästare på cykel genom Europa och föreläser om hållbar träning.