Följ med Martina Bonnier och Damernas Värld när hon under en weekendresa visar upp sin bild av modevärldens huvudstad Milano. Mode, inredning och fantastisk mat utlovas.

NÄR: 4-7 oktober 2018

PRIS:
Pris för prenumeranter: 17 990 kronor.
Pris icke prenumeranter: 18 990 kronor.
Pris per person och avser del i dubbelrum.

BOKA HÄR

Den 4-7 oktober 2018 visar Martina Bonnier sitt personliga Milano – modets huvudstad.

Fantastiskt mode, smakful inredning, underbar mat – det är inte många städer som slår Milano när det gäller livets goda. En som verkligen har tagit Milano till sitt hjärta är Damernas Världs chefredaktör Martina Bonnier, som upptäckte staden för drygt tjugo år sedan i samband med modeveckan, och som sedan dess ser till att regelbundet komma tillbaka – det blir minst fem besök per år.

– Jag älskar att bara gå omkring här, för det finns alltid nya saker att upptäcka. Du kan gå in i ett hål i väggen och komma ut i en vacker stadsträdgård med prunkande blommor, eller bara sätta dig på en kvarterskrog och få en fantastisk pasta. Och så alla vackra byggnader – många prestigebutiker ligger i gamla 1600-talspalats med väggmålningarna kvar.

En av fördelarna med Milano, enligt Martina, är stadens relativa litenhet, vilket gör att man hinner se och göra mycket på kort tid. En annan fördel är milaneserna.

– De är sanna livsnjutare och har kvalitetskänslan i ryggraden. Man kan se det på kashmirtröjan som taxichauffören har över axeln, hur de kombinerar färger – det finns en avslappnad elegans med en liten twist på allt de gör. Och så är de väldigt vänliga också.

Följ med på vår weekend i modets och hantverkets tecken. Vi bor på ett läckert lägenhetshotell – Damernas Världs egna Town House i Milano! Och svenska Marie Ekström från Miemil Eventi är med under hela resan.


Mer information om Damernas Världs modeweekend

KONTAKT vid frågor eller funderingar:
Mats Larsson på Trackers AB  på telefon 08 – 669 22 00.

Teknisk arrangör är Trackers AB.
Program arrangör är Miemil Eventi.

NUVARANDE Modeweekend i Milano med Damernas Värld!
4-7 oktober 2018
NÄSTA Inredningskurser med Allt i Hemmet
september – november 2018