ToppHälsas skidhelg på Selma Sunne Spa är den perfekta uppladdningen för dig som ska köra Tjejvasan, Vasaloppet eller vill ha en kickstart på längdsäsongen.

När: 25-27 januari 2019
Var: Selma Spa i Sunne
Pris: 4 445 kr inkl moms
Allt detta ingår:
– 2 övernattningar (boende i standard dubbelrum)
– 2 trerättersmiddagar
– 2 lunchbufféer
– 2 ekologiska frukostbufféer
– Tillgång till all skidinstruktion för hela helgen
-Alla föreläsningar
– Tillgång till vårt spaområde med pooler och bubbelpooler ute och inne samt bastu
– Gym ute och inne
– Alla våra ledarledda träningspass
– Badrock och tofflor att låna

BOKA HÄR

 

För åttonde året i rad åker vi till Sunne och kör vår populära skidhelg. Vi bor på härliga Selma Spa där vi njuter av yoga, bad och behandlingar mellan skidpassen. Vi åker på längden, och helgen passar både dig som är nybörjare och dig som vill maxa tekniken inför exempelvis Vasaloppet. Tränare är fd förbundskaptenen för Svenska skidlandslaget, Christer Skog. Förutom personlig coachning med vallningsråd och skidteknik föreläser han även om träningsupplägg och vilken utrustning som behövs.

Helgen bjuder även på härliga yogapass som passar utmärkt att varva skidåkningen med. På Selma Spa Sunne finns även fantastiska spamöjligheter för dig som vill koppla av efter passen. Missa inte den här härliga helgen att kicka igång din skidåkning med!

madshus skidmärke
Företaget och skidmärket Madshus finns på plats och kommer hålla ett kort föredrag om vallning. Det finns också tillfälle att låna och testa deras skidor.

 

 

 

ToppHälsa står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.

NUVARANDE Skidhelg i Sunne
25-27 januari 2019
NÄSTA Laga italienskt med Paolo Roberto
26-27 januari 2019