Kicka igång skidåkning med ToppHälsa under en helg i vackra Tällberg i Dalarna! Perfekt för dig som vill ladda inför Vasaloppet.

När: 8-10 feb 2019
Var: Villa Långbers i Tällberg
Pris: 4395 inkl moms. Enkelrumstillägg tillkommer på 300 kr
Allt detta ingår:
– 2 övernattningar (med boende i standard dubbelrum)
– 2 trerättersmiddagar
– 2 luncher
– 2 frukostar
– Kaffe med hembakat bröd serveras förmiddag och eftermiddag
– All skidinstruktion för hela helgen
– Alla våra ledarledda träningspass

BOKA HÄR

Har du funderat på att testa längdskidåkning eller har du bestämt dig för att åka Vasaloppet? Denna helg passar både dig som nybörjare och van motionär. Vi blir coachade av skidlandslagets fd förbundskapten Christer Skog. Förutom personlig coachning med vallningsråd och skidteknik föreläser han även om träningsupplägg och vilken utrustning som behövs.

Helgen bjuder även på härlig yoga med Sara Eriksson som bra komplement till skidträningen. Missa inte den här härliga helgen att kicka igång din skidåkning med!

 

skidmärket madshus
Företaget och skidmärket Madshus finns på plats och kommer hålla ett kort föredrag om vallning. Det finns också tillfälle att låna och testa deras skidor.

 

 

 

ToppHälsa står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.

Vi följer med:

TällbergChrister Skog HR

Foto: Magnus Osth

Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Utöver skidor är Christer världsmästare på cykel genom Europa och leder våra pass på landsvägscykel på träningsresorna.

 

 

 

 

Pam_peter_jönsson

Foto: fotograf peter joensson

Pamela Andersson är ToppHälsas chefredaktör och författare till två böcker: ”Jag ska inte dö idag”, och uppföljaren ”Två hål i huvudet och ett mirakel”, i vilka hon berättar om att leva med cancer, allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör och vart hin är idag. Pamela är ambassadör för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med om sin livshistoria samt har Pepp-podden tillsammans med kollegan Sandra Hiort.

 

 

 

 

Sara Eriksson

Sara Eriksson är med på flera av ToppHälsas träningsresor och leder många former av träning: H.I.T, Bootcamp, dans, cirkelfys, core/styrka, Water Aerobics och mycket mer. På skidlägret i Tällberg håller hon i yogapassen.

 

 

 

 

 

NUVARANDE Skidhelg i Tällberg
8-10 februari 2019
NÄSTA Träningsresa till Thailand
3-11 mars 2019