Taras lyckade författarhelg är äntligen tillbaka! Denna skrivarhelg vill du inte missa med succéförfattaren Anna Jansson som tillsammans med Jöns Hellsing och Caroline Eriksson kommer att skapa en kreativ och spännande helg i "författarens värld".

VAD: Skrivarhelg
VAR: Körunda Hotell
NÄR: 15-17 okt 2021
PRIS: 4495 kr/person i del i dubbelrum (enkelrumstillägg tillkommer)BOKA HÄR

Under en hel helg kommer du ha chansen att hänga med det här gänget sköna författare Anna Jansson, Caroline Eriksson och Jöns Hellsing på underbara Körunda. För dig som har skrivardrömmar, vill lyfta din kreativitet eller bara vill bli inspirerad av livet som författare passar denna helg dig perfekt. Våra författare kommer att dela med sig av sina författarberättelser, du får verktyg för att utveckla ditt skrivande, en massa bra tips och lite roliga skrivuppgifter att jobba med på plats.

Så missa inte detta unika tillfälle att ta ett nytt steg i livet och våga ta tag i dina drömmar eller helt enkelt bara träffa nya kreativa människor att dela sina erfarenheter, livshistorier och såklart äta god mat tillsammans med en vinprovning.

Allt detta ingår:

  • Övernattning fre-sön del i dubbelrum (enkelrumstillägg tillkommer)
  • Frukost lörd & sönd
  • Lunch lörd & sönd
  • Middag fred & lörd (tvårättersmiddag lörd)
  • Fika lörd & sönd
  • Föreläsningar och workshop

Hämta ner schemat för skrivarhelgen här! 

 

Profiler med under helgen

Författare Anna Jansson

Anna Jansson porträtt grön topp - fotograf Marianna Westerlund

Foto: Marianne Westerlund

Anna Jansson är sjuksköterska och uppväxt på Gotland. Hon har en sambo som är psykolog, tre vuxna barn, tre bonusbarn och tre barnbarn.

Julen 98 började hon skriva parallellt med arbetet på lungkliniken. Det året mötte hon en åttioårig kvinna som blivit misshandlad av sin psykiskt sjuke son och hennes författarskap föddes ur den bestörtning kvinnans berättelse väckte. Ett civiliserat samhälle måste kunna ta hand om människor bättre än så. Resultatet blev Annas första kriminalroman; ”Stum sitter guden”.

Förutom serien av kriminalromaner med Maria Wern som huvudperson, som för övrigt fyllt 20 år i år och filmatiserats med Eva Röse i huvudrollen, har hon skrivit 17 barnböckerna om ”Detektiv Emil Wern” på Rabén och Sjögren. Hon har också skrivit böcker i tillämpad etik för vårdpersonal. Fyra böcker i feelgoodgenren om en hårfrisörska i Visby och påbörjat en helt ny deckarserie från Örebro med boken ”Dotter saknad.”

Anna är nu aktuell med sin nya bok ”Dödslistan.” Med över fyra miljoner sålda böcker och 4 miljoner utlån på bibliotek har böckerna lästs över 8 miljoner gånger bara i Sverige. Böckerna är översatta till 17 språk och filmerna visats i mer än 25 länder.

På plats på Körunda kommer du att ta del av Annas föreläsning ”Hitta din egen berättelse”. Den har en teoretisk del på ca 70 minuter där Anna presenterar de viktigaste byggstenarna i skrivandets konst. I Workshopen ”Vi bygger en historia tillsammans” kommer vi tillsammans att ta fram vår kreativa sida på ett riktigt kul sätt där vi får chansen att skapa ”vår egen historia”.

Författare Caroline Eriksson

Caroline ErikssonFoto: Peter Knutson

Foto: Peter Knutson

Caroline Eriksson
Foto: Peter Knutson

Caroline Eriksson aktuell med Kom i min famn. Caroline arbetar numera heltid som författare men har en magisterexamen i socialpsykologi och jobbade tio år innan hon bestämde sig för att följa sin barndomsdröm och bli författare. ”Kom i min famn” är den första boken i en spänningsserie om Simone Boman (samtalsterapeut). Boken har tagits emot med strålande recensioner. Sammanlagt har Caroline givit ut fem spänningsromaner. Den första romanen  ”Djävulen hjälpte mig” nominerades till Stora ljudbokspriset och ”De Försvunna”, som kom 2015, blev en omedelbar internationell succé som såldes till 26 länder.

Författare Jöns Hellsing

Jöns Hellsing porträtt Harper Collins -Foto Ola Axman (6)

Foto: Ola Axman

Jöns Hellsing – debuterade med trilogi och nu i mars släpps hans sista del i Hope Island-trilogin (Händig man sökes kom först, sedan Halvvägs till himlen och nu kommer Havets drottning). Han är copywriter utöver sitt författarskap och kan trolla med ord!

Boende

Körunda - Hus

Vi bor på fantastiska Körunda som är en historisk mötesplats för moderna människor bara 30 minuter från Stockholm. Med ett varmt bemötande kommer Körundas underbara personal att ta hand om alltid med ett glatt leende och service i högklass. Vi är omgivna av en vacker natur och sjö där vi emellan våra aktiviteter kan utforska omgivningarna i form av promenader  och kanske en löprunda för den som önskar.

Bubbelbar

Foto: Lars Wasell

Körunda---Pooll

Körunda---Relax

Skrivarhelgen arrangeras av, och din bokning av vistelsen kommer att ske direkt med Körunda Golf & Konferenshotell.

Logo_svart (1)

Frågor kring boende hänvisar vi till Körunda

Telefon: 08-520 390 30

E-post: info@korunda.se

Frågor kring program och innehåll

Projektledare Kerstin Broström

E-post: kerstin.brostrom@mag.bonnier.se

Tara-logga-rosa