Succéhelgen är tillbaka! Unna dig en träningshelg som kommer bjuda på en massa rolig dans, yoga, tuffa och effektiva funktionella pass samt givetvis också njutning av den magiska SPA-avdelningen.

När: 13-15 november 2020
Var: Hooks Herrgård
Pris:4500 kr (enkelrumstillägg 400 kr)
Allt detta ingår:
– Boende fre – sön (del i dubbelrum)
– 2 frukostar
– 2 luncher
– 2 middagar
– Mellanmål
– Alla träningspass enligt program
– Föreläsning
– Tillgång till en underbar spaanläggning

 

BOKA HÄR

ToppHälsa är tillbaka på Hooks Herrgård där Let´s dance favoriten Calle Sterner följer med och sprider sin härliga energi! Här kommer du få svettas loss till massa härliga dansstilar! Du kommer få känna på fightingspirit med personliga tränaren, instruktören och coachen Madelinn Fernandez. Självklart bjuder vi också på andra pass, bland annat, HIIT och cirkelträning som hålls av Johanna Antonsson och Jennie Wall, vi lovar både träningsvärk och träningsglädje. Dessutom kommer du få balansera den tuffa träningen med yoga i olika former. På kvällarna njuter vi av SPA-lyx och god mat och dryck i den fina herrgårdsmiljön.Träningshelgen passar dig oavsett vilken nivå du ligger på i din träning!

Hooks Herrgård ligger strax intill E4n – tre mil söder om Jönköping.


Om våra ledare:

Madelinn-Fernandes

Madelinn Fernandez driver företaget FightingSpirit som instruktör och personlig tränare/coach. Hon är en av Sveriges fyra Nike Master Trainers och även delägare i det egna träningskonceptet TAUFF Training. Madelinn har tävlat på SM nivå i Taekwondo men de senaste åren har hon fastnat extra för CrossFit som hon också tävlar i. Madelinn garanterar er att ni som följer med på denna helg att ni kommer få känna på vad fightingspirit är, på riktigt!

Calle-Sterne

Calle Sterner är Let’s danceprofilen som inte bara nu gör succé i Let’s dance utan även har levererat på högsta nivå i dansshowen ”Dansa samba med mig”. Calle är göteborgaren som började som 8 – åring på dansskolan Sinclair där han också har undervisat sen 16 år tillbaka. Emellan dansen har Calle även gjort en hel del modelljobb och modevisningar. Med Calles härliga personlighet, energi och glädje kommer du som deltagare att få prova på det mesta inom dansens värld. Så stoppa ner dansskorna, kasta dig ut och kör järnet med Calle.

Jennie-wall1

Jennie Wall, är ett energiknippe som hjälper dig att ge det där lilla extra. Hon har jobbat med träning i över 15 år och varit platschef på Nordic Wellness i 10 antal år innan hon började på Hooks Herrgård. Jennie är expert inom HIIT (High intensiv traning) och gruppträning har alltid stått hjärtat närmst genom att få inspirera människor till att ge 110%. Genom energi, glädje och svett hjälper hon dig att utvecklas till en helt ny nivå.

Johanna

Johanna Antonsson, är träningsansvarig på Hooks Herrgård samt att hon driver två andra bolag inom PT/Kost & online-coachning. Johanna älskar schlager och dessa låtar får man ofta höra på hennes träningspass. Hennes teori för träning är att hitta en träningsform som du tycker är rolig – på så sätt blir det både hållbart och långsiktigt. Johannas energi och coachning förstärker motivationen till träning och du träffar henne på många olika typer av träningspass som Move You Body, fysträning, core eller Move HIIT.


Om programmet:

(Kommer inom kort)


Hooks

Hooks-Herrgård---Spa
Hooks-Herrgård---Spa2

Hooks-Herrgård---Spaa

Hooks-Herrgård---Säng

Hooks-Herrgård---Pass

Hooks-Herrgård--pass2

Hooks-Herrgård---Dans
Hooks-Herrgård---Mat
Hooks-Herrgåård

TH_traingcamp_rosalinne_utan_årtal-(1)-2_rosa