ToppHälsa är tillbaka på natursköna Hooks Herrgård vid Hokasjön! Här bjuds på dans, boxning och givetvis också en unik möjlighet till avslappning i spa-avdelningen.

NÄR: 16-18 november 2018
PRIS: Del i dubbelrum:
4 398 kronor per person
Enkelrumstillägg: 400kr

 

BOKA HÄR

 

I november följer proffsboxaren och stuntkvinnan från filmen Wonder Woman – Madeleine Beijner Vall, med oss. Under hennes pass kommer du att få träna och testa på en härlig mix med lite av det bästa från fightingvärlden – både boxning och sparkar, men även stunt-moves, självförsvar och lekfulla kampövningar.

Dansa energifylld jive, sensuell salsa och kaxig cha cha med Kristjan Lootus från tv-programmet Let´s Dance! Yoga och meditera med Charlotte Fredriksson, yogalärare på Villavi, hälsoinspiratör och wellnessbloggare. Charlotte föreläser dessutom om tarmfloran och hur onda och goda bakterier påverkar hur du mår.

Självklart har vi även tid för spa-lyx och att avnjuta god mat och dryck i härlig herrgårdsmiljö.

TILLVAL:

Gå LEDARSPÅRET under ToppHälsas träningshelg på Hooks Herrgård. Ledarskapscoachen Ing-Marie Rundwall erbjuder dig enskild coachning, träning i små grupper och inspirerande föreläsningar under helgen. Ing-Marie utmanar dig att våga och vilja växa i ledarrollen. För tillvalet ”Ledarspåret” tillkommer en kostnad på 2000 kr och aktiviteterna schemaläggs så att du kan delta i alla Topphälsas ordinarie träningspass.

Ing-Marie Rundwall, ledarskapscoach

Ing-Marie Rundwall, ledarskapscoach och föreläsare med yrkeserfarenheter från branscher som arbetslagsutvecklingkonsulent, professionsutbildning och direktörsuppdrag. Akademisk bakgrund: arbetsvetenskap, beteendevetenskap, Masterexamen i Ledarskap och organisation.

VAR: Hooks Herrgård, några mil söder om Jönköping
INGÅR: Boende i två nätter, två frukostar, två luncher, två middagar, tillgång till en underbar spaanläggning, alla träningspass och föreläsningar.

Incheckning från kl 14.30 på ankomstdagen.

REKOMMENDATIONER FRÅN TRÄNINGSDELTAGARE:

TräningsresaAnneli Welandson, 51 år 

”Jag jobbar med träning och har ändå fått lära mig många nya spännande saker. Det har varit jättekul att fylla på med energi att ta med sig hem och nu använda i både jobb och vardag”

 

 

 

 

Ellinor Bokedal, 35 årDeltagare på Topphälsas träningsresa
”Jag reser gärna ensam och träffar nya glada människor som är där av samma anledning som jag. Nu åker jag härifrån fylld av glädje och inspiration”

 

 

OM LEDARNA PÅ HOOKS HERRGÅRD:

Madeleine Vall Beijner
Madeleine Vall Beijner är professionell fighter med VM-medaljer i thaiboxning och titlar som svensk-, nordisk- och europamästare i ryggsäcken. Utöver thaiboxning tränar hon MMA, boxning, löpning, yoga och gillar extra mycket (förutom att slåss) att träna utomhus och bli smutsig under naglarna. Hon är PT, löpcoach, kostrådgivare, håller seminarium, föreläsningar och frilansar som journalist. Madde spelade dessutom in stunts i filmen Wonder Woman.

Kristjan LootusKristjan Lootus är tävlingsdansaren som började dansa redan som 6-åring. Kristjan har en gedigen bakgrund som proffsdansare och koreograf. Ni känner igen honom från bland annat Let’s Dance där han 2011 kammade hem segern tillsammans med Jessica Andersson. Han har även deltagit i Diggiloos sommarturné, Joe Laberos magishower, Rapsody in Rock och Melodifestivalen.

 

Charlotte FredrikssonCharlotte Fredriksson är yogalärare på Villavi, hälsoinspiratör och wellnessbloggare. Hon leder Yin, Dynamisk Vinyasa Flow, Shake- & dance-meditation och dessutom föreläser hon om Clean eating.

 

NUVARANDE Träningshelg på Hooks Herrgård
16-18 november 2018
NÄSTA Spa- och yogahelg med Tara i Varberg!
17-18 november 2018