Den årliga succéhelgen är tillbaka! Unna dig en träningshelg med ToppHälsa du sent kommer glömma.

När: 23-25 okt 2020
Var: Körunda Hotell
Pris: 4495 kr (enkelrumstillägg 500 kr)
Allt detta ingår:
– Boende, del i dubbelrum
– Frukost, lunch och middag
– Tillgång till relaxavdelningen och bastuflotten
– All träning enligt program
– Föreläsning

BOKA HÄR

I oktober är ToppHälsa tillbaka på underbara Körunda utanför Stockholm med ett riktigt girlpower-gäng! I de vackra
omgivningarna, mitt i naturen mellan sjö och skog, bor vi i en modern anläggning med mysig och personlig hemma-hos-känsla.
Våra instruktörer står redo att utmana dig med en tuff thaiboxträning och roliga moveoo-pass där både flåset och musklerna får sig en rejäl genomkörare!

Tvåfaldiga EM-guldmedaljören i thaiboxning och Hollywood-meriterade skådespelaren från filmen Wonder Woman,
Madeleine Vall Beijner, finns på plats för att pressa dig till ditt yttersta. Hon har sällskap av grymma pt:n Lena Möller som kör funktionell träning för hela kroppen. Träningsvärk utlovas! Break it and you will make it-Elin Härkönen finns på plats och utmanar dig i ett roligt acroyoga-pass på lördagen, och kör sedan en skön strechyoga på söndagmorgon. Utöver all träning bjuds du på fantastisk mat, avslappning i den härliga relaxen och bastuflotten, och du får tid för dig själv med både nya och gamla vänner.

Körunda ligger endast 30 minuter från Stockholm City. Mitt i naturen mellan sjö och skog bor vi i en modern anläggning med mysig och personlig ”hemma hos”- känsla: Körunda

Utöver all träning bjuds vi på fantastisk mat, avslappning i den härliga relaxen och bastuflotten, och du får tid för dig själv med nya och gamla vänner. Träningshelgen passar dig oavsett vilken nivå du ligger på i din träning!

SCHEMAT FÖR HELGEN HITTAR DU HÄR! 


OM VÅRA LEDARE:

 

Madeleine Vall Beijner är professionell fighter med VM-medaljer i thaiboxning och titlar som svensk-, nordisk- och europamästare i ryggsäcken. Utöver thaiboxning tränar hon MMA, boxning, löpning, yoga och gillar extra mycket (förutom att slåss) att träna utomhus och bli smutsig under naglarna. Hon är PT, löpcoach, kostrådgivare, håller seminarium, föreläsningar och frilansar som journalist. Madde spelade dessutom in stunts i filmen Wonder Woman.

LenaMöller

Lena Möller som har många års erfarenhet som PT, träningsinstruktör och dansare. Hon älskar att bidra till andras rörelseglädje och kommer med sin energi och positivitet sprida glädje på alla plan. Vi kommer att få testa funktionell träning, ben & rumpa, energi-class, core och slutligen få oss att hitta balansen och slappna av i en mindful movement. Lena har sjungit i kör i hela sitt liv, tävlat i konstsim och är även friskvårdsmassör.

 

ElinHärkönen

Gymnasten Elin Härkönen har flera SM-guld som voltigegymnast (gymnastik på hästryggen). Efter att ha brutit nacken som 18-åring har Elin jobbat sig tillbaka till idrotten igen och 2017 vann hon EM-guld i en annan sport, hinderbana. I dag jobbar hon som personlig tränare och föreläsare och är känd för sitt instagramkonto @breakitandyouwillmakeit där hon gör till synes omöjliga gymnastiska övningar på gymmet eller ute i naturen. På ToppHälsas helg kommer hon att köra två pass. På lördag blir det ett lekfullt roligt acroyoga-pass där vi jobbar två och två och utmanar vår kroppskontroll. På söndag morgon blir ett härligt stretchyogapass där vi sträcker ut och mjukar upp kroppen efter två dagars träning.


 

Schema kommer inom kort!

 


Körunda

Körunda - Naturbild

Körunda - Yoga

från lobby med lite gran
Körunda---Bastu

Körunda---Bastuu

Bastu---Körunda

Relax---Körunda

I samarbete med Körunda

Logo_svart (1)

Vid frågor kring hotell och boende kontakta Körunda direkt:  info@korunda.se eller 08-520 390 30.

Projektledare för helgen är Pamela Andersson. Vid frågor kring program och innehåll kontakta: pamela.andersson@mag.bonnier.se

 

TH_traingcamp_rosalinne_utan_årtal-(1)-2_rosa