Den årliga succéhelgen är tillbaka! Unna dig en träningshelg med ToppHälsa du sent kommer glömma.

När: 23-25 okt 2020
Var: Körunda Hotell
Pris: 4495 kr (enkelrumstillägg 500 kr)
Allt detta ingår:
– Boende, del i dubbelrum
– Frukost, lunch och middag
– Tillgång till relaxavdelningen och bastuflotten
– All träning enligt program
– Föreläsning

BOKA HÄR

ToppHälsa är tillbaka på Körunda Hotell där vi kommer att utmana dig med tuff bootcampträning där både flåset och musklerna får sig en rejäl genomkörare med Madeleine Vall Beiner. Balansera sedan denna tuffa träning med Moveoo, Jose Nunez banbrytande koncept där du får utmana dig i en träningsmetod där variation står i centrum. Här utmanas du på ett varierat, individuellt och naturligt sätt – vi lovar både träningsvärk, övningar du aldrig testat tidigare – och många skratt! Såklart blir det också föreläsningar. Fler profiler tillkommer.

Körunda ligger endast 30 minuter från Stockholm City. Mitt i naturen mellan sjö och skog bor vi i en modern anläggning med mysig och personlig ”hemma hos”- känsla: Körunda

Utöver all träning bjuds vi på fantastisk mat, avslappning i den härliga relaxen och bastuflotten, och du får tid för dig själv med nya och gamla vänner. Träningshelgen passar dig oavsett vilken nivå du ligger på i din träning!


OM VÅRA LEDARE:

 

Madeleine Vall Beijner är professionell fighter med VM-medaljer i thaiboxning och titlar som svensk-, nordisk- och europamästare i ryggsäcken. Utöver thaiboxning tränar hon MMA, boxning, löpning, yoga och gillar extra mycket (förutom att slåss) att träna utomhus och bli smutsig under naglarna. Hon är PT, löpcoach, kostrådgivare, håller seminarium, föreläsningar och frilansar som journalist. Madde spelade dessutom in stunts i filmen Wonder Woman.

José

José Nuñez är grundare till konceptet Moveoo, och driver och utvecklar nya moveoo-instruktörer över hela landet. Han är också PT, och föreläsare och är ofta med på ToppHälsas resor. Jose har sin idrottsliga bakgrund i basket och boxning, och drivs av att utmana den traditionella träningen med nya tankar och möjligheter.


 

Schema kommer inom kort!

 


Körunda

Körunda - Naturbild

Körunda - Yoga

från lobby med lite gran
Körunda---Bastu

Körunda---Bastuu

Bastu---Körunda

Relax---Körunda

I samarbete med Körunda

Logo_svart (1)

Vid frågor kring hotell och boende kontakta Körunda direkt:  info@korunda.se eller 08-520 390 30.

Projektledare för helgen är Pamela Andersson. Vid frågor kring program och innehåll kontakta: pamela.andersson@mag.bonnier.se

 

TH_traingcamp_rosalinne_utan_årtal-(1)-2_rosa