Ladda batterierna inför vintern på ToppHälsas träningshelg på natursköna Körunda!

När: 25-27 oktober 2019
Var: Körunda Hotell
Pris: 4295 kr (enkelrumstillägg 500 kr)
Allt detta ingår:
– Boende, del i dubbelrum
– Frukost, lunch och middag
– Tillgång till relaxavdelningen och bastuflotten
– All träning enligt program
– Föreläsning

BOKA HÄR

Körunda är ToppHälsas andra hem och nu bjuder vi återigen hem dig till vår träningshelg i oktober! Dansa dig svettig till härlig Latin Salsa, Energy Jive och Cha cha tillsammans med proffdansaren från Let´s Dance Kristjan LootusPaolo Roberto utmanar dig med tuff bootcampträning där både flåset och musklerna får sig en genomkörare! Få tips och tricks på hur du utvecklar ditt löpsteg för att komma igång med löpningen och kunna springa längre. Dessutom får du pröva på olika former av yoga under helgen tillsammans med Beatrice Sjöberg Magnusson!

Efter en härlig middag på lördagskvällen får vi slappna av och skratta till underbart rolig stand up av en av Sveriges mest framstående komiker – Marika Carlsson. Hon har varit med i bland annat i humorprogrammet Parlamentet och Stockholm Live. Hon har varit värd för Sommar i P1 och har det egna programmet Marika i P4. Marika har utsetts till Årets kvinnliga komiker vid Svenska Stand up-galan två gånger.

Nu senast var Marika Carlsson aktuell med supersuccén Jag är gud. En standup-föreställning där hon gjorde upp med sin sexuella läggning och kristna uppväxt. Med sin komiska vinkel lyckas hon ge nytt ljus på den heliga skriftens fallgropar.

Dessutom får ni lyssna till Sara Hoy som föreläser utifrån sin nya bok Yoga, vetenskap & fakta. Ny spännande forskning visar att yogan inte bara ökar välbefinnandet, utan även kan ge bland annat en ökad stresstålighet, hjälpa vid depression och oro och minska risken för hjärt-kärlsjukdom. Förutom att presentera fakta ger Sara praktiska tips på enkla yogaövningar och strategier du kan använda för en hållbar hälsa och att förebygga vanliga sjukdomar.

OM KÖRUNDA HOTELL

Körunda Hotell ligger endast 30 minuter från Stockholm City. Mitt i naturen mellan sjö och skog i en modern anläggning med mysig och personlig ”hemma hos”-känsla. Utöver all träning bjuds vi på fantastisk mat, avslappning i den härliga relaxen och bastuflotten, och du får tid för dig själv med nya och gamla vänner. Träningshelgen passar dig oavsett vilken nivå du ligger på i din träning!

OM LEDARNA

Fotobyline Jonas koel

Foto: Jonas Koel

Paolo Roberto är mannen med bokstavligen många bollar i luften. Han är flerfaldig svensk och nordisk mästare i Taekwondo och kickboxning, programledare på TV, har skrivit sex böcker om mat och träning, har det egna matmagasinet Paolo’s mat, restaurangkedjan Pane Fresco i Stockholm, Göteborg och Norrköping och jobbar aktivt med konferenshotellet Körunda.

 

Kristjan Lootus
Kristjan Lootus är tävlingsdansaren som började dansa redan som 6-åring. Kristjan har en gedigen bakgrund som proffsdansare och koreograf. Ni känner igen honom från bland annat Let’s Dance där han 2011 kammade hem segern tillsammans med Jessica Andersson. Han har även deltagit i Diggiloos sommarturné, Joe Laberos magishower, Rapsody in Rock och Melodifestivalen.

 

 

Marika carlsson
Marika Carlsson är en av Sveriges mest framstående komiker och varit med i bland annat i Parlamentet och Stockholm Live. Hon har varit värd för Sommar i P1 och har det egna programmet Marika i P4. Marika har utsetts till Årets kvinnliga komiker vid Svenska Stand up-galan två gånger.

 

 

 

Sara Hoy
Sara Hoy är utbildad och verksam yogalärare samt arbetar i forskningsprojekt kopplat till yoga vid Karolinska Institutet och CPF. Hon är utbildad folkhälsovetare och läser nu biomekanik, fysiologi och idrottsmedicin vid KI och GIH. Sara utbildar yogalärare på Nordiska Yogainstitutet samt driver företaget Yoga Prehab som arbetar med att stödja människor i att skapa ett proaktivt förhållningssätt till kropp och hälsa.

 

 5b7aa95c818f4 5b7aa95c81949beatrice sjoberg.jpg
Få upp flåset i härliga energigivande Vinyasa Flow yoga-klasser och Ashtanga yoga-klasser och lär dig andningsteknik tillsammans med Beatrice Sjöberg Magnusson, yogalärare på Soyoga och grundare av ekologiska yogaklädmärket Sobea.

 


 

Följ ToppHälsa i sociala medier:

Facebook: ToppHälsa Travel
Instagram: @topphalsamagazine

Övrigt

ToppHälsa står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.