Ladda batterierna inför vintern på ToppHälsas träningshelg på natursköna Körunda!

När: 19-21 oktober 2018
Pris: Fre-sön 4295 kr per person inkl moms.

BOKA HÄR

Träna fightfys med Freddie Nyholm med inslag från karate, taekwondo, boxning och muay thai. Med Freddie får du även lära dig ett dansnummer till latinorytmer och förflytta dig i sinnet till Afrika under ett svettigt och frigörande afrodanspass. Paolo Roberto utmanar dig med tuff bootcampträning där både flåset och musklerna får sig en genomkörare! Få tips och tricks på hur du utvecklar ditt löpsteg för att komma igång med löpningen och kunna springa längre med ToppHälsas löpcoach och projektledare Matilda Bergfeldt. Dessutom får du pröva på olika former av yoga under helgen tillsammans med Beatrice Sjöberg Magnusson!

Det hetaste just nu inom kost är fermenterad (syrad) mat och alla pratar om tarmfloran. På lördagen kommer Ph D. och systemforskaren Soki Choi att föreläsa om hur tarmbakterierna stärker hjärnan.  Soki avslöjar även sina bästa recept på kimchi och kombucha, alla proppade med goda bakterier, för att kickstarta din hjärna.

Körunda ligger endast 30 minuter från Stockholm City. Mitt i naturen mellan sjö och skog i en modern anläggning med mysig och personlig ”hemma hos”-känsla. Utöver all träning bjuds vi på fantastisk mat, avslappning i den härliga relaxen och bastuflotten, och du får tid för dig själv med nya och gamla vänner. Träningshelgen passar dig oavsett vilken nivå du ligger på i din träning!

Var: Körunda Hotell & Konferens

Enkelrumstillägg tillkommer på 500 kr. Lör-sön 3600 kr per pers inkl moms. Enkelrumstillägg tillkommer på 300 kr.

Ingår: Del i dubbelrum, frukost, lunch och middag, tillgång till relaxavdelningen och bastuflotten, alla våra ledarledda träningspass och föreläsningar.

Kort om ledarna på träningshelgen:

Paolo RobertoPaolo Roberto är mannen med bokstavligen många bollar i luften. Han är flerfaldig svensk och nordisk mästare i Taekwondo och kickboxning, programledare på TV, har skrivit sex böcker om mat och träning, har det egna matmagasinet Paolo’s mat, restaurangkedjan Pane Fresco i Stockholm, Göteborg och Norrköping och jobbar aktivt med konferenshotellet Körunda.

Freddie NyholmFreddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion.

Matilda BergfeldtMatilda Bergfeldt är projektledare för ToppHälsas träningsresor och träningshelger och utbildad Urban Tribes löpcoach.

Beatrice Sjöberg MagnussonFå upp flåset i härliga energigivande Vinyasa Flow yoga-klasser och Ashtanga yoga-klasser och lär dig andningsteknik tillsammans med Beatrice Sjöberg Magnusson, yogalärare på Soyoga och grundare av ekologiska yogaklädmärket Sobea.

Soki ChoiSoki Choi, PhD, är entreprenör och en internationellt prisbelönad systemforskare från Karolinska Institutet. Hon har föreläst världen över, pratat om framtidens hälsa och sjukvård i TED Talk samt i svenska tv-program. Soki har även forskat vid Harvard och arbetat som FoU-rådgivare vid Karolinska Universitetssjukhuset.


 

Gruppträning utomhus Träning i Körunda  Promenad längs vattnet Middag med många gäster Yoga Balans och fokus i yoga

Följ ToppHälsa i sociala medier:

Facebook: ToppHälsa Travel
Instagram: @topphalsamagazine

NUVARANDE Träningshelg på Körunda
19-21 oktober 2018
NÄSTA Log out-läger i Tällberg
19-21 oktober 2018