ÄNTLIGEN! I mitten av mars kör vi vår första träningshelg på fantastiska hotellet Royal Park i Frösunda strax utanför Stockholm.

När: 12-14 mars 2021
Var: Royal Park, Stockholm
Pris: från 4.998 kr
 

BOKA HÄR

I de vackra omgivningarna med Brunnsviken och Hagaparken som närmsta grannar ska vi kicka igång våren med träning för både kropp och sinne!

Vi har bland annat laddat med både WOD (Workout of the day), HIT, Bootcamp, och cirkelfys. José Nunez är på plats med sitt egna populära koncept Moveoo och han kör också en föreläsning på lördagkvällen. Lena Järpsten kommer att guida er i yogans härliga värld varje morgon och kväll.

Vill man går det bra att avsluta dagarna på egen hand i hotellets relax. Här finns en 14-meters uppvärmd inomhuspool och bastu (separat för kvinnor och män).

Unna dig en härlig helg på fyrstjärniga Royal Park med oss på ToppHälsa och Apollo – och åk hem på söndagen med ny energi och ett leende på läpparna! Hoppas att vi ses!


 

ALLT DETTA INGÅR:

– Boende (del i dubbelrum)
– Helpension (ej dryck)
– Alla träningspass
– Föreläsning
– Tlllgång till relax & lounge


Om ledarna:

Lena Järpsten har över 15-års erfarenhet av gruppträning inom både cykel, aerobics, styrketräning och yoga och är certifierad inom Yoga Alliance. Lena håller dessutom utbildningar för ledare, företag och myndigheter. Hon har haft Indien som ett andra hem under många år där hon fördjupat sig i sambandet mellan rörelse, kroppen och vår förmåga att uppleva glädje och välbefinnande.

José Nuñez är grundare till konceptet Moveoo, och driver och utvecklar nya moveoo-instruktörer över hela landet. Han är också PT, och föreläsare och är ofta med på ToppHälsas resor. José har sin idrottsliga bakgrund i basket och boxning, och drivs av att utmana den traditionella träningen med nya tankar och möjligheter.


 

Mer om Hotellet:

Träningsaktiviteter

På Haga Health Club finns ett brett utbud av sporter och gruppträningar. Här finns ett välutrustat gym med högkvalitativa konditionsmaskiner, styrketräningsmaskiner och fria vikter samt en 600 m2 powerbox dedikerad för kampsport, performance-träning och funktionell träning. I powerboxen finns flertalet boxningssäckar, kettlebells, battle ropes, dips- och chinsräcken och mycket annat. Haga Health Club erbjuder även gruppträningspass som till exempel spinning, cirkelträning, core och boxning.*) Stor inomhushall.

Vill du träna utomhus finns ett utomhusgym med utsikt över Brunnsviken och i Hagaparken finns flera löprundor, såväl grus som trail, att välja mellan. Hyr en cykel (city bikes) eller kajak (i perioden 1 maj-30 sept) och utforska omgivningarna. Du kan också ta del av simning, swimrun och triathlon i Hagaparken och Brunnsviken eller SUP vid hotellets anlagda strand.

Relax med inomhuspool

På hotellet finns en relaxavdelning med en 14-meters uppvärmd inomhuspool (barn är välkomna i inomhuspoolen) bastu (separat för kvinnor och män) och behandlingar mot avgift*).

Mat & dryck

Royal Park Stockholms à la carte-restaurang är etablerad som en av landets främsta veganska restauranger, men här finns även ett brett utbud av rätter även för de som ej önskar vegansk mat. Hotellet erbjuder kulinariska upplevelser signerade John & co Plant Lab som arbetar för hållbarhet och erbjuder växtbaserad mat och dryck med världen som inspiration. Hotellets söndagsbrunch, som är en av Stockholms mest populära, är 100% vegansk. Nu när brunchen inte kan genomföras så erbjuds istället dagligen mixade veganska rätter att dela på. Uteservering och Pizza in the park alla kvällar i veckan. Två kvällar i veckan arrangeras även grillaftnar om vädret tillåter. Room service.

John & co Plant Lab huserar i samma byggnad som Royal Park och har där även sin tillverkning av bland annat den veganska glassen Sophie’s Raw Ice cream och ostar med cashewnötter som bas. Här är nyfikenheten stor och man arbetar enbart med växtbaserad alternativ.