Passa på att fly undan novembermörkret och följ med Lina och Mia från Food Pharmacy till färgsprakande Marrakech. Vi maxar denna weekend med det absolut bästa staden har att erbjuda i form av upplevelser, mat, shopping och såklart spännande föreläsningar och workshops.

När: 7 – 10 november
Pris: 12 900 kr för prenumerant
13 500 kr för icke prenumerant

 

BOKA HÄR

 

Att åka med Food Pharmacy till Marrakech är en fantastisk kombination. Marrakech är kryddornas centrum och vi vet att kryddor är fullproppade med antioxidanter som ger bra skydd mot inflammation.

Givetvis finns det tid för shopping och shoppingen i Marrakech är makalös! Bli inte förvånad som du kommer hem med både en antik matta och ett silverfat. Med glimten i ögonen och ett stort leende så är prutmånen också stor. Djema el Fna är torget som tycks slå världsrekord i kaos, här samsas ormtjusare med färsk juice och kopior av märkesväskor. Det bästa är bara att helt ge sig hän och uppleva detta virrvarr.

Följ med amelia & Food Pharmacy till Marrakech!

Vy över Marrakech Kryddor på basar

Vart: Marrakech

Allt detta ingår: 

  • Flyg tur och retur från Stockholm
  • Del i dubbelrum med daglig frukost
  • Morgonyoga
  • En middag
  • En lunch
  • Guidad tur på kryddmarknaden
  • Kamelsafari i Palmoasen
  • Föreläsningar och workshops med Food Pharmacy

Under resan har vi ett härligt schema där vi också får se sanddynorna under en kameltur. Men det finns även utrymme för dig att shoppa, besöka ett hamam eller varför inte själv testa magdans.

Mer om Food Pharmacy

Food Pharmacy kokbokenFood Pharmacy består av två underbara kvinnor, Mia och Lina. De började sin resa tillsammans långt innan tarmflorebakterier var intressant. När de flera år senare i sin relation kände sig förvirrade om vad som egentligen är rätt kosthållning, 5:2, LCHF och så vidare tog de ett beslut. Beslutet var en fantastisk blogg där de försöker reda ut alla begrepp kring kosten. På deras blogg kan du ta del av deras budord som bland annat:

1 Fokusera på vad du ska äta snarare än vad du ska utesluta
2 Ät jättemycket råa grönsaker i många olika färger
3 Ät sparsamt med kött
4 Frossa i gröna blad

Deras tips är ”att välja ut några recept på bloggen och börja laga dem med jämna mellanrum så är du på god väg. Fokusera på vad du ska tillföra kroppen för härligheter snarare än vad du ska utesluta, så brukar det där andra lösa sig av bara farten.”

Mia och Lina från Food Pharmacy

Mer om hotellet Le Printemps by Blue Sea

I området Gueliz, mitt i det moderna Marrakech ligger Le Printemps by Blue Sea. Hotellet som byggdes 2014 har modern design och utgör en perfekt bas för en weekend i Marrakech. Medinan ligger bara 3 km bort och i området finns flera restauranger, caféer, små butiker och gallerier. Det finns också en utomhus pool på hotellet.

Le Printemps by Blue Sea i Marrakech Lyxhotell i Marocko

NUVARANDE Upplev Marrakech med Food Pharmacy
7-10 november 2018
NÄSTA Utveckla din inre författare med tara!
9-11 november 2018