Följ med oss till fantastiska Bad Gastein i Österrike och bli ett med naturen - den perfekta vandringsresan gör du med oss på ToppHälsa!

När: 7-11 sept 2019
Var: Hotel Post, Bad Gastein i Österrike
Pris: 11 495 kr (Enkelrumstillägg 1000 kr, begränsat antal)
Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn
Allt detta ingår:
– Flyg T/R Arlanda/Göteborg/Köpenhamn – München
– Transfer München – Bad Gastein
– Inkvartering i 4 nätter på Hotel Post****
– Frukostbuffé på hotellet i 4 dagar
– Fyrarätters middag i 4 dagar
– Fri tillgång till spa- och wellness på Hotel Salzburger Hof
– Alpin vandring i 3 dagar, inkl lunch, guidning och transporter.
– Yoga- och träningspass
– Reseledarservice
– Lokala skatter och flygskatter

BOKA HÄR

Njut av de underbara dofterna från almträden, den friska bergsluften och brusandet av bäckarna under våra fantastiska vandringar. Upplev de genuina 350 km långa vandringsvägar genom Gasteindalen. Tillsammans med Agneta Sjödin, lokala bergsguider och reseledare från STS Alpresor kommer du att ta vandra genom gröna alpängar och högalpina glaciärområden i naturreservatet Hohe Tauern. Turerna passar såväl nybörjare som inbitna alpinister. Exakt vilken tur vi går tar vandringsledarna beslut om på morgonen när vi sett de senaste väderrapporterna för dagen och därefter har vi ett gemensamt morgonmöte där vi går igenom kartor och höjdkurvor för dagens turer tillsammans.

Vi varvar långa vandringsturer med skön avkopplande och återhämtande yoga tillsammans med ToppHälsas Annika Kvist, njuter i spa- och relaxavdelningen på grannhotellet Salzburger Hof och äter fantastiska 5-rätters middagar och samtalar om dagens upplevelser!

Bad Gastein collage 1

Bad Gastein collage 2

Bad Gastein collage 3

OM HOTELLET

Hotel Post är ett mycket omtyckt hotell beläget mitt i byn Bad Gastein med smakfullt inredda rum i teak och ull. Här sover vi gott i sköna DUX-sängar och varje morgon står en härlig frukostbuffé uppdukad som ger oss energi att möta en ny dag. Dessutom erbjuds fri tillgång till grannhotellet Salzburger Hofs relax- och spaavdelningar och på kvällarna väntar hotellets omtalade fyrarätters middagar.

OM BAD GASTEIN

Med ett behagligt och myggfritt klimat, termalbad och oslagbara naturupplevelser är Bad Gastein en av Aöpernas mest populära sensommarorter. Med sitt perfekta läge, precis vid Alpernas största nationalpark Hohe Tauern, erbjuder byn vandring i absolut toppklass. Områdets kombination av glaciärer och blomstrande sommarängar gör att många anser det vara en av de vackraste platserna och med över 600 km vandringsleder finns alltid något nytt att upptäcka.

OM VANDRINGARNA

Våra alpina vandringar sker på olika höjd och vi använder oss ibland av liftar för att komma upp och ner. Turerna varierar mellan 8-12 km och 300-800 höjdmeter per dag. Vi delar in oss i två grupper med olika tempo där vi oavsett gruppval tar regelbundna pauser för att vila och njuta av omgivningarna.

ÖVRIGT

Packlista och tips inför vandringen hittar du HÄR!

Flygtider 7-11 september

GÖTEBORG
LH2429                            07SEP                GOT-MUC        11.55-13.45
LH2430                            11SEP                 MUC-GOT        16.20-18.10

STOCKHOLM
LH2415                            07SEP                ARN-MUC        11.45-13.55
LH2418                            11SEP                 MUC-ARN        15.30-17.40

KÖPENHAMN
LH2443                            07SEP                CPH-MUC         12.45-14.20
LH2444                            11SEP                 MUC-CPH         16.50-18.20

 

ToppHälsa står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.


Resan i samarbete med:

sts_alpresor_logo

Följ ToppHälsa i sociala medier:

Facebook:
ToppHälsa Travel

Instagram:
@topphalsamagazine

 

7001_KRO_banner_980x300e