Förläng sommaren på Västkusten! Häng med oss på en ”Yoga & träningshelg” till de saltstänkta klipporna i Bohuslän i närheten av Fjällbacka!

NÄR: 5-6 sept 2020
VAR: Tanumstrand i Bohuslän nära Fjällbacka
PRIS: 3495 kr/pers (enkelrumstillägg 300 kr)
FÖR BOKNING VÄNLIGEN KONTAKTA TANUMSTRAND DIREKT
E-post:  info@tanumstrand.se
Telefon:  +46 525-190 00
FRÅGOR KRING HELGEN OCH INNEHÅLLProjektledare: Annika KvistE-post: annika@healthylifebyannika.se.Telefon: 070-3288214

Vad sägs om att avsluta sommarsemestern på härliga Tanumstrand som ligger endast 15 minuter från Fjällbacka? Helgen inleds på lördag morgon med ett härligt träningspass utomhus i vackra miljöer och fortsätter sedan med fysiska yogapass där fokus ligger på styrka och rörlighet samt mer avslappnade yinyogayoga som ger dig både mental och fysisk energi och återhämtning.

Helgen erbjuder utöver det härliga promenader eller löpturer, för de som vill, där vi uppleva de härliga omgivningarna med saltstänkta klippor. Självklart går det att börja eller avsluta dagen med ett uppfriskande dopp i det salta västerhavet! Söndagen erbjuder också ett överraskningsmoment, som kommer att ge dig en fantastisk naturupplevelse.

Dessutom kommer du få lyssna på en inspirerande föreläsning med fyra nycklar till en hållbar och hälsosam vardag som ger dig en bra start inför vardagen och den kommande hösten.

Det här vill du inte missa!

Följande ingår:
Del i dubbelrum inkl. hotellfrukostbuffé
Hälsofika, lunch (lördag och söndag) – samt middagsbuffé lördag kväll
Fullspäckat tränings – och yogaprogram med olika pass som passar alla samt föreläsning
Dessutom ingår fri entré till Badanläggning Stora Blå samt havsbad och bastu på bryggan.

Tillägg:
Fredagar erbjuds en härlig Skaldjursbuffé som tillägg (295 SEK)
Spa-entré erbjuds till 250 SEK (ord. 345 SEK lördag – söndag)

Annika Kvist

Annika Kvist porträtt sittandes yoga 28 april

Annika Kvist har arbetat med att bygga affärer och koncept kring hälsa & träning under flera år. Idag är hon entreprenör & affärsutvecklare och driver sin egen verksamhet, amazinggrowth och healthylifebyannika. Hon är föreläsare, coach, yogainstruktör, kostrådgivare och författare till boken Healthy Happy Living – 10 veckor till en hållbar och hälsosam livsstil. Under helgen kommer hon att hålla fysiska och mer lugna yogapass men också dela med sig av fyra nycklar till en hållbar och hälsosam livsstil i sin föreläsning som bygger på boken.

Sara-Orrensjö

Sara Orrensjö är coach, instruktör och föreläsare. Hon har sin bakgrund inom gymnastik och simhopp. Utbildad hälsopedagog och fd professionell extremskidåkerska. Hon har vunnit Nordiska Mästerskapen i friåkning och var med och skapade världens första skidfilm med enbart kvinnliga åkare. Parallellt med skidåkningen har Sara jobbat med gruppträning och personlig träning på olika gym i Sverige.

Unna dig två dagars återhämtning och låt dig inspireras i en härlig miljö på Tanums Strand. Alla kan självklart vara med, vi anpassar klasserna efter gruppen.

Yoga brygga på Västkusten

Om Tanumstrand:

Spa och skärgårdshotellet Tanumstrand ligger vid strandkanten mitt i den bohuslänska skärgården och den havsnära miljön är inspirationskälla till helgens träning och yoga. På TanumStrand kan du kombinera träning, yoga och föreläsningar med läckra måltider i restaurang Latitud 58° och den som kommer redan på fredagen har möjlighet att njuta av bohuslänska skaldjur till middag. På Tanumstrand finns också en stor SPA-anläggning – SPA Horisont. Här erbjuds stunder för avkoppling med spabehandlingar, sköna bastubad, ljusrum och varma pooler till magisk havsutsikt.

Västkusten brygga

Vem kan delta?

Denna helg passar ALLA även om du är nybörjare eller en inbiten yogis. Ta med dina vänner och häng tillsammans en hel helg, ät god mat, ladda batterierna och återhämta dig garanterad påfylld med ny energi och glädje efter helgens slut.

Övrigt:

Beroende på rekommendationer från Folkhälsomyndigheterna kring Coronavirusets spridning i Sverige, så anpassar vi oss kring lokaler, måltider med mera. Det finns möjlighet att vara utomhus hela helgen om det är rekommendationen.

Träning Västkusten

Frågor kring resan och innehåll

Projektledare: Annika Kvist

E-post: annika@healthylifebyannika.se

Telefon: 070-3288214

För mer information kring boendet

E-post:  info@tanumstrand.se

Telefon:  +46 525-190 00

Eld Västkusten

I samarbete med Tanumstrand

TanumStrand_vit_rgb png

 

NY LOGO TH_TEXT