Yogahelg på Siggesta Gård
6-7 april 2019

Kom med på ToppHälsas härliga yoga-retreat på fantastiska Siggesta Gård på Värmdö utanför Stockholm!

Var: Siggesta Gård på Värmdö utanför Stockholm
När: 6-7 april 2019

 
BOKA HÄR

Följ med på ett härligt yoga-retreat på fantastiska Siggesta Gård på Värmdö utanför Stockholm! Vi börjar lördagsmorgonen med att väcka kroppen och sträcka ut i en skön och lugn Yin yoga ledd av Annika Kvist, ToppHälsas affärschef och yogalärare på Sats Stockholm. Ett härligt sätt att starta dagen på innan frukosten dukas fram. Få upp flåset i härliga energigivande Vinyasa Flow yoga-klasser och Ashtanga yoga-klasser och lär dig andningsteknik tillsammans med Beatrice Sjöberg Magnusson. Robert Sörensen tar dig utanför yogamattan i Movement där hela golvet är din arbetsyta och lär dig grundteknikerna i handstående.
Vi äter fantastiska måltider med modern och rustik touch och fokus på det gröna och gårdsnära. Efter helgen kommer du få med dig verktyg och inspiration och kunna yoga och meditera på egen hand hemma, för att uppnå hälsa och harmoni i vardagen.

Var: Siggesta Gård på Värmdö utanför Stockholm
När: 6-7 april 2019
Pris: 3495 kr (enkelrumstillägg 400 kr)


Allt det här ingår
:

• Boende lör- sön
• 2 frukostar
• 2 luncher
• 1 middag
• Lugna härliga Yin yoga-pass
• Fysiska Vinyasa Flow yoga-pass
• Ashtanga yoga-pass
• Andningsworkshop
• Utmanande klassen Movement
• Teknik i handstående

OM VÅRA LEDARE:

Robert SörensenRobert Sörensen är yogalärare på Yogayama och Sats i Stockholm.
Beatrice Sjöberg Magnusson

Beatrice Sjöberg Magnusson är yogalärare på Soyoga och grundare av ekologiska yogaklädmärket Sobea

Annika Kvist
Annika Kvist är ToppHälsas affärschef och yogainstruktör på SATS i Stockholm. Annika leder Yin yoga och Dynamisk Flow yoga. ​Annika har tidigare varit verksam inom träningsbranschen där hon varit VD för utbildningsföretaget World Class Education som erbjöd utbildningar inom hälso – och träningsbranschen samt genomgått flera yogautbildningar inom yoga- och yinyoga samt barnyoga.

 

Siggesta gård

Om Siggesta Gård

På gården finns många vackra byggnader som successivt har renoverats för att bevara husets karaktär. Runt gården breder hagarna ut sig – njut en stund i badtunnan intill fårhagen och bastun framför hästhagarna.

Maten på Siggesta lagas från grunden och den fina långsamt renoverade atmosfären får dig att känna dig som hemma och inspirerad här.

Siggesta gård

Kock med bricka

Säng på Siggesta gård

Siggesta gård

Grillad lax

Unik inredningsdesign

ToppHälsa står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NUVARANDE Yogahelg på Siggesta Gård
6-7 april 2019
NÄSTA Träningsresa till Gran Canaria
6-13 april 2019