Följ med på ett magiskt yoga-retreat på fantastiska Siggesta Gård på Värmdö utanför Stockholm!

Pris: 3 895 kr/person (enkelrumstillägg 400 kr)
Datum: 25-26 april, 2020
Ingår:
– Mat&logi
– Del i dubbelrum
– Yoga
– Meditationer
– Föreläsningar

 
BOKA HÄR

Kom och njut med oss på mysiga Siggesta Gård som ligger cirka 45 minuter från Stockholm på vackra Värmdö. Helgen kommer bjuda på dynamisk yoga med fokus på styrka och rörlighet men också mer avslappnade yinyoga, meditationer och inspirerande föreläsningar som ger dig nycklar till en hållbar och hälsosam vardag. Siggesta Gård är känd för sin goda och närproducerade mat, sina härliga interiöra miljöer och gröna vackra omgivningar.

Unna dig två dagars återhämtning och låt dig inspireras i en magisk miljö ute på Siggesta Gård.
Alla kan självklart vara med, vi anpassar klasserna efter gruppen. 

 

Det här vill du inte missa!

OM VÅRA LEDARE:

Annika Kvist är affärsutvecklare, yogalärare, kostrådgivare och författare till boken Healthy Happy Living
Annika Kvist är affärsutvecklare, yogalärare, kostrådgivare och författare till boken Healthy Happy Living. Hon kommer att dela med sig av fyra nycklar till  en hållbar och hälsosam livsstil i sin föreläsning men också hålla fysiska yogapass och ta er med ut på löprunda i de sköna gröna omgivningar som Siggesta Gård erbjuder.

 

Åsa Nyvall är samtalsterapeut, yogalärare och författare till bland annat boken Kärlekens språk
Åsa Nyvall är samtalsterapeut, yogalärare och författare till bland annat boken Kärlekens språk. Hon kommer att dela med sig av sköna yinyogapass med olika teman, guida dig igenom härliga meditationer och hålla en föreläsning om hur du uppnår lycka och balans i livet.

Har ni frågor eller funderingar om helgen, tveka inte att kontakta Annika Kvist annika.kvist123@gmail.com


Om Siggesta Gård

Siggesta gård

På gården finns många vackra byggnader som successivt har renoverats för att bevara husets karaktär. Runt gården breder hagarna ut sig – njut en stund i badtunnan intill fårhagen och bastun framför hästhagarna.

Maten på Siggesta lagas från grunden och den fina långsamt renoverade atmosfären får dig att känna dig som hemma och inspirerad här.

 

image (11)
image (12)

Siggesta gård

Säng på Siggesta gård

Siggesta gård

Unik inredningsdesign

ToppHälsa står ej för eventuella kostnader som uppstår vid förändrade tider i schema eller inställd resa, så som t ex ombokningar av tåg, flyg etc.